handanm yüzde yüz sen haklısın ama anlar oda seni aklı başına gelir sonuçta mantıklı deil geldiğinde çalışması mutlka anlıcaktır belkim sana sürpriz yaparrr
handancım ne çalışması ya hu
ne alaka
neden böyle bişey istiyor ki ben anlamadım benneyaptımki
yaw ne unutkansın be komutanım hani biz savaş başlattık ya geel diyorum hesabını burda alcam süprizzzzz
bakalım beklioruz ne olcak dieee. seninkide hayırlısıyle gelsinnna.s ama bemki gitmeesinnnn yanımda dursunnn:asigim:yerimseniben
haklı olmak istemiyorum kırılmak istemiyorum ben sadece çokmu
ay kızlar uyumaktan var geçtim çünküm msj geldi sırnaşık şey
yataga yatıp msjlaşcammm
nöbetteymiş şu an
uzun zmndır yapamıyoduk çok özlemişimmmmmm :asigim:
giderken bıraktıgı işleri varmış onların kendi işi olduğu için bilmiyorum anlamıyorum ve çirkin bi kelime kullandı ne bilim berbat bi durum ya tarifi yok :bbo:
İnş bitanem hepsi sağsalim gelsin :Saruboceq:
Öyle deme askerlik çok gurur verici.. Her sağlıklı Türk erkeği mecbur gidecek :lepi:
giderken bıraktıgı işleri varmış onların kendi işi olduğu için bilmiyorum anlamıyorum ve çirkin bi kelime kullandı ne bilim berbat bi durum ya tarifi yok :bbo:
öyle tabi ama inan şuanda hiç öyle düşünemiyorum yani guru verici olabilir tabi ama şuan beni mutsuz etçek bi olay olarak görüorumm çok canım sıkılıyo çookkkkkkksenağlama
umarım o zaman çok geç olmaz ...
off offf çok özledim çooookkk yiipp bitirdi beni bu özlemm:a015:
Çirkin kelime kullandığına göre demekki baya gerilmiş o ortamda.. Sen içini ferah tut sakın fevri bi harekette yapma o hatasını anlayacak gelince :teselli:
mutlaka anlar biz yaşadığımızdada oluo hatta böyle bişey yaşadı birebir insan çok kırılıyo aşırı derecede ben hala arada hatırlatrırım sevdiğime daha yeni anlıo haklı olduğumu yeni derken olaydan baya sonra yani ama anlaması yetmio genede kalbin ferah olsunn bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?