Sevdiğini özleyenler buyurun

eltimle msnde konuşuydk biz de çok fazla samimi olmıyım diye engelliyodum her girdigimde konuşmamak için:)
aman dymasın hehehhe güzel yazı nurcum

ben ilk kez veriyom yoklamayı yawww bazı sorunlar vardı giremedim buraya pek son hafta millet iştimaya başlamış ama ben diyeyim komutan falan sallamam hiç ama bende veriyom ozaman 88/3 kars/sarıkamış dağcı komando karısı burda

kızlar kimse kalmamış ama ben yine iyi geceler dileyeyim dedim

kaç gündür iştima vercez deniliyor da benim kafa şimdi dank etti

iştima verilmez ki tekmil verilir:roflol::roflol:

hep komutanın acemiliği yüzünden zaten kendisi de yok bugun laelaelaelaelae

neyse ben tekmilimi veriyim de delikafadulden

88/3 Ağrı-Patnos Muhabereci Çavuşun sevgilsi oges burdaaaaaaa:lepi:
ve herkese iyi geceler diliyor şafağımız:292:lepi:

ay kızlar kimse yok ama sabah bakarsınız evlilik hazırlığı bölümünde topic açtım askerleri dönenlerin evlilik hazırlığı diye beklerim :lepi:

bende sevgilimi çoook özledimm.. gece uykularım kaçıyo artık.. yanımda olsun istiyoruummm bu saat itibariyle safak:99 ...

Kızlar günaydın.Bugün mutluyum.Dün akşam hasanı aradım.Ne yapıyosun falan diye konuştuk.İyi dedim ne yapıyım bez bebeği izliyorum dedim güldü.Dedemin 7si vardı yoruldun mu falan diye sordu.Bugün aradım seni pazar çarşıya çıkarsan haber verirmisin konuşalım diycektim ama çıkmışsın dedim.Evet çıktım dedi,ne konuşcaktın dedi.Şimdi olmaz müsait zaman olması lazım bide iştima olcak senin birazdan dedim.Evet haklısın dedi.Bizimde denetlemeler var bu hafta dedi.Çok yoğun dedi.Sonra bu yoğunluk konusunda biraz espiri yaptım güldük baya.Baktım baya bi anlatıyor bişeyler.İşte şöyle olcak böyle olcak diye.Sonra dedim neyse dayan günler geçiyor bak nasıl geçti.Geçmek zorunda dedi evet sana sormak lazım tabi dedi.Sıkıla sıkıla geçiyor işte dedi.Sağ sağlim bitsin de ne zaman biterse bitsin dedim.Neyse kapatalım sende yatarsın dedim.İstediğin bişey varmı dedi.Aşkım de bakıyım diycektim.Tabi sadece yok dedim kapattık.Sevgililer gününde telefona çağırıcam geldiğinde Gökçe Kırgızın Yıldızsız Geceler diye parçası var ya onu dinletcem.Sonrada içimden geldi derim.Belki bir duygu seli yaşar.Neyseki şimdilerde çok sıcak konuşuyor benimle.Dün şunu fark ettim dedem için teselli verirken sırf aşkım bitanem canım gülüm tarzı bişey dememek için dilek dedi.Çünkü bir cümlenin arasında zor çıktı dilek demesi.Elbet dize gelicek:sm_cool:

ooh tabi çarşı izinleri var konuşun nettensenağlama benimkinin izini falan yok..
zaten sabaha kadar nöbetçiydi uyuyo şimdi ama uyanır birazdangamyoncuiremsuaşkum

naber yaa kızlar wallaa bende askerdeki günlerimizi özledim haa :)))

özledin miii:uhm:
kız biz gelsinler die bakıoz sen özledim dion
bu ne perriz bu ne lahana turşusudelikafadulden
yok yok bi gelsinde..bende askerlikten önceki beraber geçirdiğimiz günleri özledim vallasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…