Sevdiğini özleyenler buyurun

valla eltinde olsa kaynanan da olsa ayrı oturcaksın benım kendi şahsi ve bizzat fikrim bu annem hep der:) ben ayrı gelin gittim çok rahat ettim kızımıda vermem kaynana da diyo bende ayrı gittim bende çok rahat ettim 2geliminde yanıma almadım 3yüde almam zaten ne onların huzuru bozulsun ne benım huzurum bozulsun diyo:)

benim annem de ben çektim eltimle aynı apt oturdum kızım çekmesin diyo delikafadulden

ya cicim çok şükür şu zamana kadar bi problem olmadı ama mümkün olduğunca mesafeli dururum ona karşı ama mutlaka olacak ahanda buraya yazıyorum delikafadulden
etrafın gazına çok gelir çabuk dolar. eşine yaptıklarından biliyorum yani. dengesiz birazcıkın da bugün sevimlidir ertesi gün yüzüne bakmaz -tatlicadiarzu-
ben de o yokmuş gibi davranıyorum o eşimin tam ailesi sayılmaz sonuçta sevmek zorunda değiliz birbirimizi.
bi de o çalışmıyo evde. ben çalışacağım için onu görecek vaktim olmaz inş. :Saruboceq:

ay ne dertliymişim amma yazdım sırnaşık şey

kıskançlığı da varsa çekemez sizi şimdi
o çalışıyo geziyi ben evdeyim hesaabı
şimdi iyi olck tabi
Allah yardımcıız olsun cicim valla

Kızlar ben geldim

evlilik muhabbetini açmışsınız off daraldım :çok üzgünüm:delikafadulden

kıskançlığı da varsa çekemez sizi şimdi
o çalışıyo geziyi ben evdeyim hesaabı
şimdi iyi olck tabi
Allah yardımcıız olsun cicim valla

şimdi de iyi değil ki kayınvalidem şuan bizim oturacağımız evde oturuyor. daha abimler bi buçuk yıllık evli ama eltimden çekmiş o da. ilk başta baya başka eve baktık ama o kıskançlık yapar ortalığı karıştırır dedi kayınvalidem durduk bizde. iki ev daha var onlara ait ama biri küçük diğeri çok uzak :çok üzgünüm: dua edin kızlar valla ileride çok ihtiyacım olacak :çok üzgünüm:

Kızlar ben geldim

evlilik muhabbetini açmışsınız off daraldım :çok üzgünüm:delikafadulden

ay şekerim kimsenin evlendiği yok hepimize daa çok var konuşuyoruz işte gel bakiim darlanma sen :teselli:

ay şekerim kimsenin evlendiği yok hepimize daa çok var konuşuyoruz işte gel bakiim darlanma sen :teselli:

bana da çok var meltemcim aslında
insan sevdiği insanla bir ömür geçirmek için o adımı atsada
yine de evlilik gözümü korkutuyor benim
ondan elti,kayınvalide,iş,güç dolu mesajları okuyunca tirledim haaa ıyhhdelikafadulden

aynı apt oturdugumuz yengem çok kıskanç bi insan
şimdilerde duruldu yaş geçtikçe ama ilk başlarda çok kötüydü
bişiyi elde edemedigi zmn hasta olur yataklara düşerdi
aotmanda çoğu daire bizim old için küçük amcam da bizim apt evlenmişti
yeni evli oldkları için onlar geziyolardı çok
yengem hemen kapıyı açardı nereye gezin gezinnn fln derdi laf sokardı
kendisi nikahtan gitti amcam dügün istemedigi için
hala içinde kaldıgını söler
bi de küçük amcamın dügününde fenalaştı biz apartopar dügünü terk etmek zorunda kaldık
düşünün dügün sahibi olarak ne ayıp dimi dügünden gittik eve hasta diye
bilmiyoduk ki huyunu...
sonracııma bize yeni bi eşya gelse ondan saklamak zorunda kalırdk
kıskanırdı ederdi
kardeşim okumaya hevesli değil neden drsneye gönderip boşa para harcadıgımıza dair laf sokardı
benm de kazanamıycagımı sölerdi kiii yanıldı!!!
ay ne dertli başım varmış................

anam yengeye bak delikafadulden

böyle insanlarla bir arada olmak zor ya..
hele akrabalık ilişkisini sürdürmek çok zor
arkadaş,komşu vs olsa görüşmezsin olur biter
ama aile içinden biri olunca olmuyo

Allah kolaylık versin canım size
İnş. bizler böyle insanlarla karşılaşmayızdelikafadulden
benim elti adayım içinde çok bilmiş diyolar ama görcezşakkıdı

yok kııız çok iyi hoş şimdilik iyi sonra bilemem tabii
inşallah iyi olur:Saruboceq:
canım onlarda bebek düşünüyo zaten bende yaparım bişiler zamanı gelincekaydirigubbakcemile2

valla benım elti adayının biri sakinmiş te biride mübarek beni daha şimdiden kıskanıyo sanki ama görümce benı uyardı sen onun dediklerine aldırma dedi,takma sen onu dedi:) o evlenmiş çoluklu çocuklu kadın benımda parmağımda yüzük yok bana laf sokuyo la benı etim ne budum ne:)

Son düzenleme:

ayy çok iyi bilirim şekerim yaa
biz de aynı apartmandaydık ne kabustu yarabbi
bizim üstümüzde oturuyodu
halı çırpardı yaa düşünebiliyo musunuz
özellikle de yeni cam silindiği zaman:bbo:
annem çamaşır asınca sulu çamaşır sererdi çamaşırlar mahvolurdu
daha neler neleeeer

delikafaduldengerçekten başkası olsa konuşmassın fln ogescim dedigim gibi
ama aile içinde olunca çok zor
Allahtan o ilk zmnlrdaki huyları kalmadı şükür iyiyiz şu an
o yüzden de annem korkuyo biricik kızının aynı şeyleri yaşamaması için (tek kızım da)
hakkımızda hayırlısı olsun canlarr
benm elti de şuan iyi görünüyo bi tane eltim var altı yaş
kaynanama demiş biz anlaşırız onunla aynı apt da da oturabiliriz
kaynanam onla kimse anlaşamaz diyo
araalarında bişiler geçmişde
ne çok samimi olcn ne de çok uzak hayırlısı beeeeee uff bunaldım hasengözlerimebaksanab

anlıyorm elifcim siz ayrı apt çıkmışnz sanırım
biz halen karşılıklı dairelerde oturuyrz
ama şuan bi sıkıntımız yok alıştık birbirmize D

valla benim de bu tarz dertler korkutuyo gözümü ama işte sevdiğin için herşeye katlanmak gerekiyomuş ya malum fedakarlık etmeden bişeyleri kazanamıyorsun. :asigim:

cicim biz kapı komşusu olmicaz benim üst komşumun üstünde oturuyor olacak o gamyoncuiremsu öyle evimdeki herbişeyden haberi olamaz gelenim gidenime karışamaz valla öyle bişey yaparsa zaten ben tüm saygıyı bilmem neyi bırakır salon kadını çizgimden kayar kendisine uçarım delikafadulden klava:
eski insanlar çok saygılıymış çok fazla susarmış ben dağıtırım ortalığı delikafadulden :mymeka:

anlıyorm elifcim siz ayrı apt çıkmışnz sanırım
biz halen karşılıklı dairelerde oturuyrz
ama şuan bi sıkıntımız yok alıştık birbirmize D

evet canım biz çıktık
zaten o da ayrı bi kıskançlık krizine neden oldu
yeni eve çıktık diye:bbo:

benim de elti adayıyla aramda 5 yaş var
anlaşırız inşallah yaa
ben onu kız kardeş kabul edeydim süper olurdu valla ablam da yok zaten:çok üzgünüm:
korktum şimdi bunları konuşunca

ayyh bende öyleyim şekerim yaa
aynen kayarım salon kadını çizgimden
işin kötüsü o da çok seviyo yaaa yengesini
anlaşırız inşallah:bbo:

az önce bi yazı okudum kızlar sizde okudnuzmu bilmiyorum eltiye sır vermeyiz,arkadas olmayın diye felan bi yazı bence gerçekten dogru bi yazı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…