E
EU3
Ziyaretçi
4 aralıkta teslim oldu daha 429 gün var yaaa senağlama
senin kaç gün var canımm
ya nasıl 429 oluyo olmaz
ben program yükledim ordan hesaplıyorum benim senden bi gün önce ama 423 yazıyor:asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 aralıkta teslim oldu daha 429 gün var yaaa senağlama
senin kaç gün var canımm
ben geldimmmmhihoyyyt
hoşgeldin kankaa Şeniz
klava:hoşgeldin yawrum yaaaa asooooo öpücem seni heeeŞeniz
hoşbulduk bitanemmmmŞenizkızım senin topiği açmadan gidermiyim ben bekaydirigubbakcemile3
ya nasıl 429 oluyo olmazlmaz:
ben program yükledim ordan hesaplıyorum benim senden bi gün önce ama 423 yazıyor:asigim:
gitme saten kankaa senağlama
yok lan aso maso tanrıça var deşifre etmeyin benikaydirigubbakcemile3gel bende seni öpem:tomato::1hug:
hayır canım ya olurmu öleCanım prgrama baktım bende öyle yazıyorr ama ben tek tek saydım geriye dogru istersen sende bi say 4 aralıktan 4 ocaga kadar benim 429 çıkıyo hatta bak bugunde 00.00 ı qeçdi 428 kalıyooo bende 423 olmasını çok isterdim senağlama
yok direkten döndüm:kedi:
hayır canım ya olurmu öle
programa göre say sen
tek tek saymakta hata çıkabiliyorhihoyyyt
Canım yaaa doru hata olabilir tabiki ama ya prgram ynnışsa tam gelcek derken 5 gün daha uzarsaa çok üzülürüm :çok üzgünüm:
tanrıcaaaavereliniortak
:tomato::tomato: öptümmmm dün hemen banının sebebini sordum kuzum
az sakin ol ya inan seni savuncak kelime bulmakta can çekiştim:1hug:
delikaydirigubbakcemile3
kanka en eisi o direği kaldırcam ben
yosam o direk senin için tehlikee![]()
bende beeeözledim yaa(
ŞaFaK 11 (Bilecik)........
:roflol::roflol::roflol::roflol: ay susucam zaten hatta sustum bi daha ağız açmak yok:roflol:neymiş banım sebebi:)))))neyse söyleme hatta ebediyete kadar sus:roflol: