• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

bilmiyorumki.fenerliyim diye demis olabilir galiba.anlamadım ben ya.genelde fenerli oldugum için bazı akılsız insanlar istemeyebiliyor aynı ortamda buda öyledir galiba.

Allah Allah..
Tuhaf..
Böyle birseyi neden söylesin ki bir bayan?
Hadi erkek olsa neyse, onlar sevmedikleri takimlara küfürde ederler, ama bir bayanin bunu söylemesi ve özelden mesaj atmasi cok ilginc.
Bu bu kadar takilacak birsey degil bence. Salla.

yavrum neyını bılmıyosun kı
nıckı rumuzu felan yok mu havadan mı ındı msj sana
sölesene kımmıs adı neymıs neyını bılmıyosun

öle sey mı olurmus gır foruma kım karısıcak
kaldı kı asker beklıyorsun nerede beklıcen baska lazer epılasyonda mı :enbuyukkk:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Canim eger mail yazabilirsen yaz bence.
Erkekler her ne kadar askere giderken sevgililerinden ayrilsalarda, aslinda onlari bekleyen birilerinin olmasindan hoslanirlar ve hatta o kiza deger verirler. Bunu hissettir.
Su an sizin durum ne alemde, yani cikiyormusunuz, yoksa beklemedemisiniz?

ehh işte, orta karar bı durumumuz var
yani dönunce bakarız demıstık ama gıderken de görustuk
gıttıgınden berı aramadı tabı ordan burdan haber alıyorum anca
ıyıymıs vs vs seklınde,
ben de bellı edıyorum bekledıgımı kulagına calınıyodur elbetkı.

sımdı maıl yazsam carsı ıznı 15 gun sonra mektup atsam nereye gıdıcek emın degılım
maılımı yazıp bekleyeyım ben olmazsa , kaydirigubbakcemile2 acele acele etmeyeyım
sımdı bu resımlerımızı faceboka koydum sırf onun gorebılcegı gıbı ayarladım
acınca gorucek bana bakar kesınlıkle, bakınca gorcek işte..

mirmirmirmir aah ah arasa ne guzel olur...
öle işte cnm gamyoncuiremsu ama bellı edıcem bekledıgımı hıcc rest fln cekmıcem bıdaha
gıder ayak cektık zaten restlerı kaydirigubbakcemile

zaten bana deger veren tek kişi askım.bugun hem en yakın dostumdan kazık yedim hemde bu olaylar oldu.sizlerden destek alırım diye burda oldum dertlesiriz diye.ama heryerde bi gıcık cıkıyor iste burdada var istemedi beni.zaten break'de sevmedi beni onuda hissediyorum.kimse kimseyi sevmek zorunda degil tabi anlıyorum ama bunu hissettirmemek gerek bence.mesaj atanın nickinin üstünde cizgiler vardı bi tek papatya yazıyordu.bide adanada yasıyormus o vardı bi.

Canim bence buna bu kadar alinacak bir durum yok.
Densiz insan cok dünyada, ama ben deger verdiklerim bana kötü birsey dediginde kafama takarim.
Tanimadigim insanlarin, sirf ondan farkli bir futbol takiminin taraftariyim diye bana burdan git demesine afedersin ben popomla gülerim.
Bosver gitsin ya, takma bu kadar kafani.
Sen kafani taktikca daha cok üzerine gelen olur.
Umursama.
Sanki o kisi olmadan önce yasamiyormuydun.
Peeeh.. viz gelir tirs gider..

zaten bana deger veren tek kişi askım.bugun hem en yakın dostumdan kazık yedim hemde bu olaylar oldu.sizlerden destek alırım diye burda oldum dertlesiriz diye.ama heryerde bi gıcık cıkıyor iste burdada var istemedi beni.zaten break'de sevmedi beni onuda hissediyorum.kimse kimseyi sevmek zorunda degil tabi anlıyorum ama bunu hissettirmemek gerek bence.mesaj atanın nickinin üstünde cizgiler vardı bi tek papatya yazıyordu.bide adanada yasıyormus o vardı bi.

ah be sekerım nelere kırılmıssın sen oyle :delphin:
kıyamam sana bır de ustunde cızıkler olan bırı vardı dıyor
balım bakmadın mı sen kımdı ooo ? ah ah ah

sohbette kım kıme dumdumaydı ben de gırdım konustuk bır ara
sonra cıktım sen ne yapıyordun orda konusmuyor muydunn oyy kıyamam
ona mı kırıldın sen bakıyım :teselli:

Nann ben seni niye sevmim kiiiii :delphin: Delirdin mi sen,,, Sen benim anamı babamı mı öldürdün yoksa başka birşey mi yaptın ki benim sana garezim olsunşakkıdı anlamadım yani,, kaldıki hepimiz burda birbirimize elimizden geldiği kadar desdek çıkmaya çalışıyoruz.. Bende buraya girdiğim de kimse beni tınlamıyordu. Hatta topik bilem açmışdım '' kimse beni tınlamıyor '' diye :lepi: Olur böyle ilk günler,, Buranın soğuk yanı da var sıcak yanı da soğuğu ilk günler sıcağını yedikçe yani alıştıkca yaşarsın..
Yok bir daha gelmiyeceğim ,,, yer açim size ,,, Biraz saçmalıyorsun.. :delphin:
Ordada geyik muhabbet bende ilk gün girdiğim de bana kimse slm yazmamışdı.. Bak fark ettiysen ilk günlerden bassediom :1closedeyes: Demekki oluomuş böle şeyler..

Nannn yoksa benim konuşma tarzımı mı beğenmion CADIARZU ben bazen böle konuşurum. Bazen kibar... Sen bana bakma.. Böle konuştuğum da şaka yapıom. Bak diğer karulara bana darıolar mı ? Pastaya bir sürü laf ediom. Şakasına kaydirigubbakcemile4
Böle abuktu subuktu düşünme.. Sen sana mesaj yazanın kişinin nickini kopyala yapışdır ayriyetten tek ismini değil canım yazdığını da.. Hem bizde görelim bu hatunu :delphin: hadi canım

ehh işte, orta karar bı durumumuz var
yani dönunce bakarız demıstık ama gıderken de görustuk
gıttıgınden berı aramadı tabı ordan burdan haber alıyorum anca
ıyıymıs vs vs seklınde,
ben de bellı edıyorum bekledıgımı kulagına calınıyodur elbetkı.

sımdı maıl yazsam carsı ıznı 15 gun sonra mektup atsam nereye gıdıcek emın degılım
maılımı yazıp bekleyeyım ben olmazsa , kaydirigubbakcemile2 acele acele etmeyeyım
sımdı bu resımlerımızı faceboka koydum sırf onun gorebılcegı gıbı ayarladım
acınca gorucek bana bakar kesınlıkle, bakınca gorcek işte..

mirmirmirmir aah ah arasa ne guzel olur...
öle işte cnm gamyoncuiremsu ama bellı edıcem bekledıgımı hıcc rest fln cekmıcem bıdaha
gıder ayak cektık zaten restlerı kaydirigubbakcemile

Insallah kavusursun canim.
Bencede belli et. Ama eger beklenmeye deger biriyse.
Insallah o da senin sadakatini anlar.
Bence mailini yaz sen, nasil olsa ulasir ona.
Güzel seylerden bahset.
Neden aramiyorsun gibi seklinde yazma bence.
Ona birak herseyi.
Bazen sevdigini, bekledigini belli edeceksin, ama vazgecilmezsin demeyeceksin.
Cünkü tam o anda simariyorlar.
Rabbim sizi kavustursun canim, bu gece sanada dua edecegim söz.

Insallah kavusursun canim.
Bencede belli et. Ama eger beklenmeye deger biriyse.
Insallah o da senin sadakatini anlar.
Bence mailini yaz sen, nasil olsa ulasir ona.
Güzel seylerden bahset.
Neden aramiyorsun gibi seklinde yazma bence.
Ona birak herseyi.
Bazen sevdigini, bekledigini belli edeceksin, ama vazgecilmezsin demeyeceksin.
Cünkü tam o anda simariyorlar.
Rabbim sizi kavustursun canim, bu gece sanada dua edecegim söz.

Mail yazayım dımı gonderırım sonra da
bakarım cok uzun olmıcak okuyabılcegı sekılde yazıyım
ararsa da sölerım yıne özetle,

vazgecılmez olunca zaten pırrr elden kacıorlar
hanı sevdıgım ıcın sadık oldugum ıcın beklıyorum
o havayı yaratmalı =) kaydirigubbakcemile3

canım bnm yaa dua et bakalım wala her gece dua edıyoz fln ama
bakalım olcak umuyom hihoyyyt böle içimi ferah tutmak daha ıyı
olcak cıkcaz gelcek sevıyorum dıye dıye cunku daha mutlu bı bekleyıs oluyor
gamyoncuiremsu

o kişi zaten umurumda degilki benim.sadece kimseyle sorun yasamak istemiyorum sanalda olsa.yeterince sıkıntım var bana yetio artıo bile.bugun moralim bozuk sizinle dertlesmek için kendimi parcaladım bi duymadınız beni diye üzüldüm.hayatım güllük gülüstanlık degil.bi sürü zorluklar cekiyorum.askımın askere gitmesiyle olan dertlerim bine katlandı.herseyden cok cabuk etkileniyorum.hemen aglıyorum.üzülüyorum.mız mızlar gibi oldum.hayatımda o kadar dert sorun varki bana mesaj atıp bidaha gelme oraya diyen kisi inanın en son kafaya takacagım kişi bile degil.Breakforlove'ye özel mesaj atmıstım derdim var beni dinlermisin diye oda bisi yazmadı.oda beni sevmedi galiba dedim kendi kendimesenağlama hatta cigdemnazada dedim beni sevmedi galiba diye oda nie sevmesin üzülme sen dedisenağlama

Canim hepimizin bir takim sorunlari, dertleri var..
Pozitif bakmayi bilmeliyiz, yoksa hayat gecmez.
Asker yolu beklemek, askerlik yapmaktan daha zordur, ama ne mutlu sanaki sevdigin aslanlar gibi vatani görevini yerine getiriyor. Sen uyurken o seni korkumak icin caba gösteriyor. Ne mutlu ki, sagligi ve sihati yerinde, ve bu kutsal görevi yapabiliyor.
Ayrica neden sevmesin kimse seni. Özel'den mesajina cevap vermedi diye bu seni sevmiyor anlamina gelmez ki.
Belki görmedi?
Belki o an isi vardi?
Hersey olabilir..

Derdini sIkIntini paylas bizimle.
Bak yaklasik 1 saatten beri derdini soruyoruz, anlatmiyorsun.
Keske anlatsaydin, simdiye belki bir cözüm bulurduk öyle degil mi?
Eger tek derdin, sana gelen o mesajsa bence bos yere üzülüyorsun.
Ben olsam geriye hadi ordaaaaaaaaaaaaaaan diye bir mesaj atar, pasa pasa istedigim yere istedigim herseyi yazardimyerimseniben

FENERLI_PINAR
DINLERIZ TABIKI, ANLAT DERDINI. BAK KOCAMAN YAZIYORUM KI GÖR DIYE, YALNIZ OLMADIGINI BIL DIYEyerimseniben

Evet bencede kopyala yapistir, o kisi kimse bizde bilelim, ona göre davraniriz sahsiyete

Eet bılelımmm kıme maıl atmaya calıstın da atamaadınn
kım sana bunları deddııı o ustu cızılı sahsıyett kımdııı , ona gore davranalımm
böle altı boş desteksızz yaklasmayalım olayaa, gerekırse ıdareye soylerız hemm

yok valla konusma seklinle alakası bile yok.aklıma bile gelmedi bu.hatta hosuma gitti cok komik diye.ne biliyim bugun bi sürü sorun yasadım herkesden yardım istedim biri yardım etmedi.sanada mesaj attım cevap gelmedi.yada mesaj gelmedi bilemem.cok canım sıkkın içim acıyorsenağlama anlatsam dinlermisiniz beni

Con con bak şimdi Senin mesajını aldım ben ama nasıl adım .. kk'den çıkmışdım. Sonra bir daha girdim. Bir özel mesaj diye uyarı geldi baktım senden ama yine baktım sen kapalıydın canım... Ben yoksa bana gelen cevaplara asla karşılıksız bırakmam. Burdaki beni tanıyanlara sor ... Benki zaten sana neden niçin yaptığımı anlatmak zorun da değilim ama yanlış anladığının farkına varman için şuan yazıyorum bunları...

Canım sen kopyalar mısım şu mesajı.. Bunu kesinlikle isityorum.. ikincisi bizim de derdimiz var, Bizim de sevdiklerimiz asker de bak bana 185 gündür onun hasretini çekiyorum. Benimde sorunlarım var anlatsam ''heeee'' dersin kalırsın. Patiskaya sor.. Ki kaldıki burda hepimizin sorunları var.. Yeri geldiğin de dertleşiyoruz yeri geldiğin de şakalaşıyoruz. Yani yeri var bu işin.. Ama sen sürekli ''beni dinleyin'' diyorsun be bebeğim.. Senin bir derdin varsa açarsın '' bir derdim var '' bölümüne bir topik bizde oraya geliriz.. Bak ozaman nasıl geliyoruz sana hemen.. Herşeyi yanlış algılama. Sen yanlızsın arkadaşa ihtiyacın var eyvallah. Gel bizde yanlısız ama böyle yaparak deil..

Ve ben kesinlikle o sana gönderilen mesajı görmek istiyorum. :1closedeyes:

Son düzenleme:
Con con bak şimdi Senin mesajını aldım ben ama nasıl adım .. k^k'den çıkmışdım. Sonra bir daha girdim. Bir özel mesaj diye uyarı geldi baktım senden ama yine baktım sen kapalıydın canım... en yoksa bana gelen cevaplara asla karşılıksız bırakmam. Burdaki beni tanıyanlara sor ... Benki zaten sana neden niçin yaptığımı anlatmak zorun da değilim ama yanlış anladığının farkıan varman için şuan ayzıyorum bunları...

Canım sen kopyalar mısım şu mesajı.. Bunu kesinlikle isityorum.. ikincisi bizim de derdimiz var, Bizim de sevdiklerimz asker de bak bana 185 gündür onun hasretini çekiyorum. Benimde sorunlarım var anlatsam heeee dersin kalırsın. patiskaya sor.. Ki kaldıki burda hepimizin sorunları var.. Yeri geldiğin de dertleşiyoruz yeri geldiğin de şakalaşıyoruz. Yani yeri var bu işin.. ama sen sürekli beni dinleyin diyorsun be bebeğim.. Senin bir derdin varsa açarsın '' bir derdim var '' bölümüne bir topik bizde oraya geliriz.. Bak ozaman nasıl geliyoruz sana hemen.. Herşeyi yanlış angılama. Sen yanlızsın arkadaşa ihtiyacın var eyvallah. Gel bizde yanlısız ama böyle yaparak deil..

Ve ben kesinlikle o sana gönderilen mesajı görmek istiyorum. :1closedeyes:

Aynen katiliyorum söylediklerine canim, cok güzel yazmissina.s.
Ve ayrica o mesaji bende görmek istiyorum:1closedeyes:

:teselli: Hepımızın basına boyle kötu seyler gelebılıyor, onemlı olan ders cıkarmak canım sen neden uzuldun üzüldüğünü farklı bır sey gıbı anlattın, zaten hayatın senın hıc ıyı gecmıyormus kı su anlattıkların bak, hıc guzel bı hayatın olmamıs bu durumda sevdıgıne baglanmak en dogal cıkar yolun senın... ne guzel sevıyorsun bırlıktesınız, hayatının dıger yonlerıne uzulmen de cok normal cunku hıc guzel bı hayat yasamamıssın tatlım agla açılırsın,

bak sevgılın var bebısım olucak dıyorsun, allah nası kısmetınse onu versın tatlım böle harap etme ama kendını bak bızı de uzuyorsun son 1.5 saattır senı uzen msj atan isimsiz kişiyle ılgılenıyoruz oyle bı kısıyı de bulamadık hem bızı de sucladın senı dnledıgımz halde ama degıl mı olur mu boyle harap etmen kendını bızı de üzmen, hıc yakıstıramadım sana aglamayı da sil bakıyım gözunun yasını, bebegının adını seçmeye basla ama aglamadan böyle sızlanmadan seç olur mu ablacım.. üzme kendını hıc bosuna, herkesın 4-4 lük olmuyor hayatı.. bısey olmaz dua et sen allaha guzel bı sevgılı vermıs sımdı sil gozunun yasını gül bakıyımmm eglen bıraz aa uzulme daha cok gencsın sen, yasanacak ne gunlerın var oyle degılmı ama..

kızlar aslında benim hep bi yanım buruk ama nedense bugunde arada oldugu gibi patlak verdi üzüntülerim.ben 10yasındayken babamı kaybettim.vefat etti.annem 38yasında dul kaldı.o kadar cok zorluklar cektikki anlatamam.herkesden darbe gördük.dedem halam herkes...herkesin gözünü mal hırsı bürümüs.halamda hırslarına esir oldu ve darbe üstüne darbe attı.dedemi baba gibi severdim oda darbesini koydu.ardından dedemde öldü.ben sevdigim herkesi annem ve ablam haric kaybettim.hemde ölüm acısıyla kaybetti.keske normal bir ayrılık olsada kavusma umudum olsaydı ama yok..sonra askımla tanıstım hayata tutunma sebebim oldu.kızlar inanın onu babama benzetiyorum.babam gibi kokuyor,elleri yüzü babama benziyor.asık olduktan sonra babama benzetmeye basladım.aslında görsel olarak hiç alakası yok ama ben benzetiyorum iste bilmiyorum neden.o kadar seviyorumki onu hem babam hem askım hem esim hem dostum..kaybettim herseyim..onuda kaybetmek istemiyorum düsüncesi bile aglatıyor suanda agladıgım gibi.tek hayalimde askımla evlenmek.ve erkek cocugumuz olursa adını babamın ismini koymak..cok mu sey istiyorum ben.tek mutlu olma sebebim benim askım.onuda almasın allahım benden nolurrr

Bak canim ne güzel anlatmissin derdini:1hug:
Bu derdin icin yeni mesaj acsaydin eminim KK'nin cogu gelir, yaninda oldugunu gösterirdi:1hug::1hug:

Hayat canim..
Insana neler getirecegi belli olmuyor.
Mutlulugu tattigimiz gibi hüznü, aciyida tadiyoruz..
Ama aci olmasa, üzüntü olmasa, belki mutlulugun ve sevdiklerimizin degerini bu kadar bilemeyiz.
Simdi sana bir tavsiyem var.
Git hemen yüzünü soguk bir suyla yika. Pencereyi ac ve havayi icine cek. Sonra yatagina uzan ve kafanda olan bütün olumsuz düsünceleri at. Pozitif seyler düsün hep.
Ben iyi düsünen insanlarin basina hep iyi seylerin geldigine inananlardanim.
Sevdigin icin dua et. Dualar insani cok rahatlatiyor.
Babana Allah'tan rahmet diliyorum.
Benimde cok yakin bir arkdasim bundan yaklasik 5 yil önce babasini kaybetti.
Cok zor günler gecirdi.
Ama simdi evlendi ve cok mutlu.
Esi ona "sen babandan bana bir emanetsin" diyormus.
Bunu duyunca ne kadar sevindim bilemezsin.
Insallah senin sevdiginde senin kiymetini bilir.
Hepimizin derdi var güzelim, ben anlatsam belki aglarsin halime.
Ama Rabbime güveniyorum, ona siginiyorum.
Ve en önemlisi birgün herseyin bugünden daha güzel olacagina inaniyorum.
Lütfen sende inan.
Hem yanlis hatirlamiyorsam askerin Tekirdag'daydi.
Ya doguda, dag basinda terörist pesinde kosanlar?
Sevdigin onlardan biride olabilirdi.
Bence sükret.
Benim sevdigimin askerligi Tekirdag'a ciksa, ben mutluluktan havalara ucarim.

Bu gece dualarimda sende olacaksin.

kızlar aslında benim hep bi yanım buruk ama nedense bugunde arada oldugu gibi patlak verdi üzüntülerim.ben 10yasındayken babamı kaybettim.vefat etti.annem 38yasında dul kaldı.o kadar cok zorluklar cektikki anlatamam.herkesden darbe gördük.dedem halam herkes...herkesin gözünü mal hırsı bürümüs.halamda hırslarına esir oldu ve darbe üstüne darbe attı.dedemi baba gibi severdim oda darbesini koydu.ardından dedemde öldü.ben sevdigim herkesi annem ve ablam haric kaybettim.hemde ölüm acısıyla kaybetti.keske normal bir ayrılık olsada kavusma umudum olsaydı ama yok..sonra askımla tanıstım hayata tutunma sebebim oldu.kızlar inanın onu babama benzetiyorum.babam gibi kokuyor,elleri yüzü babama benziyor.asık olduktan sonra babama benzetmeye basladım.aslında görsel olarak hiç alakası yok ama ben benzetiyorum iste bilmiyorum neden.o kadar seviyorumki onu hem babam hem askım hem esim hem dostum..kaybettigim herseyim..onuda kaybetmek istemiyorum düsüncesi bile aglatıyor suanda agladıgım gibi.tek hayalimde askımla evlenmek.ve erkek cocugumuz olursa adını babamın ismini koymak..cok mu sey istiyorum ben.tek mutlu olma sebebim benim askım.onuda almasın allahım benden nolurrr

allah rahmet eylesin canım. Başın sağ olsun. Baba ölümü çok zordur. Ben babamı benim doğumuma 2 ay kala kaybettim. Sen 10 yaşındayken babanın sesini duymuş ellerini tutmaya fırsat bulmuşdun. Ve en önemlisi babanın senin ismini nasıl söyediğini duydun... Ama ben hiç birine fırsat bulamadım. Küçüklüğüm den bugune kadar hep bir yanım baba hasreti kaldı. sadace resimleri vardı karşım da.. Ve annem dedemler baba tarafında ben doğdukdan sonra 5 yıl köle kaldı. Anneme yapmadıklarını bırakmadılar.. Annem tam 21 yaşında beni kucağına almış ki, kadın sokak yüzü bilmezmiş. Hayatın dada ona tek sahip çıkabilcek bir kişivarmış oda annesi benim anneannem.. Beni aldığı gibi bağcılara annesinin yanına götürdü. Ve annem hiç sokak yüzü görmeyen annem tam 13 boyunca konfeksiyonlarda çalışdı. Aynı hayvan gibi .. Anneannem bana bakıyordu annem de o kütük gibi eve ekmek getiriyordu. Ama nasıl getiriyordu. Bazen aç kaldık bazen kömür olmadı annemin koynuna sıkı sıkı sarıldım. Televizyon yoktu be evde.. Gidip komşuların penceresinden izlerdim ben çizgi flimleri.. Ve 14 15 yaşıma kadar böyle büyüdüm. Sonra annem emekli bir öğretmenle evlendi. Ve anneannemi de alıp beyoğluna yerleştik. 15 yaşında Daha yeni televizyon izliyordum.

Dedemler mi neoldu öldü. Miras paylaşmadan öldü. Amcalarım halam mı neyaptı.. Birkez olsun gelip '' kızım birşeye ihtiyacın var mı '' demediler...Ama benim annemde hiç kimseye muhtaç olmadı. Şuan iyiyiz ben 22 yaşımdayım... Kendimi geliştirdim. Hemde en kısa zaman da. Başarılı bir genç kız oldum. Mahkemede açtım bu arada ve hala çözemiyoruz..
Bunları es geç ben birde tek kardeşim benim arkamda abi kardeşde olmadı. Ben beyoğlu'na geldiğimde neler neler yaşadım biliyor musun ? Sonra benim de karşıma bir adam çıktı ve 6 buçuk yıldırda hayatım da.. Aynı dediğin gibi.. Babama benzetiyorum . Baba sevgisini onda aramaya çalışıyorum. 7. yıla giriyoruz. O şimdi askerde .. Ve ben bekliyorum .. O geldiğin de onunla evlenmek istiyorum ama bir erkek değil kız çocuğu olmasınıı istiyorum ve adının da '' deniz '' olmasını istiyorum.. ki ben sevdiğimle neler çektik bu yıllara kadar. Ne yasakları çiğnedik..

Ben niye anlatıyorum sana bunları .. Derdinde derdi vardır.. Her hayat böyledir. Acı taraf olgunlaşmanın payıdır.. Herşeyin bir zamanı vardır. Düşme ardından yükselme... Herşeyi öyle kolay kazanılmaz. Emek verceksin alıcaksın.. Ama ben kimseye ağlamıyorum. Tam tersi hayatla dalga geçiyorum.. Sende geç. Ve bekle.. HAYAT ÖYLE KOLAY DEĞİL.. KEŞKE HERŞEY ANLATILDIĞI ANDA GİTSE AMA GİTMEZ İÇİN DE KALIR.. :delphin:

Son düzenleme:
Back
X