• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Arkadaslar ben müsadenizle cikmak istiyorum.
Cok gec oldu.
Hepinizi cok seviyorum, kendinizi gecmiste olan ve gelecekte olabilecek(?) hic bir sey icin üzmeyin.
Bugunü yasayin, yarina garantimiz yok.
Benim tek dilegim, tek istegim: RABBIM SEN SEVENLERI AYIRMA, SENIN MERHAMETINE SIGINIYORUZ, SEN BIZLERE SEVDIKLERIMIZI HAYIRLISIYLA NASIP EYLE.

Birde kavusma duasi var arkadaslar, sevdigine kavusmak isteyenler icin.
Birinden duydum, bu duayi her okudugunda istedigi kisiyle karsilasmis.
Hatta imkansiz birine dahi denemis.
Rabbim hepimizi sevdiklerimize kavusturur insallah.
Bismillahirrahmanirrahim

Rabbena la tüziğ gulubena bade iz hedeytena ve heb lena min ledünke rahmeh.. inneke entel vehhab. Rabbena inneke camiunnasi liyevmillla raybe fih. İnnellahe la yuhlifül-miad..

hep mutluymus numarası yapıyorum ama bugun patladım artık.en cok korktugum sey annemi ve askımı kaybetmek.ben genelde sevdiklerimi ölümle kaybettigim için hep öyle olacak diye kücüklükten beri korkarım.allah bana en agır sıkıntıyı verdi babamı aldı elimden ama isyan etmem.cocukken etmistim ama simdi asla.artık mutlu olmak ve sevdiklerimi kaybetmemek istiyorum.askımdan önce allah benm canımı alır insallah

fenerlı pınar bak goruyosun ne dertler var,

sen de yıpratma artık kendını, aglıyıp acılcam dıyosan açıl ıyıcene ama
sensıblın soyledıgı duayı da oku sevdıklerını düşün. öle moral bozmakla olmaz bu ısler moralı yuksek tut düşünme kötü seyler.. bebek ısmı sec mutluı ol...
:nazar:
ıyı geceler hepımıze dualarım sızınle..

ortak yönelerimiz varmıs canım seninlede.Allah babanı rahmet eylesin.cok zor ya hayat.hemde minicik yasta omuzumuza yükler binmis.ama dedigin gibi hayat olgunlastırıyor.arada böyle mız mızlancak kisi arıyorum bi tek o zaman sulu göz olup milleti üzüyorum.deniz cok güzel isim insallah allah o günleri gösterir hepimize canım

Ya çok zor. Ortak yönlerimiz var benim ki biraz daha ağır.. Yani hayat bu.. Sen bir anlatırsın ikincisinide sana diyecekleri ''eeee tamam be '' O yüzden geçmişini unut. Ağlamak istiyorsan ağla... Ama böle heryerde ''ama bakmıosunuz ki , yapmıosunuz ki ''
demeyin. Tamam senin sorunların var. Okudum üzüldüm. Seni en çok anlayan ben oldum ama hayat böyle canım. Sen niye kendini acındırıyorsun kiiiii ? Yada sevincini niye çok fazla paylaşıyorsun kii ??? Bırak ikisini de içinde ... Yeri geldiğin de paylaş.. Ama abartın olmadan. Karşıda ki insanı zıplatmadan.. bak sevgilinle ne güzel anlaşıyorsnuz, En güzel şeyleri anlatıyorsun, Ama olanında var olmayanın da var. Yani sevincinin çoğunu cebine sok acının hepsini yüreğine koy. Ve hayata dön.. Okey beyb.. Bu arada sen kaç yaşındasın ??

Son düzenleme:
ben kendimi acındırmıyorum aslaa yapmam öle bisey.her zaman basım diktir.dedim ya bugun sadece cok doldum ve bütün acım dısarıya cıktı.yasadıgım hersey gözümün önüne geldi.lütfen kendimi acındırdıgımı zannetmeyin.zaten ilk bundan cekindigim için anlatamadım derdimi

Tamam canım. O kafan hep dik olsun. Aah sana mutluluklar getirsin.

Nannn sana diom yaşın gaçç...

ben kendimi acındırmıyorum aslaa yapmam öle bisey.her zaman basım diktir.dedim ya bugun sadece cok doldum ve bütün acım dısarıya cıktı.yasadıgım hersey gözümün önüne geldi.lütfen kendimi acındırdıgımı zannetmeyin.zaten ilk bundan cekindigim için anlatamadım derdimi

Tatlım ama saat 4 dü sen aglamaya basladıgında saat 6 oldu sen sımdı rahatladın ancak ve tum gece önce bana laf attınız dedın benı ıstemedınız sevmedınız dedın bıze suc attın camur attın, sonra bakın dınleyın derdım var dedın dınledık yorumlarımızı yaptık paylastık bak rahatladım dedın dımı sımdı daha ıyısın, neden boyle yapıyorsun kı senın yasın kaç canım bunu yapıcak ınsanın yası kac olmalı dersın, Şu son 2 saatte yaptıgını ancak kımler yapar canım benım ,mutlusun ama sımdı dımı yani mutlu olman önemli senın bızım ıcın bunu yapmamaya calıs bak ablaların sonra sana gercek konusuyomussun gozuyle bakmaz bıdaha msjlar gelmıs gıt bu forumdan demısler falan hos degıl bunlar boyle derdın varsa da bıdaha ılgı cekmessın yapma böle bak ıyı mı canım. hadı ıyı geceler bak iki saatt gecmıs ıyısındır sımdı uyu sen de rahatla

Tatlım ama saat 4 dü sen aglamaya basladıgında saat 6 oldu sen sımdı rahatladın ancak ve tum gece önce bana laf attınız dedın benı ıstemedınız sevmedınız dedın bıze suc attın camur attın, sonra bakın dınleyın derdım var dedın dınledık yorumlarımızı yaptık paylastık bak rahatladım dedın dımı sımdı daha ıyısın, neden boyle yapıyorsun kı senın yasın kaç canım bunu yapıcak ınsanın yası kac olmalı dersın, Şu son 2 saatte yaptıgını ancak kımler yapar canım benım ,mutlusun ama sımdı dımı yani mutlu olman önemli senın bızım ıcın bunu yapmamaya calıs bak ablaların sonra sana gercek konusuyomussun gozuyle bakmaz bıdaha msjlar gelmıs gıt bu forumdan demısler falan hos degıl bunlar boyle derdın varsa da bıdaha ılgı cekmessın yapma böle bak ıyı mı canım. hadı ıyı geceler bak iki saatt gecmıs ıyısındır sımdı uyu sen de rahatla

Patiska uyu lann. Bana çıktım dion. kk de gezion. Kafana dökdüğüm :mymeka: Yat uyu lenn .. mirmirmirmir Hadi iyi geceler fıstığım.. :delphin:

iyi sabahlar arkadaşlar,uyku tutmuyor...
bende çok uzaklarda olan birini felaket özledim...
ve *özledim* kelimesine sığmayacak kadar derin hissettiklerim...

Ahhhh ulenn ahhhhhh :delphin: Yene btti sigaram :delphin: Alanda yok anasını satem kaydirigubbakcemile Uyu be garı uyuuuuu, Gızlara dion kendin tavuk gibi ayakdasın, Aham şimdi öttürcennn mirmirmirmir Akşam tiyatro var kalkacam.. Böle giderse kalkıcemm şakkıdı hihihihih

Heytt beeeeeee :lepi: Zalim bir ha :delphin: ah ulen o zalimler yok mu zaten kaydirigubbakcemile

sigarada yok zaten koyup durma şunu kızz,kafayı yicem sabahtan beri :roflol:
hatırlatıp duruyom :roflol:
zalim biri ama napalım herkes aşkta kazanmıyo,
can sende asker bekliyosun okuduğum kadarıyla ,
günler çabuk geçer inaşallah balım :1hug: :1hug:

sigarada yok zaten koyup durma şunu kızz,kafayı yicem sabahtan beri :roflol:
hatırlatıp duruyom :roflol:
zalim biri ama napalım herkes aşkta kazanmıyo,
can sende asker bekliyosun okuduğum kadarıyla ,
günler çabuk geçer inaşallah balım :1hug: :1hug:

Geçer tabi, ne geçmediki hayatta kaydirigubbakcemile3 bende biliom...

Back
X