• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

olacak tabi canım Allahın izniyle.üzülme sen.ne güzel asıksınız birbirinize Allah sevenleri kavusturur.Allahtan baska kimse engel olamaz kavusmanıza birbirinizi bu kadar cok severken.sevgilin gelecek böyle sarılacaksınız :1hug: :nazar:

Canim benim:1hug::1hug:
Ne güzel seyler söylemissin, Allah razi olsun gülüm.
Ahh ahh tam 10 ay 6 gün var güzelim.
Belkide daha fazla bilemiyorum.
Sabrediyorum sadece.
Hergün dua ediyorum bir an önce günler gecsinde, kavusayim diye.
Duygulandim yine:çok üzgünüm:

Sen nasilsin bu aksam canim?

kızlar ben üyeligimi kapatıyorum.bir mod'a mesaj attım simdi.geceleri nette takılmaktan ders calısamıyorum biraz derslerime yöneliyimhihoyyyt herkes hakkını helal etsin.pcden uzak duruyum artık yoksa sınavı kazanamıycamsenağlama.öpüyorum hepinizi

Hadi yaaaaaa:çok üzgünüm:
Kapatma ya neden kapatiyorsun ki?
Dursun bence üyeligin, girmeyi verirsin cok fazla.
Bende haftaya basliyorum derslere, ama üyeligimi kapatmayi asla düsünmüyorum.
Bence üyeligin varken, derslerine calisabilirsin, eminim bunayerimseniben
Baktin ki cok fazla vakit geciriyorsun, ceki düzen verirsin kendine. Bu sekilde kendine dur demeyi ögrenirsin hemyasakkelime
Sildirme kaydini lütfen..:çok üzgünüm:

canımsın benim ya.tekrar üye olurum kuzum benim üzülme sen.heryere üyeligimi kapattım bi fenerbahce kulubunde kaldı-tatlicadiarzu- gözlerim falan acıdı ay cok kalıyorum pc basında.su sınavı bi atlatıyım kazanıyım insallah gelirim tekrar:1hug:

ne sınavı kız nıe gıdıon nıe geldın ne guzle konusuyoduk
kapama nolcak ya ne sınavına hazırlanıon okuuomuydıun sen
sımd nası beklıcen tek basına askerını gıtme

canımsın benim ya.tekrar üye olurum kuzum benim üzülme sen.heryere üyeligimi kapattım bi fenerbahce kulubunde kaldı-tatlicadiarzu- gözlerim falan acıdı ay cok kalıyorum pc basında.su sınavı bi atlatıyım kazanıyım insallah gelirim tekrar:1hug:

Canim derslerini engelleyecekse kötü tabi.
Ama bana sorarsan sildirme dursun üyeligin.
Zaten bende bir hafta sonra cok sIk giremeyecegim artik.
Malum dersler basliyor, birde son yilimiz sIkI tutmak lazim isi.
Yok eger ille silecegim diyorsan, geri gel yoksa biz getirmesini biliriz:jeyyar:

aslında ben epeydir üyeyimde hiç girmiyordum siteye.okuyorum ay aman bıktım vallasenağlama ahh ahhh askım bi gelse zaman gecmio.ders calısırsam belki zaman geceer mi acabafisfisfis sınavıma az kaldı bende cıt yok.sınavdan sonra sınavı kazanmıs olarak tekrar gelecegim buraya insallahhihoyyyt

ne sınavı bu ? :kahve:

kursun ha varlıgı ha yoklugu.gidiyorumda hiç işe yaramıo.2.5aydır tatil yapıo kurs.

buu on lısanss olan sınav mııı eylul ekımdekııı
yaa ben de gırdımmm sımdı ewdeyımmm
calısmam lazımmmm böle işe de yaramıommm ewde kek gıbı oturuyom ama bos bosss -tatlicadiarzu-

evet canım eylüldeki sınav.bende evdeyim hep bu pc oyalıyor beni.hiç bi siteye girmiyim die haber sitelerine bile kapadım üyeligimi.kafaya koydum ders calıscam yogun bi sekilde.yoksa olmuycak ayy kazanamam bu gidisle.matematikten cok eksigim var.onları tamamlamam gerek.cok zor ya insallah hepimiz iyi yerlere geliriz.

ay cnm ısalah hepımız ıyı yerlere gelırız wala
eylule de pek az kalmıs yaa ıyıgecelr tatlılar ben yatıom
sen de calıs bakalımmm ıyı gclr bby
:1hug::1hug:

kızlar aslında benim hep bi yanım buruk ama nedense bugunde arada oldugu gibi patlak verdi üzüntülerim.ben 10yasındayken babamı kaybettim.vefat etti.annem 38yasında dul kaldı.o kadar cok zorluklar cektikki anlatamam.herkesden darbe gördük.dedem halam herkes...herkesin gözünü mal hırsı bürümüs.halamda hırslarına esir oldu ve darbe üstüne darbe attı.dedemi baba gibi severdim oda darbesini koydu.ardından dedemde öldü.ben sevdigim herkesi annem ve ablam haric kaybettim.hemde ölüm acısıyla kaybetti.keske normal bir ayrılık olsada kavusma umudum olsaydı ama yok..sonra askımla tanıstım hayata tutunma sebebim oldu.kızlar inanın onu babama benzetiyorum.babam gibi kokuyor,elleri yüzü babama benziyor.asık olduktan sonra babama benzetmeye basladım.aslında görsel olarak hiç alakası yok ama ben benzetiyorum iste bilmiyorum neden.o kadar seviyorumki onu hem babam hem askım hem esim hem dostum..kaybettigim herseyim..onuda kaybetmek istemiyorum düsüncesi bile aglatıyor suanda agladıgım gibi.tek hayalimde askımla evlenmek.ve erkek cocugumuz olursa adını babamın ismini koymak..cok mu sey istiyorum ben.tek mutlu olma sebebim benim askım.onuda almasın allahım benden nolurrr

CANIM KIYAMAM BEN SANA ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK:teselli: BAK BENDE İKİ GÜNDÜR NETE GİREMEDİM.. TEK TEK MSJLARI OKUYORDUM.. SONRA YORUM YPAPACKTIM AMA SENİN BU MSJINI GÖRÜNCE HEMEN SANA YAZMAK İSTEDİMM.. BİTANEM NE OLUR ÜZÜLME.. BİLİYORUM Kİ ÇOK ACI ÇEKMİŞSN.. AMA SANA SÖZ VERİYORUM BEN HEP YANINDA OLUCM...senağlama VE SENİN İÇİN DUA EDİCEM AŞKINLA EN KISA ZAMANDA KAVUŞ DİYE.. EMİNM O ZAMAN MUTLULUĞA KAVUŞACAKSN.. sABRET CNM SAYILI GÜNLER ÇABUK GEÇER.. BNUU DÜŞÜN VE MUTLU OLMAYA ÇALIŞ..SENİ ÇOK SEVİYORUM:1hug:a.s.

kızlar bugun uyeligim kapanacaktı daha kapanmamıs.aslında kapanmadıgı iyi oldu cünkü cigdemcimle mevreyede hoscakalın demek istiyordum.dikkat edin kendinize kızlar.dualarım sizinle.

yaa neden kapattırıyosun üyeliği=(( kendine bir saat belirleyip o saatte girersin nete. bize de haber verirsin şu saatte görüşürüz diye.. dersine de çalışırsın nete de girersin. lütfen üyeliği kapatmaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Back
X