• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

hepsı aynı bunların be...
amannnnnnnnnnnnnnnnnnn ne askerlıkmı be adamların akıllarını baslarından alıyorlar...sanmam uluc bole kalır aptal saptal ezik arkadaşları oldugu sürece hatta o arkadaşları uluca bir kız ayarlarlar tabi uluçta o mide varsa çıkar gerçi ben sen 1 aya kalmaz başkasını bulursun dedim bana hiç bir kız umrumda değil dedi ama erkek işte nasıl güveneyimki...
çok aptalım yaaaaaaaaaa yapmadığım fedakarlık kalmadı ayağına gittim kışlaya sevdiği yiyecekleri yaptım hatta o gün bana neler dedi seni çok seviyorum dedi hatta cep telefonuma not yazmış seni çok seviyorum seni asla bırakmam demiş...
adam geldi bıraktı işe bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bak nedemıs
kız umrumda degıl deıs
dogru dıyo
senınle cıktıgını bıle algılayamıo su an o
kızım panık etme
sus otur bıraz benı dınleee :delphin:

bak nedemıs
kız umrumda degıl deıs
dogru dıyo
senınle cıktıgını bıle algılayamıo su an o
kızım panık etme
sus otur bıraz benı dınleee :delphin:

kuzum erkek bu bir dediği bir dediğine tutmazki baksana bana ve kız arkadasıma hatta erkek kardesıme ablanı seviyorum demiş gecen gün gelmiş seni sevvmiyorum diyo...eeeee hangi lafına inanayım bunun kızlar umrumda değil dese bile umrundadır illaki tamam aplaaaaaaaa oturur beklerim kızmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:utangac:

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak patıskam sende dedın gözden uzakta olan gönüldende uzak olurmus dıe ammaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi uluc beni şilede görebiliyor şilede sezon kapanınca oda bende istanbula gidince birbirimizi hiç göremicek eeeeeeeeeeeeee bu durumda beni unutması dahakolay olmayacakmı poffffffffffffffffffff ölmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm

kuzum erkek bu bir dediği bir dediğine tutmazki baksana bana ve kız arkadasıma hatta erkek kardesıme ablanı seviyorum demiş gecen gün gelmiş seni sevvmiyorum diyo...eeeee hangi lafına inanayım bunun kızlar umrumda değil dese bile umrundadır illaki tamam aplaaaaaaaa oturur beklerim kızmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:utangac:

eft tatlım

bak sevıyom mevıyom demıs
delırtme benı

kır kıcını otur
kaydirigubbakcemile
bak bız de ayrıldık ben pıyasa arastırması yaptım herkes ayrılıyomus
bızde mesela tek sorun bu askerlıktı ada m gıtcem ölcem gelemıcem sevgılsınden ayrılıo ınsanlar dedı durdu öle dıye dıye gıttı askere

sonra ben nıe sevmıyım bu adamı bı sorun yoktu kı

bana sen bıle dedın onceden tum kızlar dedı bekle patıs destek ol adamın sevıyodur döncek 1,5 ay sonra arıcak
ee beklıom bak

laf dınle sen de kır dızını otur bekle döncek gelcek şakkıdı

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak patıskam sende dedın gözden uzakta olan gönüldende uzak olurmus dıe ammaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi uluc beni şilede görebiliyor şilede sezon kapanınca oda bende istanbula gidince birbirimizi hiç göremicek eeeeeeeeeeeeee bu durumda beni unutması dahakolay olmayacakmı poffffffffffffffffffff ölmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm

hehe olmaz olmaz

o sevgılı beklıyomus ondan öle hata yapma dedım

arada görussunler 2-3 ayda bır bulup bulusturup gprussunler

benım öle bı kuzenım 10 yıla yakın uzak uzak gorustuler sımdı nısanlandılar

seneye bırlescekler bı sorun olmuo ama arada bulussunlar dıe şettım sengözlerimebaksanab

ya hayat bu işte proplemler oluyor olmuyor değil. erkeklerin proplemri biraz daha sıkıcı bir şekilde atlatıyorlar hatta atlatırken insanı deli ediyorlar. ama geçiyor işte.. birde şu var. biz kadınlar elimizden geleni yaptık. neden sevdiğimiz için.. eğer onlar seviyorsa zaman gelince elinden geleni yapacak ve yine bizim yanımızda olucaklardır diye düşünüyorum.. ha olmuyorsa ozaman o onun seçimi.. ozaman sevmemiş derim.

Son düzenleme:
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ınsallah bızde er yada gec kavusuruz tabııkıde sızde kuzular ben yatayımmmmmmmmmmmm seviyorum sizi allah ızın werırse yarın gorusmak uzere benım ıcın dua edın uluc pişman olsun sürünsün peşimdeeeeeeeeeeeeeeee.iyi geceler sizeeeeeeeeeeeeeee

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ınsallah bızde er yada gec kavusuruz tabııkıde sızde kuzular ben yatayımmmmmmmmmmmm seviyorum sizi allah ızın werırse yarın gorusmak uzere benım ıcın dua edın uluc pişman olsun sürünsün peşimdeeeeeeeeeeeeeeee.iyi geceler sizeeeeeeeeeeeeeee

takma güzel kızsın. sen uyu dua ederiz. hadi ii geceler bye bye

Erkekler de yanar hem de nasıl yanmak çözüm değil bize nikah paklar:delphin:
Kadınlarda yanar hem de nasıl yanar yanmak çözüm değil bize delirmek paklar :delphin:

Türkiye'de canim.
Ama kalbimin ta icinde o.
Öyle olsa 8 ay görmeden dayanabilirmiydim.
Hasret onu bana daha cok bagliyor.
Neler yasadik neler.
Sevenler kavusur insallah Allah'im.

Neyse ben yatiyorum kizlar, siddetli bir bas agrisi var, yatarsam gecer belki.
Hepinizi öptüm iyi geceler..

eyi geceler canım eyi geceler. geçmiş olsun .. inşallah.. :delphin:

ee nerede senınkısı
kaç ayda bır gorusuyosunuz
sakın gozden uzak gnnulden uzak deme bı sure sonraaa şakkıdı

Türkiye'de canim.
Ama kalbimin ta icinde o.
Öyle olsa 8 ay görmeden dayanabilirmiydim.
Hasret onu bana daha cok bagliyor.
Neler yasadik neler.
Sevenler kavusur insallah Allah'im.

Neyse ben yatiyorum kizlar, siddetli bir bas agrisi var, yatarsam gecer belki.
Hepinizi öptüm iyi geceler..

tabi hazırlamalıyım kovayı içine suu.. sıkabildiğin kadar sabun... köpük köpük oyna elinle..kaydirigubbakcemile2
süpürge süpürge tabi ilk önce süpür, deli gibi bu saatte.. sonra sil
yeniden suyu değiştir ardından kitaplığın şuyun buyun tozunu al.. kaydirigubbakcemile4banyo yap.. temizlen paklan ..kaydirigubbakcemile
ardından yak sigara..:delphin: düşünme ama düşünme.. :çok üzgünüm:

yawwww ehesenağlama

asker masker erkek kermek özlem mözlem sevgi mezgi uzak kuzak deli meli geldi meldi gidyor meliyor lağam mağam geçit meçit çiti miti aylar maylar şafak mafak kuru muru fasulye masulye
gazianetp mazientep leğen meğen su mu manyak anyak..
:delphin::delphin:

ben gidiom ya saçmalıom yoksa.. hadi byebye :delphin:

hadı yaa buyurken az gorebılıyonuz demekkı
yakın olsaydı keşke, belkı daha ıyıdır böle bılmm kı

benım sevgılım de malatyalı bılıyo musun kaydirigubbakcemile3
süpper oluo malatyalı erkekler 4-4 lük dıyolarmıs sizin oranın erkeklerıne
böle kıskannccc felan oluyolar, eşin de malatyalı mı cnm ? laelaelaelaelae

Evet yakın olsaydı keşke bende daha çok görebilirdim
Serkanın yokluğunu onunla doldururdum birazda olsa

Demek malatyanın erkeklerine 4*4lük diyorlar bilmiyordum
Ama benim gördüklerim gerçekten iyi
Biraz maço olurlar sevdiklerinii çok kıskanırlar