• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Tıkılmayın conconlar sengözlerimebaksanab
Bakın ne güzel eylül havası dışarısı güzel :kahve: gezin aççık nefes alın kaydirigubbakcemile4 bak bana hep uyuyom :nazar: kaydirigubbakcemile3

gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

ben de idare ediyom iştee.. iyiiyim diyeyim alışkanlık sebebiyle..:1closedeyes::delphin:

bizler alışkanlık sebebiyle '' iyi '' diyoruz ama alışkanlık sebebiyle hep hüzünlü oluoz galiba:1closedeyes: o yüzden aççık alışkanlık yönünüz mutluluğa dayansın :delphin: pehhh diyene bak sositososito

gizem sen nerdensin
neden gidemiyosun ki

yaa annemler göndermiyorrr.. arkadaşıma gidiyorum deyip gitmeyi düşündüm ama o da olmadı.. evden mi kaçsam acaba?? bunu bile düşündüm..:delphin: balıkesirde oturuyoruz. bu kadar yakınımdayken gidememek çok üzüyor. nerde kalcan orda, bilmediğin yerde naapcan fln diyor ailem

başka bi yere gittigini söle öle git yaw
ben öle yapmıştım :)) babam sevgilimi bilmiyo bile
biraz cesaret gerektiriyo bazı işler
napalım pembe yalanlar gerekk

offf çok yakınmış be canım =) ben olsem hemen giderdim ama işte herkesin aile için de yaşadığı kurallar farklı.. nedeyim inşallah bir gün gidersin..=)

bizler alışkanlık sebebiyle '' iyi '' diyoruz ama alışkanlık sebebiyle hep hüzünlü oluoz galiba:1closedeyes: o yüzden aççık alışkanlık yönünüz mutluluğa dayansın :delphin: pehhh diyene bak sositososito

bazen çookk iyimser oluyorum canım!! ben bile kendime şaşıyorum. ama bazen de böyle mutsuzluk, karamsarlık çöküyor üstüme.

Back
X