bu siteler hata veriyor sürekli.ozaman sen a dan z ye biliosan bana yardım edebilirsin belki...çok önemli bir sorum var.benim sözlüm şuan tokat-ulaştırmada.26sında yemin töreni var.ertesi gün burdan araçlarla çıkıcakmışız merkez illere araçlar götürcekmiş dedi.acemiliği 28gün.dağıtım izni verilcek yani 7 gün sanırım.törenden sonra benimle beraber çıkamazmı?illaki araçlarlamı gitmesi lazım?ne yapmam lazım beraber çıkabilmek için.yardımcı olursanız sevinirim...illa araçlamaı gitmeli?burda kalcam 7gün desin?ailemin yanına gitmicem desin...
canım bildiğim kadarıyla anne baba eş ve evli kardeş dışındakilerle çıkarmıyolar, yemin törenleride bağlı olunan illerin jandarma genel komutanlığı, tugay komutanlığı yada alaylarında yapılıyor, kasabalarda bile olsalar askeri araçlarla oraya gidip dönüyolar benim eşimde öyle yapmıştı törenden sonra bekledik 1 saat sonra çıkardık onu, ama yaptığı yerede bağlı biraz benim eşimin yaptığı yerde kapıda bekledik biz arkadaşlarıyla vedalaştı falan yakını gelmeyen bikaç çocukta çıktı yani yaptığı yere görede değişir şansa bakıyo birazda