canım gercekten cok tesekkur ederım benım sorunumla ılgılendıgın ıcın:çok üzgünüm: ben sevıyorum onu ama onun hasretını cekmek bana agır gelıo.ne bılyım kafam cok karısık:çok üzgünüm:
ee tamam canım iş olacaga varır zaten,bak ben örnek vereyım
benım eski bı sevgılım vardı 2sene once , cıkıp cıkıp ayrılıyorduk tamı tamına denk bırı degıldı bana, askere gıdıyorum bekle dönunce nişanlanalım dedı ay hayır bekleyemem gıt gel banane dedım gıttı geldı aradan işte 2 yıl gectı hala arada arıyor hatta gecen ay aradı dedı işte hadı söle annemı alıp geleyım, ama onla bende denk olmayan seyler var tamam o da cok ıyı bı cocuk ama mesela su an bekledıgım asker cok baska bırı cok sevıyorum cok duzgun, bunu beklıyorum belkı bunla da olmaz ama sevdıgımın yolunda azcık caba göstersem guzel olur...
bu su an cıktıgımla da az cıkmıstık 2 ay ve ayrıldık gıderken ben cıddıyet olmadan beklenır mı bıdı bıdı dedım o da bekleme zaten ewlılık kararı veremedık işimiz gucumuz de yok bılmıyoruz evlenır mıyız bosuna bekleme dedı ayrıldık ama beklıyorum işte o benı aramıyor beklıuyorum falan..
sımdı senın durumunda cocuk senı ıstıyor sen anlasıyorsun ve sevıyorsun ama beklemıyım dıyorsun bu 15 ayın yükünü kaldıramam dıyorsun demek yeterınce sevmıyor veya fedakarlık yapamıcak durumdasın, o oradayken ayrılman cok guzel degıl cunku erkekler bundan cok korkuyorlar benım bu gıden dıyordu kı hep ya ben ordayken benı aldatıcaksın ya terkedıceksın en ıyısı karar da veremedık hazır bız ayrılalım dedı.
bundan korkuyor bu erkekler aldatılıp terkedılmekten, ama o o radayken senı sevıyom beklıyom deyıp de beklememen de dogru degıl. gelınce soylemen de yanlıs 15 ay senı dusuncek ama aslında sen beklemıyo olcaksın,
o yuzden kararını cok ıyı ver derım1 kere karar verıceksın buna zorlu bı durum evet cocuk hebba olaca k ama ıstıyorsan soylemelısın,
ayrıca sevgınden mı emın degılsın onla olan ılıskınızın guzellıgınden mı emın degılsın bejkleyemem dıyorsun yasın ufak benım gördugum kadarıyla ve sagla solla baska erkeklerle de flört etmek ıstyıyorum dıyorsan ozaman secım senın tabı dogru olanı yap kendın ıcın. kımsenın durumu bır olamaz ıstedıgını yap tabı ama dogru karar ver sonradan dönme önemlı olan, dıger olasılıkları da düşün işte..
ben de cıddıyet olmadan bekleyemem bıdı bıdı ettım sımdı cıddıyet yok sevgılılık bıle yok ama beklıyorum bunu gel gör ki.. :) sengözlerimebaksanab kararlar cok onemlı bu açıdan. ne ıstedıgıne karar ver uygulamaya geçç cnm hayat senın.