ayy çok güseldi alıp getirmek istedim onuda yanımda ama

ailesi aldı beni terminalden sora gittik iskenderuna:) ilk gece birlikte kaldık ertesi sabah erkenden yemin törenine gittik, yemin töreninden sonra aldık onu otele getirdik gezdik falan çok sıcaktı genellikle klimanın altında oturduk otelde ama:) 3.gün adanaya geçtik dağıtımda oraya çıktı çünkü... bi gecede orada kaldık... sonra sabah bıraktık yeni birliğine babası beni terminale bıraktı gene ankaraya getirip sora dindüm kürkçü dükkanına

çok yoğun ve hareketli günlerdi... annesi ve babası geldiim için bana teşekkür ettiler bende götürdükleri için onlara teşekkür ettim... öyle başka pimpiriklendiim kadar kötü değildi. heyecan falan yapmadım
ama warya bi zayıflamış bi kararmış. ne kardeşi tanıyabildi ne ben... sonra kardeşi tanıdı abiim burda dedi başladı ağlamaya ben çekiorum fotosunu ama gördüümden diil nasısa orada bi yerde kardeşi gördü diye ve aramızda 1 metre bişey war ama tanıyamadım

ztn arklarına demiş beni tanıyamadılar die üzüldüm nası tanıyamam yaa

ama çoook özlemişim... sora sıkı sıkı sarıldıımm aşkımaaa ohggg
o günden beride ağlıorum işte... onu bırakırken herkes ağladı ben ağlamaadım üzülmesin die çünkü ben ağlayınca çok üzülüo daha çok ağlıo bende ağlamadım demişlerdir ne kız gaddar duygusuz die hehehe:)