Kızlar erkek arkadaşımla tartıştık.Bugün çarşıya çıktı.Nete geldi ilk 2 saat konuşmalarımız çok iyiydi.Sonra birden konu açıldı.Biz daha önceden plan yapmıştık izne geldiğinde istemeye gelcekler diye.Annemde erkek arkadaşımı tanımadığından söylenip duruyor.Bende biraz bahsettim.Annesiyle konuşmuş izinde geleceklerini kesinleştirmişler bana birşey söylemedi.Bende ondan cevap bekliyorum gelebiliriz yada gelemeyiz desin diye.Parladı biranda yok hep aynı konularda öylede böyle de diye.Bişeymi var sıkıştıran isyen mi var neden söylemiyorsun varsa diye.Yok bu iş olmayacak.Sevmiyosan söyle dedim,ailen mi istemiyor dedim.Ailem seni çok seviyor biliyorsun,sevmiyorum desem yalan olur.Benim geliceğim belli değil.Karakola vercekler beni saat 12den sabah 4e kadar araba hazır kıta yatıyorum ben.Rüyalarıma giriyor içime doğuyor dönemiycem ben dedi.Bir arkadaşının telefonu var aradım yanındaymış.Bir ton saydım senin garantin yokta benim varmı sanki.1saniye sonranın bile nolcağı belli değil.Sen neden yok yere can sıkıyorsun.Sen bu ilişkiyi bitir diyemi çabaladım ben diye saydım.Annen söyleniyorsa diyceksin ozaman izinde gelicekler diye dedi.Söyledin mi dedim,sen anla onuda diyor.Kapatıyorum dedi.İyi kapat dedim kızgınım biliyorsun dedi.Öyle inatlaşarak kapadık telefonu.Ağlıyorum kaç saattir.Bitcek mi bitmiycek mi arasam mı aramasam mı?Aramazsamda beni terk etti zor günümde diycek.Japon balıkları gibi oldu gözlerim ağlamaktan:a015::a015::a015: