• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

ooooo nesli elti mi geliyor kıss sana dana yenı nısanlanmadı mı yauw onlar bu ne hız...darısı basına ve bızım basımıza tabıkıı..bence sade ama gösterişli giyin =) gıyıncegın seyın fotosunu suraya koy da yorum yapalım fikir werelim..

slm kızlar nasılsınız bakalım:)
ben gelmedim daha ankaraya ama bi hfta daha bitmez üzere....

hoşgeldiniz kızlar..

bugün arkadaşım gelcek bize onunla ilgilencem biraz..

bu hafta hiç geçmedi bana yaaa neden böyle oldu
hala h.sonu gelmedi üfffffffff:delphin:

bana zaman su gibi akıp geçti, heleki perşembe olunca hfta bitmiş gibi geliyor bana:)
çünkü yrn evime döneceim inşallah:)
koskoca bi bayram tatili war çok mutluyum...
ama sevgilimle konuşamıyorum hiç doğru dürüst onun için biras mutsuzum okdr...

kıslar bişi sorcam:uhm: acemilğini 1 ay yapan erkek yinede 460 günmü yapıo askerliğini:uhm: yani 75 gün acemilik yapmasada 75 gün acemilik yapana göre aynı sürede mi bitirir askerliğini:uhm:

aynı günde bitirir tabii
75 gün yapanın aldıgı egitim daha fazladır bi ay yapanın daha az
o yüzden acemilik erken biter

kızlar uzun bi aradan sonra hepinize selam.görüşmeyeli nasılsınız bakalım kimler neler yapıyor.askerlerimizin gelmesine az kalmış ne güzel:) ben eşimin yanındaydım belindeki rahatsızlık tekrardan orataya çıktı ameliyat oldu mecburen bende onun yanındaydım 2 gün oldu geleli.hem dükkanda hem evde temizlik derken bittim,şifayı kaptım.sizler nasılsınız anlatın bakalım

selam sevdiğini özleyen bütün bayanlarrr.............. bir ara nete rahat takılabildiğimden bu forumada yazabiliyordum ama son zamanlarda maalesef fazla takılamıyorum o yüzden burada neler olup bitiyorkaçırıyorum:(( neyse umarım herkes her şey iyidir

geçmiş olsun ggozenciğim, uğradığına sevindik...
cicikız ne güsel kaynananlar aran ii bakıyorumda:) maşallah hep böyle olur umarım...

ooooo nesli elti mi geliyor kıss sana dana yenı nısanlanmadı mı yauw onlar bu ne hız...darısı basına ve bızım basımıza tabıkıı..bence sade ama gösterişli giyin =) gıyıncegın seyın fotosunu suraya koy da yorum yapalım fikir werelim..

hee gıı elti gelio he ggı 1 ayda oldu bitti ben 7 senedir beceremedimm bizden hızlı çıktılar iştee kız bişey bulabilirsem koyacam wallaaa

geçmiş olsun ggozenciğim, uğradığına sevindik...
cicikız ne güsel kaynananlar aran ii bakıyorumda:) maşallah hep böyle olur umarım...

öyle şekerim seviyo beni:utangac:
eve çagırdı gel de sohbet edelim senle diye ama uzak orası bize
yani ben avrupa onlar anadolu yakasında git gel zor oluyo
taşınmasaydınız hemen gelirdim dedim burdan taşındılar da
burdaki evi ogluna bıraktı yani bize kaydirigubbakcemile5

Back
X