• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

kaçamak yapmayadan da yokmuş bu topikte sırnaşık şey
dökün bakalım kirli çamaşırlarııı :))

bence de hayata heyecan katmak gerek :)
maşallah şu son bi yılda heyecan üstüne heyecan yaşadım hep :)
aileden gizli çok iş çevirdim maleseff
durgun olursa yaşanmazki bea sırnaşık şey

haklısın canım, sorada geriye dönük bakınca bunları yaşadım diyip anlatıp gülebileceim baya anım odu benimde:)

biriktiriyoruz biz de çoğaldı baya :)
mesela yemin törenine gizli gitmiştim fln :)
ilerde ortaya çıkar diye korkuyorm ama sırnaşık şey

ŞAFAK 359
Kızlar bitermi bu yaaaa.Benimki netteydi çarşıya çıkmış.Kulak zarım hasar görmüş dedi.Niye dedim bilmem dedi durdu.Sonra döküldü.Uzanmış ranzada resimlerimize bakıomuş.Uzman Çavuş gelmiş,çekmiş resimleri elinden.Benimkine vurmuş bitane,tekmil vermedi diye.Tekmil vermiş hemen.Resimleri istemiş vermemiş.Yine istemiş vermemiş.Almış adam benim resimleri gidiomuş baka baka.Arkasından demiş komutanım ne hakla benim özelime el koyuyosunuz demiş.Çavuşta diklenmiş,girmişler birbirlerine.Tüm koğuş girmiş araya uzman çavuşu benzetmişler.Bayramdan sonra hapisaneye gitcekmiş ya benimki ya uzman çavuş.Benimki darp raporu almış ama bilmiyorum ne olcak.Nasıl canım sıkıldı ya...:a015:

of yaaaaaaaaaaa bu ne böyleeeeeeeeeeeeeeeeeee anlatıklarınıza şaşırdım vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum

Ağlasam kamera açık benimki kızıcak bana ağlıyorum diye.Ben kafamı öne eğdim gözlerimden yaş akıyordu.Bi kaldırdım kafamı gözleri dolmuş ağladı ağlıycak.Nasıl dayanırım ki ben şimdi böyle olduğunu bile bile.Zaten ilk defa 4 gün konuşamamıştık.Perşembe günü resimlerine baktım durdum.Hatta birkaç kez resmini öptüm kendim bile şaşırdım.Ona anlattım böyle oldu diye.Ranzada bende resimlerine bakıyodum hatta başka koğuşa gidip arıyım bari diyodum bu olaylar oldu dedi.Şimdi benim yüreğim nasıl rahat olsun:a015:

ŞAFAK 359
Kızlar bitermi bu yaaaa.Benimki netteydi çarşıya çıkmış.Kulak zarım hasar görmüş dedi.Niye dedim bilmem dedi durdu.Sonra döküldü.Uzanmış ranzada resimlerimize bakıomuş.Uzman Çavuş gelmiş,çekmiş resimleri elinden.Benimkine vurmuş bitane,tekmil vermedi diye.Tekmil vermiş hemen.Resimleri istemiş vermemiş.Yine istemiş vermemiş.Almış adam benim resimleri gidiomuş baka baka.Arkasından demiş komutanım ne hakla benim özelime el koyuyosunuz demiş.Çavuşta diklenmiş,girmişler birbirlerine.Tüm koğuş girmiş araya uzman çavuşu benzetmişler.Bayramdan sonra hapisaneye gitcekmiş ya benimki ya uzman çavuş.Benimki darp raporu almış ama bilmiyorum ne olcak.Nasıl canım sıkıldı ya...:a015:

onlara hiç bulaşmamak lazım yaw yoksa askerlik uzar.inş bişi olmaz :1no2:
bi de kulak zarı kavga sırasında mı hasar görmüş

özlemekten nefret ediyorum doğduğu günden beri hep birilerini özlüyorum allahım ne zaman bitecek bu özleme muhabbeti ya ahhhh ah kızlar ya dua edelim birbirimize bi an önce kavuşalım sevdiklerimize birbirimize ettiğimiz dualar daha çok ve çabuk kabul olurmuş
ALLAH'IM BU TOPİKTE VE DÜNYANIN HERYERİNDE SEVDİKLERİNİ ÖZLEYEN ARKADAŞLARIMIN DUALARINI KABUL ET SEVDİKLERİNE Bİ AN ÖNCE KAVUŞTUR YARABBİİİİİİİİİİİİİMMMMMMM!!!!!
AMİN...

yaa dilek inanamıyorum yaa
neden böyle bişey yapmış uzman çavuş hay allahım:S

keşke seninkide tekmil verseymiş kuzum bee
yani her ne şekilde olursa olsun tekmil vermek zorundalar
uykudan uyandırılsalar bile
askerlik çok zor
alahım seni onları bize sağ salim gnder..

inş. askerlik uzamaz dilekcim :(
çok üüzldüm

hozefinciğim umarım bişey olmaz ceza falan almaz çok üzüldüm gerçekten onlara karşı çıkmamaları lazım işte... ortam gergin olursa orada günler geçmezki:(:(

o yüzdennn mümkün olan en küçük yaşta gitmek gerek
yoksa emir almayı kaldıramıyo çoğu
bi de iş hayatına fln atıldılarsa zor

kesinlikle haklısın canım,
ama şu da var fevri şekilde hareketler yapıo küçü yaşta gidenler de..

Back
X