• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

denizcim evet ya benm nişanlımın arkadaşları var,hakkari ye gidenler,çok şükür urfa hem sıcakmış orası:) nöbetlerde üşümez,seninkide bizim buraya gelmş hayırlısı olsun canm çok şükür dua edelim hayırlısyla gidp gelsinlr kısa dönem olması çok iyi oldu,benmkide pazar günü 7.00 uçağıyla gidicek.bu arada düğün günümzüde aldık 10.10.2009 orduevini tuttuk :) mayısta yer bulamazdık hallettik.

yanılıyosun şekerim kurak bi yer oldugu için geceleri fena soguyomuş
şu an nöbette benmki mesela ordan biliyorum
ama temiz yerdir fena diil
hangi ilçe ?

canım işte 20.zırh tugay kmtnlığı merkez ,yaaa tüh üşüycek yani aşkımm,ama neyse diğer illere göre daha iyiydir biz edirne soğuğuda gördk 4 sene o alışkındır :))

slm kızlar nasılsınız?yerimiz belli oldu kızlar istanbul-metris ve kısa dönem.esracım seninde urfaymış cok sevindm benm kuzende orda aynı oda kısa dönem.ikimiz içinde hayırlısı cnm.ALLAH sabır versin.cumartesi 20.30 da çıkıyo yola aşkım off offfffff.nasıl olcak nolcak bilmiyorum

denızzcccım en cok senınkını merak ediyordum:jeyyar: ...hayırlı olsun canım..bu arada arkadasımın sewgilisininde istanbul-metrıs miş..belki tanısırlar..ben isim wereyım bak ...mustafa inşaat muhendısı kocaelinden gelcek ama zonguldak ereglili..aklında bulunsun mutlaka karsılasırlar ıkısıde kısa dönem aynı yerde kalırlar sanırım...adına sewındım hayırlı olsun tekrar canım :dance::teytey::teytey::teytey:

denizzzzzzzz kız ne ballısın yawrummmm
hadi gözün aydınnnn
"şu metrisin önü bir uzun alan, bir tek seni sevdim gerisi yalan sırnaşık şey"

kızlar ya bayram boyu çarşıya çıkamadı bizimkiler
tam çıkıcaklardı hapisten iki adam kaçmış olan bizimkilere oldu :(
onları aramaya gittiler ve çarşılar kitlendi deli oldummm

ha ladycim bizimkiler jandarma o yüzden arama fln yapıyolar koşturuyolar
seninki aynı şeyleri yapar mı bilemem gözün korkmasın

öyle canm bunada çok şükür,hayırlısı böyleymiş,benmkinin morali çok bozuldu ama pek belli etmiyor,valla ben gttiği yerde rahat olsun başka bişi istemyrm.

piyade farklı oluyo tabi jandarma farklı
merkez daha yogun oluyomuş dedi bana
piyadeler genelde yatarmış öle duydum :) ama ne kdr gereksiz iş varsa onlara yaptırırlarmış dedi
tabi ist fln düşenlerin yanında kötü , uzak ama digerlerini düşünüp sevinmesi gerek
moral bozck bi durum yok
peygamberler sehrini görcek işte sırnaşık şey

piyade için rahat ama jandarrma için koşturmaca devriye köyde arama yapma yol kesme fln var
biraz maceralı tabi ki sırnaşık şey

benimki önce bozovadaydı
yemin töreninden sonra merkezdeydi
ben yemin trenine gittim mutlaka git
harikaa bi duygu
tekrar aşık olmuştm ona
cicikız seninki nce nerdeydi

Back
X