• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızlar sevdiceğim bu öğlen konuşmamızda 3 yada 4 gibi geliceğini sölemişti...
Ama hala aramadı.Saat 10 oldu.Şimdi ben mesaj çeksem mi çekmesem mi?
Görevde olabilir kendisi şöför ve tecrübeli olduğu için hala o koşturuyor işlere...
Bir yanım mesaj çek o askerde diyor...Diğer yanım kızım sakın arama bekle diyor...
Onu merak ettiğimide belli etmek istemiyorum sanki.Amamerak da ediyorum..Oyy oyy..
Ne yapmalıyım sizce?

Kızlar sevdiceğim bu öğlen konuşmamızda 3 yada 4 gibi geliceğini sölemişti...
Ama hala aramadı.Saat 10 oldu.Şimdi ben mesaj çeksem mi çekmesem mi?
Görevde olabilir kendisi şöför ve tecrübeli olduğu için hala o koşturuyor işlere...
Bir yanım mesaj çek o askerde diyor...Diğer yanım kızım sakın arama bekle diyor...
Onu merak ettiğimide belli etmek istemiyorum sanki.Amamerak da ediyorum..Oyy oyy..
Ne yapmalıyım sizce?

rahat bırakın şu adamları be arar nasılsa üstüne gitme be nilay kafana çok takıyorsun

rahat bırakın şu adamları be arar nasılsa üstüne gitme be nilay kafana çok takıyorsun

Haklısın ama takımıcak gibide değil...
Şimdi mesaj atmıyorum yaa neden sen beni hiç merek etmiyor musun diyor?
Mesaj atıyorum bu seferde çok sütüne düşmüş gibi oluyorum...
Ne yapacağımı şaşırıyorum...
Gel o 9 günü sen bana sorr bitmiyorrrrrrr:Saruboceq:

evet canım gamze adım bitti kızım askerliğin daha ne takıyon kafana boşver kız nasılsa yanında 9 gün sonra

Nasıl davranmam gerektiğini artık kestiremiyorum...
Günler azaldıkça oda bend sitres olduk...
Mesela aramızda ilk mevzu.O geldiğinde hemen görüşelim istiyor.
Ben ise ailesiyle zaman geçirmesi gerekdiğini düşünüyorum.
Sonuçta ben bekliyebilirim.Ailesi beni bildiğş için dirk heh geldi nilayın yanına gitti durumu olucak.Ona belli etmiyorlar ama kıskançlık oluyor bunu sezebiliyorum...Ama o bunu anlamıyor işte...Asıl gelince başlıcak herşey sanısamm:1closedeyes:

kızlar ben kaçtım erken yatcam aşkımla buluşcaz yarın bian önce sabah olsun bitanemi göreyim.öptm sizi iyi geceler..

nilaycıüım harika bendeeee istiorum tekli rakamlara geçmekkkk:)
maşallah senin bitti sayılır heyecan varmı?
nası hissediosun...
mutlusundur... geldii gün neler yapacaınızı planladınız mı...

mrb kızlarr

acaba dilek naptı?
haberi olan varmı?

Hoş geldin canım...
Valla yanılmıyorsam akşam sölicekti sevdiğine durumu açıklıcaktı ama henüz gelmedi sanırsam...:uhm:
Bu arada kızlar sizde şafakları yemeye devam ediyorsunuz...
Maşallah valla hepinizinki azalmışşhihoyyyt

nilaycıüım harika bendeeee istiorum tekli rakamlara geçmekkkk:)
maşallah senin bitti sayılır heyecan varmı?
nası hissediosun...
mutlusundur... geldii gün neler yapacaınızı planladınız mı...

Valla kızlar bende sizinadınıza ço seviniyorum...
Uzun zamandır gelmiyorum ya sizin şafaklarda bana pek bir azalmış geldi ne güzel...kaydirigubbakcemile5 Heyecan olmaz mıı? Br yanım onu deli gibi görmek iterken bir yandan da çkiniyorum...O geldiğinde hemengörüşmek istiyor.Benilkten ailenle zaman geçir pazar gece geliceksin zaten cuma görüşürüz dedim.Ama baktım kırılıyor tamam o zaman ertesi gün görüşelim dedim.Şincik planımız şu ben çalıştığım için o iş çıkışıma gelicek...Beni beklicek...Yanıan gidene kadar artık düşüp bayılmazsam filan birlikte soğuk olmasına rağmen sahilse yürücez...Sonra vapurla karşıya geçeriz...Sonra o gülü daha çok sevmesine rağmen bana papatya alıcak...:utangac: Daha sonra en son izin gününde vedalaştığımız yere gidicez aynı masada aynı yerlerimizde oturucaz sonra ne yaparız bilmiyorum...Zaten geç olur heral bende gecikmeden otobüsüme binerim-tatlicadiarzu- Aslında ben hava soğuk olduğu için sinema düşünmüştüm ama zamanında onu kızdırdığım için sanırım gidemicezz:mymeka:

aa ne yaptında kızdı nilayy =)

bnce kırmaz seni sen bi teklif et sinemayıı. çünkü bu soğukta hasta olursunuz
ben şimdiden bile düşünüyorum ne giyeirm ne ederim diye:)

Back
X