• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızlar herkese günaydın.Söyledim canım dünkü olayı Hasana anlattım.Niye kızdın bakıyım sen bana sabah dedim.Telefonu duymayınca kızıyorum dedi.Ben sana msj attım okudun mu dedim ne msjı falan gibi bişeyler dedi.Yok okumadım dedi.Bende anlattım durumu.Demek öyle dedi.Söz ver gidip çatmayacaksın dedim.Bidaha almazsın telefonunu onun dedim.Tamam söz dedi.Bilmiyorum ama pek tepki vermedi.Çok sinirlense bana da çatardı kesin.Bilmiyorum artık günahı boynuna:sm_confused:

gördünmü cnmm haberi yokmuş onun demiştim çünkü bana da olmuştu öle bişii
nys sorunsuz atlatmışsınız

kızlar çok konuşmuşunuz ya bi sattir okuyorum :)
sinemanın ben de bi anısı var
recep ivedige gitmeyi çok istiyodu beraber gidicektik
onun tam gidecegi gün recep ivedik vizyona girmişti...senağlama
dolayısıyla gidemedik
üzüldük tabii
ben o filme gıcık oldum fragmanlarına bile bakmadım sonra:kızgın:
bizimkiler eve cdsini almıştı sırf izlememek için odamda oturmuştumkaydirigubbakcemile3

günaydınlaarrrrrrrrrrrr kızlar bi günaydın deyip çıkmam lazım kardeşlerime günaydın demeden gitmek ayıp olurdu hadi görüşürüz sonra allaha emanet olun kızlar öptüm herkesi

güle güle gamzecimm ben de hazırlanıyorum da birazdan gidip bi çöpçatanlık yapıcam sırnaşık şey
bakalım olcak mı sevaptır :))

gördünmü cnmm haberi yokmuş onun demiştim çünkü bana da olmuştu öle bişii
nys sorunsuz atlatmışsınız

Valla ne biliyim canım sanki haberi varmış gibi geldi.Benim bildiğim Hasan kesin sinirden patlardı o anda.Çok büyük tepki vermedi.Bende pek üstelemedim.Anlattım oda demek öyle dedi kapattık konuyu.Neyse ben üstümden attım gerisi beni ilgilendirmez...:sm_confused:

ŞAFAK 352

iyi akşamlar kızlar nasılsınız...
ŞAFAK:36, Kars'a slmlar:)günler azaldıkça giç bitmeyecekmiş gibi geliyor bana:(((((
dilekciğim sorunu hallettiğine sevindim canım, hbri olsa olmasa da boşwer sakin bir şekilde kapatmışınız konuyu:)))
bu arada benimki de teli duymadıım da gıcık oluo... çok sinirlenio... ben komutanın ağzından çıkacak iki kelimeye bakıorum seni arayabilmek için ama arayabildiim o 3-5 dk içinde sana ulaşamıyorum, telini yanında ayırma falan die kızıo:))))) birazda merak ediyor sanırım:)))))) napalım katalanacaz...

sevap işledim bugün kızlar
çöpçatanlık dedim ya tanıştırdım begendiler birbirlerini :)
görücü usulü sırnaşık şey

Back
X