• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

bende beceriksizim bu konuda ne zmn tanıştırsam olmuo... ama deneyenlerde oluo onlarda tutmadı:((((

bende sevdiğini özleyenler arasına katılmak istiyorum.. akşam saat 5 itibariyle nişanlımı askere teslim etmiş bulunuyorum :(( şimdiden özledim :( şafak 450 diimi :(

yaa bide biri bana geri sayımlarınız varya msjların altında onu nasıl koyabilceğimi söyleyebilir mi :(

hoşgeldin aramıza meltemre:))))
biter canım biter... merak etme... off off hayırlı teskereler diliyorum canım, nereye gönderdin askerini????

hoşbulduk :) senin hiç bişey kalmamış artık geçmiş olsun şimdiden ve de darısı başımıza inşallah

izmir seferihisar'a muhabereci olarak gönderdim yaklaşık 2 saat önce de telefon aldım sesi iyiydi rahatladım :)

sağol başardım yardımlarınla ^_^
benim de en büyük avuntum o zaten muhabereci olması özellikle usta birliğinde baya yardımı olacak sanırım görüşmelerimize :)

ewt canım öle olur:D
rahat eder, rahat görüşürsünüz... yeride şimdilik ii, dağıtımda neresi olurmuş?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız...
ŞAFAK:36, Kars'a slmlar:)günler azaldıkça giç bitmeyecekmiş gibi geliyor bana:(((((
dilekciğim sorunu hallettiğine sevindim canım, hbri olsa olmasa da boşwer sakin bir şekilde kapatmışınız konuyu:)))
bu arada benimki de teli duymadıım da gıcık oluo... çok sinirlenio... ben komutanın ağzından çıkacak iki kelimeye bakıorum seni arayabilmek için ama arayabildiim o 3-5 dk içinde sana ulaşamıyorum, telini yanında ayırma falan die kızıo:))))) birazda merak ediyor sanırım:)))))) napalım katalanacaz...

Bugün sordum canım olayı.Sen merak etme ben cezasını verdim,bütün koğuş üstünden geçti onun dedi.Eğer bi ceza al sorcam sana dedim.Merak etme sen burda böyle şeyin affı olmaz herkesin eşi nişanlısı sevgilisi kızı var dedi.Söylemeseydin çok fena olurdu dedi.İyi ki söylemişim.Bugün çok güzel konuştuk.Neşesi yerindeydi.Normalde ben her akşam saat 20.30da arıyorum onu.Bu akşam saat 21.00 i geçiyordu Aşkım aradı.Açamadım misafir geldi tam kapıdalardı.Sonra hemen aradım bir kaç dakika sonra.Sesimi kötü duymuş nasıl panikledi.Aramadın merak ettim,bide aradım açmadın iyice meraklandım dedi.Demekki arada merak ettirmek lazım bunlara:dance:

Yeni günün ilk yazısı benden olsun.Herkes sevdiğine biran önce kavuşsun:teselli:Kafiyeli oldu dimi kızlar:sm_confused:

bende sevdiğini özleyenler arasına katılmak istiyorum.. akşam saat 5 itibariyle nişanlımı askere teslim etmiş bulunuyorum :(( şimdiden özledim :( şafak 450 diimi :(

oyy bizim torunlar gelmeye başladı sırnaşık şey

hoşgeldin canım benimkide muhabereci
acemi birliği çok rahat geçti şükür

şimdi usta birliğinde Ağrı'da..
ocak ayı gibi daha rahat olcak inş.
lojistik bilgisayar bakımda hihoyyyt

dilek hadi gözün aydın bişi demedi seninki :jeyyar:

dilekciğim meraklandırmak ewt bencede ii oluo:D
sorunsuz kapandığına çok sewindim olayın...
iyiyiz ayşe abla sen nasılsın :)

iyi geceler kızlarrrr

şafak : 048

logo_Mugla48.jpg

Back
X