• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

günaydın kızlar,
cicikız ne güsel sevdiğinle konuşuosun:)) benimkinin çarşısı yok bu hftasonu:(((((

kızlarrr ne kdr azaldı di mi şafaklar:))))
oleyyy sayılı gün geçer derlerdi geçiyormuş her nekdr yıpratıcı olsada... geçiyor...
ŞAFAK:35

canım seninki 17sinde çıkacak sanırım benimkine 18inde çıkacaksın demişler, 1 gün yol vereceklermiş:((((
anlamadım bende...
18 ocak sayıorum artık onun için benimki 35...

oyy bizim torunlar gelmeye başladı sırnaşık şey

hoşgeldin canım benimkide muhabereci
acemi birliği çok rahat geçti şükür

şimdi usta birliğinde Ağrı'da..
ocak ayı gibi daha rahat olcak inş.
lojistik bilgisayar bakımda hihoyyyt

dilek hadi gözün aydın bişi demedi seninki :jeyyar:

herkes rahat yapar diyor görüşmek rahat olur diyor o yüzden içim rahat hele ki doğuda zor görevler yapanları düşününce şükrediyorum onların da Allah yardımcısı olsun. sınıf arkadaşı aynı yerde yaptı acemiliği ordan kastamonuya yollamışlar ama orası her yere yolluyormuş bi yeri yokmuş nereye lazımsa yerimseniben acemi olduğumdan 450 sanıyordum şafağı :utangac: ama 400 gün geçtikten sonra 50si 60ı o kadar dokunmaz insana :asigim:

senağlamakızlar vedalaştık biz çok zor oldu bırakamadım ellerini,doyasıya sarıldım sıkı sıkı ama yetmedi gitti işteeee...............2saat sonra biniyo otobüse.içim çok acıyor,kalbim sıkışıyor,ayrılıncaki gözleri sarılışı masum masum bakışı gözümün önünden gitmiyo,düşünüüp düşünüp ağlıyrmsenağlama

senağlamakızlar vedalaştık biz çok zor oldu bırakamadım ellerini,doyasıya sarıldım sıkı sıkı ama yetmedi gitti işteeee...............2saat sonra biniyo otobüse.içim çok acıyor,kalbim sıkışıyor,ayrılıncaki gözleri sarılışı masum masum bakışı gözümün önünden gitmiyo,düşünüüp düşünüp ağlıyrmsenağlama

canım yaa seni nasıl ii anlıyorum bilemezsinn
şu an hissettiklerin ağlamamk için kendini tutmaların boğazında birsürü şeyin birikmesiii

tam 125 gün önce bende böyleydimm ben bide onu geçirmeye gittim o otobüse binişi son el sallaması hep o haliyle hatırlıyorumm onu

ama bakk şimdi şafak 33 emin ol sende göreceksin bu günleri zaman nasılda geçio biz anlamadan ama emin ol bu 33 gün çok daha zor geçio sanki hiç bitmeyecekmiş gibii

benim tavsiyem kendini sıkma ağlamak istiyorsan ağla ve rahatla:teselli:

ah canımmm Allah kavuştursun iyi bi yere gitti en azından :teselli:

daha gideli 2 ay oldu,ama ben kafayı yemek üzereyim senağlama ..
Diyarbakırın dağlarında geze gündüz nöbette..ne yapar ne eder aklım kalbim herşeyim onda..Allah'ım onları sağ salim bize kavuştur :Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X