Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senağlamakızlar vedalaştık biz çok zor oldu bırakamadım ellerini,doyasıya sarıldım sıkı sıkı ama yetmedi gitti işteeee...............2saat sonra biniyo otobüse.içim çok acıyor,kalbim sıkışıyor,ayrılıncaki gözleri sarılışı masum masum bakışı gözümün önünden gitmiyo,düşünüüp düşünüp ağlıyrmsenağlama
daha gideli 2 ay oldu,ama ben kafayı yemek üzereyim senağlama ..
Diyarbakırın dağlarında geze gündüz nöbette..ne yapar ne eder aklım kalbim herşeyim onda..Allah'ım onları sağ salim bize kavuştur :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah kavuştursun:çok üzgünüm: şimdi bende 10 ay önceyi hatırladım ooof offff...
şafak=163 :1shok:
tertipmişiz şekerim:teselli:
bitiyo ya yavaş yavaş senağlama
aaa evet şimdi gördüm çizelgendea.s
bitiyo inşallah. az önce aradı yine iki lafından biri günler geçmiyo geçmicek napacaz falan. teselli ediom bu seferde diyoki senin tuzun kuru:) çok rahatsın![]()
aynen cnm ya biz de ortada bişi yokken tartışma konusu çıkardık bugün:jeyyar:
nabalım sıkıldık iyce ya bi gelseydiii:asigim:
kızlar hepimizi allah kavuştursun gerçekten zor hemde çok zor uzaktan davulun sesi hoş gelio ben şafak 65 fln diince ooo bitmiş diolar şafak bitio ama bizide bitirio tam 125 gündür göremiorm kuzumu ya kokusunu çok özledim((
daha beş ay var ve beş ay boyunca izin d yok bitti mehtap[/QUOTE
cicişim biz aynı zamanda kavuşucaz sevdiimize şimdi farkettim.sen benden bir gün öncesin ama:teselli:
son tertipler gidiodu geçen gün asker görünce hemen ağlayasım gelio ya![]()