• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar biraz önce konuştum artık teslim oldu.daha ne zaman sesini duyarım bilmiyrm.ben ondan daha bi heyecanlı ve stresliyim,o okadar rahatki anlatamam.benm ona teselli vermem gerekirken o bana veriyo,ben üzülmym diye şarkılar söylüyo espriler yapıyo...cnm benm o,herşeyim....:asigim:

deniz allah kavuştursunn
zaman bi şekilde geçiyor inş. senin için daha çabuk geçer
biz çok zorlandık çarşımız yoktu, sadece 8 gün izin kullandık falan ama artık az kaldı
darısı başına canım

şafak: 048 muğladayızzz bitanemmmmmmm :)

çok sağol duygucum.benmde şafak 48dediğim günler çabucak gelir inşallah.ALLAH hepimize sabırlar versin

sea seaciğim umarım tez zmnda kavuşursunuz hayırlı teskereler diliyorum...
ilk gün belki arayamaz ama yrn arar, çünkü ilk gün bi sürü işleri oluo evrak dolduruolar, kıyafet falan alıolar vs vs...

selam kızlaar,
sevdiğini özleyenler'e 1kişi daha eklendi senağlama
erkek arkadaşım askere gitti bugün daha 3.gün artık siz düşünün durum nekadar vahim senağlama
kendisinin bazı korkuları olduğundan aslında herzaman yanında olduğumu hissettirmek istiyorum.mektup olayına çok kafayı takıyordu,ben de acaba o adres vermeden ben bulabilir miyim hiç haberi yokken mektubun var deseler iyi olurdu hani a.s
ama sorun şu ki ben o adresi bitürlü bulamadım.1günde internet özürlü oldum sanki!
yardımcı olabilir misiniizzz :uhm: a.s.

teşekkür ederiim...
kütahyada.kütahya hava er eğitim tugay komutanlığı.
bir de 1.erbaş bölük komutanlığı diye ulaşılıyormuş ama hiç anlamıyorum ben bu işlerden CADIARZU var mı internetten açık adres bulabileceğim biryer?yada kütahyada yaşayıp yerini bilen vs :uhm: :Saruboceq:

orası rahat bi yermiş bak bunları buldum netten ama hangi ilçede oldugunu biliyomusun? ilçeyi söle

askerliğin en boş beleş, en rahat geçtiği mekanlardan birtanesi olduğunu duyduğum yer. hatta torpille havacı olup buraya düşmeye çalışan insanlar olduğu bile söyleniyor

hava kuvvetlerinin goz bebegi, 1. erbas bolugu koguslarinda 24 saat sicak su akan, internet, kutuphane, sinema salonu, langirt aktivitelerini barindiran, sosyal ve kulturel bazda kutahya ilinden daha gelismis askeri birlik.

cep telefonu kullanmak acemilikte biraz zordur...ankesörlü telefonlar da sadece smart kart ile çalışanlardır. kredi karti ile bunları kullanabilirsiniz ama nedense maximum card çalışmaz world card çalışır.

işte maalesef bilmiyorum..
sorarsam da bişeyleri anlayacak diye çaktırmak istemiyorum.oyüzden işimiz bayağı bi zor farkındayım :1no2:

şekerim ilçelere göre adresler buldum ama hangisi bilmiyoruz

KÜTAHYA Saray Mh. Fuatpaşa Cd. Orduevi yanı KÜTAHYA
ALTINTAŞ Cumhuriyet Mh. Zafer Sk. No.:60 ALTINTAŞ/KÜTAHYA
EMET Hamam Mh. Gözlüpınar 3. Cd.No.:1 EMET/KÜTAHYA
GEDİZ Özyurt Mh. Mustafa Necip Alayeli Cd. Gediz/KÜTAHYA
SİMAV Fatih Mh. Kışla Cd. SİMAV/KÜTAHYA
TAVŞANLI Yeni Mh.Namazgah Cd. No.:1 TAVŞANLI/KÜTAHYA

saol ayse ablam
bak neler buldum ne eglenceli şey bu askerlik sırnaşık şey gidesim geldi

atatürkçülük, deprem, cinsellik eğitimi vb. konularda verilen konferansları izlemek için sıraya dizilir, koyun gibi defalarca sayılır ve sıralı bir şekilde sinema salonuna götürülürsünüz. maç ya da film seyretmek istiyorsanız aynı eziyete gönüllü olarak katlanmalısınız.

tüm tugayın büyük bir heyecanla beklediği bir başka etkinlik daha vardır ki genelde yer bulmak için etkin mücadele vermeniz gerekir : aç aç show!
daha önceleri bir efsane şeklinde duyduğum bu kültür sanat programinda rus dansçılar, salyaları akan 2 bini aşkın askerin alkışları eşliğinde striptiz yaparlar. astsubayların da büyük bir ilgi gösterdiği bu eğlenceye izin günümün birkaç saatini dahi feda etmek istemediğim için tanık olamamıştım. ilginç olabilirdi diye düşünmeden edemiyor
insan..

saol canım,fazla bişey bilmeden sürpriz bile yapamıcas anlaşılan :bbo:

anam öle moral günü bilmemne efsanelerini ben de duymuştum ama gitsinler onları doğudaki askerlere yapsınlar yahu!bana birlik bastırtmasınlar salonkızı çizgimden çıkarım affetmem :oklava:

Back
X