• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

bende görmek istiorummm:D
ama göremiorum ilk gitti günler bol bol görüodum... hatta her sabah mutlu uyanıodum sanki yanımdaymuş gibi oluodu ama artık görmüorum:((( çok özlüorum

cnm benm ya bak az kalmış 29güncük sadece.rüyanda göremesende kafana takma 29gün sonra gerçeğini alırsın karşınna doya doya bakakrsın koklarsın öpersin

ay ya bi kere o rüyamda beni öpmüştü öle uynamıştım sabah gülümseyerek uyanmıştım
aglayasım gelmişti..

inş canım ağzından bal damlıo :D
bakalım nası geçecekse geçsin artıkın:D
benimkininde genellikle aradıı saatler war...ama lışıosun bi süre sonra ilk başlarda zorlanıodum heleki aramadıı günlerde ama şimdi elimden bişey gelmio kabullendim...
bi de aradıından daha kötü oluorum suratım düşüo hemen sesini duyuorum onu bulmuşum gbi oluo ama bikaç dk sonra kaybediorum onu... moralim bozuluo düzeleceine:((((

ay ya bi kere o rüyamda beni öpmüştü öle uynamıştım sabah gülümseyerek uyanmıştım
aglayasım gelmişti..

bilirim cnm ne kadar muhteşem olduğunu.bende dün sarılıyodum ona,sıcaklığını çok hissettim.uyandm ama gözlerimi açmak hiç istemedm biliyomusun,ama işe yaramadı:çok üzgünüm:

banada olmuştu sarılmıştım bi de sanki gerçekten yanımdaymış gibi sıcaklıını hissetmiş kokusunu duymuş gibi olmuştum:))))
bende çok mutlu uyanmıştım ama acele işe gitmem gerekiodu 10dk içinde giyinip onun için ağlayıp zırlama moduna giremedim günün koşuşturmacası içinde de atlattım... aslında yoğun olmam işime gelio... düşünmüorum öle...

inş canım ağzından bal damlıo :D
bakalım nası geçecekse geçsin artıkın:D
benimkininde genellikle aradıı saatler war...ama lışıosun bi süre sonra ilk başlarda zorlanıodum heleki aramadıı günlerde ama şimdi elimden bişey gelmio kabullendim...
bi de aradıından daha kötü oluorum suratım düşüo hemen sesini duyuorum onu bulmuşum gbi oluo ama bikaç dk sonra kaybediorum onu... moralim bozuluo düzeleceine:((((

aslında özlesin biraz diyorum ilşkimizin buna ihtiyacı var onun açısından.benm yoklugumu hissetsin bi iyice diyorum ama ben dayanamıyrm işte.sesini duymasam ogün hep suratıma asık dolanıyrm.hiç bişey tat vermio.ama alışıyrm işte.hergeçen gün düzeliyor biraz daha...özlesin biraz özlesin ben dayanırım desemde inanmayınnnnnnnnnn

banada olmuştu sarılmıştım bi de sanki gerçekten yanımdaymış gibi sıcaklıını hissetmiş kokusunu duymuş gibi olmuştum:))))
bende çok mutlu uyanmıştım ama acele işe gitmem gerekiodu 10dk içinde giyinip onun için ağlayıp zırlama moduna giremedim günün koşuşturmacası içinde de atlattım... aslında yoğun olmam işime gelio... düşünmüorum öle...

ya cnm benm bi uğraşımda yok işte evdeym bütün gün düşün düşün başka yaptığım bişey yok.bi iş bulabilseydim aslında ama yok işteeee

haklısın ilişkilerde ayrılıklar özlemler güsel oluo ilişikiyi hareketlendirio renk katıo güselleştirio yitirilen duyguları heyecanları yerine getirio ama uzun ayrılıklarda çekilmi bee
mesela düşünüorum bazen yurtdışına falan sewgilisi gidenler öle kötü oluorumki askerlik herkes yapıo mecburuz şimdi olmazsa başka zmn falan... ama başka durumda isyan çıkarırım gibi gelio... heleki ben başka şehirde olmama rağmen her hfta geliorum yanına:D:D
2 sene önce yurt dışından ve başka ilden baya ii ücretle iş teklifi gelmişti hem ben hem annesi kızmıştık hahahha göndermemiştik:)))))

güselim ewde düşüdükçe insan kötü oluo gerçekten çok yıpranırsın iş olmasa bile kendini oyalayacak kafanı dağıtacak aktiviteler bul kurslar falan... hobiler bul yoksa kötü olursun bak ben bu kdr yoğun olduum halde kafayı yemek üzereyim:))))))
ne işi arıosun?
ne mezunusun?

bende göndermem.ben ona kavuşmak için 3yıldır bekliyorum evlenince dibimden ayıramam valla,onunda ayrılcanı zannetmyrm aslında:jeyyar:ayyyy bi kavuşsaydık bi yuvamızı kursaydık.gece kokusuyla uyuyup sabah öpücükleriyle uyansaydım ah ahhhhhhhhhh:asigim:

güselim ewde düşüdükçe insan kötü oluo gerçekten çok yıpranırsın iş olmasa bile kendini oyalayacak kafanı dağıtacak aktiviteler bul kurslar falan... hobiler bul yoksa kötü olursun bak ben bu kdr yoğun olduum halde kafayı yemek üzereyim:))))))
ne işi arıosun?
ne mezunusun?

kamu yönetimi cnm,ama burası sivas hiç iş imkanı yokki,7aydır arıyrm ama yok....

ayy benimde hayalim o canım sabah gözlerine bakarak uyanmak gülüşünü görmek:)))) kokusunu her an duymak ahh ahh çok canım çekti muahhaha:)))))
hayırlısı canım inş olur network insan kaynakları kursu warmış oradan mezun olan hemen işe giriomuş varmı sivasta???

ayy benimde hayalim o canım sabah gözlerine bakarak uyanmak gülüşünü görmek:)))) kokusunu her an duymak ahh ahh çok canım çekti muahhaha:)))))
hayırlısı canım inş olur network insan kaynakları kursu warmış oradan mezun olan hemen işe giriomuş varmı sivasta???

yok cnm nerdeeeeee!!!!!!!!!beklyrm baklım bikaç yerden haber.ama umudum yok.2ay içinde döncez dediler 2ayı 2ye kataldık ama hala bişey yok.bide öyle bi zamanda iş arıyorumki ekonomik kriz var.heryer işçi çıkarıyo kimse almazki beniiiiiiiiiiiiiiiiisenağlama

boşwer cnm üzme kendini eminim seninde bi yerde kısmetin wardı bekle bakalım... her ne kdr kriz falanda olsa da kısmetin warsa girersin gelir bulur o iş seni:)))

boşwer cnm üzme kendini eminim seninde bi yerde kısmetin wardı bekle bakalım... her ne kdr kriz falanda olsa da kısmetin warsa girersin gelir bulur o iş seni:)))

inşallah cnm,bide bu dönem mecbur olması lazım artık işin,çeyizimi falan yavaştan hazırlamam lazım.parasız hiçbişey yapılmıyo

napıyosunuz kıslarr az önce aşkımla konuştum dediki geldiğimde gidip bi kaç eşya bakalım dedi hepsi üst üste gelmesin dedi:utangac: çok mutluyum çok:teytey:

nesliciğim hem konuştuun için çok sewindim hem de bu gelişme çok hoş en azından o geline kdr düşünecein başka bişey daha çıktı:))))

walla yaa zaten nerdeyse tamamen kafamda tasralamıştı ne alınacağını işte yawaş yawaş ilerliyoruz çok şükürr

Back
X