• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

:)))) hadi bakalım kızlar eşyalarımızıda paylaşcaz daha....
hepimizin hayatı askeri geldikten sonra hareketlenecek ve değişecek gibi...

kesinlikle bu topic daha neşeli olacak eşyalardı ewlilşk hazırlığıydı derkenn ohoo neleri paylaşcaz dahaa

kesinlikle bu topic daha neşeli olacak eşyalardı ewlilşk hazırlığıydı derkenn ohoo neleri paylaşcaz dahaa

inşallah cnm inşallaH.SABREDELİM HERŞEY SIRAYLA OLUCAK ALLAHIN İZNİYLE.daha neler neler paylaşcaz.neyse nergiscim neslicim ben kaçtım.benmki bugün aramadı.canım cok sıkldı.teyzeme gdcm annemle.açılırm biraz.öpyrm hepinizi.

ne güzel kızların evlilik olayları çok yakın,hayal kuracak şeyleri bol..ikinizin adına da çok sevindim inşallah çok çok çok mutlu olursunuuuz.ben keşke benden önce yapsaymış askerliği diyodum hep ama,galiba böyle daha iyi.değerinizi daha bi anlamış halde dönecekler ve tam o moddayken evleneceksiniz sengözlerimebaksanab :teytey:
benimki de döndüğünde evlenme teklif edecek gibi,bayağı bi sinyal verdi laf arasında ama ben daha 4sene daha okumayı planlıyorum sırnaşık şey

deniz gitmiş sanırım ama boşuna üzülmüş hala arama ihtimali var,benimki de hep 19-19.30 arası arardı ben de bugün çok bunalım olmuştum yine sesini duyamıcam galiba diye ama 10dk önce aradıııı :dance::dance::dance: çok özlemişim sesini,telefonu kapatınca bayağı bi ağladım ..

:)))
benimkide edecek teklif hahahah:))) ama ztn herşey planlandı konuşuldu aileler tanışmadı vs ama konuşuldu yani... herkes askerden gelince nişan olacağını konuşuyor arkadaşlarımız bile... ama ben hala hazır hissetmiorum teklif ettinde hayır desem... bikaç sene sonra ewlensem????
ayrıca herkes o modda bi beklenti içinde napcam yaa... bu da baskı oluşturuo bende:((((

:)))
benimkide edecek teklif hahahah:))) ama ztn herşey planlandı konuşuldu aileler tanışmadı vs ama konuşuldu yani... herkes askerden gelince nişan olacağını konuşuyor arkadaşlarımız bile... ama ben hala hazır hissetmiorum teklif ettinde hayır desem... bikaç sene sonra ewlensem????
ayrıca herkes o modda bi beklenti içinde napcam yaa... bu da baskı oluşturuo bende:((((

aynen canım ... sırnaşık şey bana da teyzesinin oğlu bile demişti onun yanındayken durmaz bu artık askerden dönünce nişanınız falan olur diye. :dance: düşününce çok güzel geliyo,evlilik falan da ama,evlilik dediğin sadece aşık olduğun adamla vakit geçirmek değilki..çok büyük sorumluluklar demek,hayatını tamamen değiştirmek demek.ben de daha hazır olduğumu sanmıyorum.hem okulla evlilik pek kolay yürümez
hayır da denmez canııım yazık heheheh
''evet'' AMAAAA; 3-5 sene sora olur mu deriz sırnaşık şey

yani öle mi desek bilemiorum...
ben ztn okulu bitirdim y.lisans bahenem vardı o da bitti... kaç senedir çalışıorum kaçabileceim bişeyim yok:((((
ztn ilk çıkmaya başladıımızda 3 seneden önce düşünmüyorum diodum, bu yaz doluo 3 sene ası kaçacam yaaa:((((
herkes beklio artık, kapana kısıldım:((((

yani öle mi desek bilemiorum...
ben ztn okulu bitirdim y.lisans bahenem vardı o da bitti... kaç senedir çalışıorum kaçabileceim bişeyim yok:((((
ztn ilk çıkmaya başladıımızda 3 seneden önce düşünmüyorum diodum, bu yaz doluo 3 sene ası kaçacam yaaa:((((
herkes beklio artık, kapana kısıldım:((((

busefer de doktora yapıcam de sırnaşık şey artık okadarını senin de gözün yer mi bilemiyorum ama.. :sm_confused: sırnaşık şey yani senin artık işin zorlaşmış ama 1sene kadar daha erteletir senin elin dert etme sengözlerimebaksanab bi 3sene daha istemiyosun heralde :uhm:

slm arkadaşlar bende kocamı askere gönderdim daha 1 hafta oluyo aylar geçti sanki onu çok özledim bana burayı tavsiye eden arkadaşım alışırsın dedi ama çok zor gibi onun yokluğuna alışmak kendilerini bu duruma ikna eden arkadaşlar varsa lütven paylaşalım Allah kimseyi sevdiklerine hasret çektirmesin

Back
X