• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

slm kızlar,ben yatmıştım ama uyuyamadım.bugün tam 1hafta geçti onsuz ve ben bugün yokluğunu daha bi hissettim.çok özledim onu çoooooooooook....

seni sensiz yaşamak en kötü kader olsa gerek,ey benm hasret kokan sevgilimbu ayrılığa dayanırmı yürek.gel desem gelemezsin biliyorum,AMA BEN SENİ YAŞIYORUM,SENİNLEYİM VE TEK......

dinledimde şimdi yazayım dedim...beni çok iyi anlatıyor.ah şarkılar ah.söz vermiştim kendime şarkı dinlemek yok diye ama yeminimi bozdum ve kötüyüm.kızlar nasıl geçicek bu günler....

canim gecmez deme gecerr cok zor ama gecicek buda bi ani olarak kalicak arkana baktiginda herzaman gelicegi günü hayal et cnm hasretlik kadar zor bisey yok seni cok iyi anliyorum inan ama beterin beteri var senin sevgilin askerden geldiginde hasretlik biticek ama ben mesela almanyada yasiyorum ve evlenene kadar bu hep böyle gidicek senede sadece 1 ay görüsebiliyoruz senağlama sevdigine tez zamanda kavusma dilegiyle ve zamanin su gibi akip gecmesi dilegiyle canima.s.

denizzcim üzülme yaa:S

duygucum kötü oldum yaa,yokluğunu bugün çok derin hissettim.çok ihtiyacım vardı bugün ona.onunla konuşmaya dertleşmeye sarılmaya...tam alıştım diyodum ama biriktiriyomuşum...şarkımızı dinlyrm şimdi öyle acı acı geliyoki kulağıma,her satırında onu düşünüyrm,özlüyorum.özlemek böle bişeymiş demekki...senağlama

denizcim bizide üzmeeee geldiginde sana tekrar sarıldıgınız inan hiç gitmemiş gibi gelicek:)

öyle cnm ama tutamıyrm kendimi..diyorumya çok fazla ihtiyacım vardı ona bugün.yemin töreninede gidemiycem,ailesi gitcek hepsi görcek koklayacak onu ama ben öpemiycem,sarılamıycam,koklayamıycam 5ay bitaneciğimi.ve ona bu kadar ihtiyacım varkensenağlama

öyle cnm ama tutamıyrm kendimi..diyorumya çok fazla ihtiyacım vardı ona bugün.yemin töreninede gidemiycem,ailesi gitcek hepsi görcek koklayacak onu ama ben öpemiycem,sarılamıycam,koklayamıycam 5ay bitaneciğimi.ve ona bu kadar ihtiyacım varkensenağlama

sen neden gidemiyosun :uhm: canım yaa vallahi hepimizin işi zor ama hepsi geçecek şukadar daha zaman var diye düşünmemeye çalışalım öyle herşey daha da zorlaşıyo :çok üzgünüm:

sen neden gidemiyosun :uhm: canım yaa vallahi hepimizin işi zor ama hepsi geçecek şukadar daha zaman var diye düşünmemeye çalışalım öyle herşey daha da zorlaşıyo :çok üzgünüm:

ya cnm eve ne diycem en az iki gün durcaz orda...nerde kalıyrm diycem benm babam cok pinpiriklidir bizi teyzeme bile kalmaya göndermez.gönderse bile sürekli arar.bunları göze alamıyrm.yalan söyleyememki...bide onlar ailecek gitcekler,babasıda olcak ve ben babasıyla hiç tanışamadım.adam beni yeni öğrendi hatta.onunla gitmemde pek doğru olmaz...yolcu edincede herkes oradaydı ben yoktum,yemin törenindede herkes orada olcak yine ben yokum...asıl benm orada olamam gerekiyo,ama olamıyrmmmsenağlama

öyle canım ama bende gidemedim yanına yemın töreninde:( gerçekten çok kötu oluyo insan ama olsun canım o gun butun gun telefonda konuşabiliyorsun hiç yoktan:) bunun güzelliğinide düşünebilirsin:)

ya cnm eve ne diycem en az iki gün durcaz orda...nerde kalıyrm diycem benm babam cok pinpiriklidir bizi teyzeme bile kalmaya göndermez.gönderse bile sürekli arar.bunları göze alamıyrm.yalan söyleyememki...bide onlar ailecek gitcekler,babasıda olcak ve ben babasıyla hiç tanışamadım.adam beni yeni öğrendi hatta.onunla gitmemde pek doğru olmaz...yolcu edincede herkes oradaydı ben yoktum,yemin törenindede herkes orada olcak yine ben yokum...asıl benm orada olamam gerekiyo,ama olamıyrmmmsenağlama

evet canım üzülme..hem senin 5ayın var bizim daha 15......
benim babam da normalde öyle herşeye izin vermez ama busefer anneme daha önceden haber verdiğim için sorun olmadı.yolcu da edebildim çok şükür,hatta 22.15te gitmesi gereken araba 1.30da gitti ama yine de sorun olmadı.
inş onun anne babası gelmez yemin törenine yoksa benim iş de zorlaşır..
ben de daha tanışamamıştım bazı sorunlar oldu,şimdi o da yokken arabada aa bakın ben oğlunuzun o bildiğiniz ama görmediğiniz sevgilisiyim memnun oldum mu dicem sırnaşık şey
sordum büyük ihtimal gelmezler dedi ama bakalım ..ben ozaman da göremezsem hapı yutarım artık senağlama

öyle canım ama bende gidemedim yanına yemın töreninde:( gerçekten çok kötu oluyo insan ama olsun canım o gun butun gun telefonda konuşabiliyorsun hiç yoktan:) bunun güzelliğinide düşünebilirsin:)

evet cnm olumlu düşünmeye çalışıyrm ama önümde gidebilmek gibi bir ihtimal varken,(zorda olsa)gidememek çok üzüyor beni.biliyosundur bizim ilşkimizin böyle bir özleme hasrete ihtiyacı vardı.iyi olucak diyorum bitaraftan,herkesi görcek beni göremiycek daha bi özliycek,yokluğumu hissedicek,kıymetimi anlıycak.ama gel görki ben daynamıyrm onun hasretineeee...:oklava:

asabiye sende onun ailesiyle degil sen kendın gidersin yınede olmazmı? artık busaatten sonrada görsunler senı onun ailesi nolcak yanı nereye kadar kaçıcaksınki boşver takma bence okadar..

evet canım üzülme..hem senin 5ayın var bizim daha 15......
benim babam da normalde öyle herşeye izin vermez ama busefer anneme daha önceden haber verdiğim için sorun olmadı.yolcu da edebildim çok şükür,hatta 22.15te gitmesi gereken araba 1.30da gitti ama yine de sorun olmadı.
inş onun anne babası gelmez yemin törenine yoksa benim iş de zorlaşır..
ben de daha tanışamamıştım bazı sorunlar oldu,şimdi o da yokken arabada aa bakın ben oğlunuzun o bildiğiniz ama görmediğiniz sevgilisiyim memnun oldum mu dicem sırnaşık şey
sordum büyük ihtimal gelmezler dedi ama bakalım ..ben ozaman da göremezsem hapı yutarım artık senağlama

işte cnm benm durumumda öyle...onlar varken hayatta gidemem yemn törenine.ki onu aşsak bide babam var..yok yok ben gidemiyceeeeeeeeeeeeeem.inşallah sen gidebilirsin cnm:Saruboceq:

evet cnm olumlu düşünmeye çalışıyrm ama önümde gidebilmek gibi bir ihtimal varken,(zorda olsa)gidememek çok üzüyor beni.biliyosundur bizim ilşkimizin böyle bir özleme hasrete ihtiyacı vardı.iyi olucak diyorum bitaraftan,herkesi görcek beni göremiycek daha bi özliycek,yokluğumu hissedicek,kıymetimi anlıycak.ama gel görki ben daynamıyrm onun hasretineeee...:oklava:

olsun canım ailesi evc, çıakrır onu o gun netten görürsün sende sen sivastaydın sanırım oda istanbulda yanı çok uzun bi yol kaç saat yanı senın içinde çok zor evden çıkmak enaz 3 gun evden ayrı olmalısın bunu da yapmak çok zor:( hele ki bi kız için..olsun canım oda üzülücek ama sen yınede üzüntünü çok belli etme o nekadar sana belli etmesede hiç bi erkek sevdigine kıyamaz:(

evet cnm gidemiycem zatende ben beni düşüneyim,iyim alıştım dedim dedim meğersem içimde biriktiriyomuşum özlemimi,altı üstü 5ay zaten diyorum dayanıcam inşallah ALLAHın izniyle ve sizin desteginizle.beni özlemesi lazım biraz.kavga ettiğimizde hep derdimki inşallah askerde adam olursun özlemimden yanıp kavrulursunnnkaydirigubbakcemile3dualarım tutar umarım...

işte cnm benm durumumda öyle...onlar varken hayatta gidemem yemn törenine.ki onu aşsak bide babam var..yok yok ben gidemiyceeeeeeeeeeeeeem.inşallah sen gidebilirsin cnm:Saruboceq:

inşallah canım çok saolun.. a.s.
senin mesafe bayağı varmış sanırım arkadaşın dediğine göre.en azından 2günde eve dönebilsen,yakın kız arkadaşın falan yok mu arada bir gidip kaldığın?baban arasa da konuşurdun cep telefonundan ne olacak,gelip kızın evinde misin diye kontrol etmezdi heralde..

buarada askerden döndüğünde eskisinden daha iyi olacağınıza eminim,en katı erkek bile değil 5 ay 1ayda bile yola gelir bence.şimdiye kadar kasmıştır kendini ama döndüğünde daha fazla kasamaz merak etme yerimseniben kaydirigubbakcemile5

inşallah canım çok saolun.. a.s.
senin mesafe bayağı varmış sanırım arkadaşın dediğine göre.en azından 2günde eve dönebilsen,yakın kız arkadaşın falan yok mu arada bir gidip kaldığın?baban arasa da konuşurdun cep telefonundan ne olacak,gelip kızın evinde misin diye kontrol etmezdi heralde..

buarada askerden döndüğünde eskisinden daha iyi olacağınıza eminim,en katı erkek bile değil 5 ay 1ayda bile yola gelir bence.şimdiye kadar kasmıştır kendini ama döndüğünde daha fazla kasamaz merak etme yerimseniben kaydirigubbakcemile5

inşallah dediğin gibi olur cnm 5ayda adam olması için dua edicem.26yaşında ama hala büyümedi benimki-tatlicadiarzu-benm öle kalabileceğim bi arkadaşım yok kızlar eskiden olsa tamamdı ama hepsi evlendi barklandı şimdi.yutmaz yani,hiç yapmadığım bişey çünküCADIARZU

Back
X