Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bende çok ilginç bişey yaşıyorum.aşkım gidince yüzüğünü bana verdi bende kolyemn ucuna taktım hep boynumda.tesadüfmü bilmyrm onu avucuma alıp uyuduğumda aşkımı görüyrm rüyamda.mesela dün yapmadım ve görmedim.çok güzel bişey ve aynı zamanda çok şaşırtıcı,mucizevi...
Kızlar günaydın kadeşimin sevgilisi tunceli geyiksuyunda asker orada askeri olan varmı karakol toptan taşınacaktı hozata , ama bi kaçgündür ulaşamıyoruz acaba taşındımı diye merak ediyoruzda, askeri olan varsa belki bilir
Merhaba Canım Benim sevgiLim aynı yerde asker...Henüz taşınmadıLar...
yarın yada ondan sonraki gün taşınıcakmışlar bi aksilik çıkmazsa...
kardeşin kaçıncı bölükte canım ...
CANIM CVPLADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM DEĞİL KIZ KARDEŞİMİN ERKEK ARKADAŞI HANGİ BÖLÜKTE BİLMİYORUMDA TELEFONLADA ULAŞAMIYO BOZUKMUYMUŞ BİŞEYLER SÖYLÜYORDU AMA BENDE BU BÖLÜMÜ GÖRÜNCE Bİ SORAYIM DEDİM YANİ DAHA ORDALAR TAŞINMADILAR DİYOSUN,SAĞOL CANIM SÖYLİYİMDE RAHATLASIN HERHALDE KONTÖRÜ FALAN YOK ARAYAMIYODA CEPDE ÇEKMİYOMUŞ, İNŞALLAH HEMEN TAŞINIRLAR, SAĞOL CANIMŞeniz
![]()
gazianteplilere ve orada yaşayan herkese slm olsun... ŞAFAK: 27
Evet Canım TeLefon bozuk dayanmıo onLara ....ikide bir bozuyorLar ...kontürü oLmaya biLir zor buLuyorLar kontürLeri çünkü...Görevini biLiormusun peki canım....ayy aynı yerdeLer Ne güzeL ...Sevindim yaaa Ne zamandır arıordum BenimLe aynı yerde olan birini ..Merak etmesin ama iyiLer çok şükür hayırLısıyLa bi inseLer ....Bide adını soyadını öğren bide bölüğünü Benimkine söyLerim arattırır onu...
CANIM KARDEŞİM ŞEHİR DIŞINDA ŞUAN , GÖRÜŞTÜĞÜMDE SORARIM TEKRAR CVPLADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER:1hug:
şafak: 039 kırklareli
kıskanma cnm yaa sende glirsin o günlere
sende uzun dönemmisiN?