• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

yok hayatım ya
öğrenci sayılıyor kurs zamanı
kursu 30 ağustosta bitiyor ve eş durumu başvurularıda
belkide şubat dönemine kalacak benim taynim
bu ayrılık 1 yılda olabilir

anladımm ablacım buda askerlik gibimi olacak peki? kısıtlamalar falan
eğer haftasonu falan izni olurdsa ayda bi imkanın olursa gider orda bi otelde kalırsınız ablacım ya üzülme nolurrr:teselli:

herkese iyi geceler kızlar nasılsınız

paket yaptım aşkıma kızlar göndecem bu hafta

keşke kendimi de içine koysam da gitsem diyorum
sırnaşık şey

meraba kızlar nasılsınız bugün?benm için önemli bi gündü bugün,görümceyle elti geldi bize annemletanıştırdm.güzel bi ortamdı herşey yolunda gitti.ama bişey öğrendim,yemin törenine ailecek gidiyolar hatta arabayla..yani benm gidiş yattı kızlar.şimdiden kıskanmaya başladım.teselli verin kızlar yaaaaaa.onlar görücek aşkımı öyle ama ben göremiycemmmmmmm,neden ya neden?*??????senağlama

Canım yemin töreni gerçekten bambaşka birşey.Eğer imkanın olursa git mutlaka aileside tanıyor seni ailenlede tanışmışlar ayarlamaya çalış.Ben tek başıma gittim anneleri gidemedi.İnan çok güzeldi.Hatta 1gün önceden gittim süpriz yaptım nasıl mutlu oldu.Valla ailesi gelse o kadar güzel geçmezdi belki.Malum hem onlarla hem benle ilgilenicekti ben kıskanırdımkötükedihüsoAma tam 4gün benimdi:lepi:Bu arada 3-4gündür metrisin oralardayım.Seninki ordaydı dimi?Gel canım ya ben misafir ederim seni...Üzülme yeterki.

Bilenler Bilir İçinizde Asker Ablasıyım..10 Aydır Kardeşim Asker..

Ama Şimdi Bu Topiğe Girmek İçin Başka Bi Nedenim Daha Var.. Hiç Ummadığım Anda Mutluluğun Yıllardır Yanıbaşımda Olduğunu Görememişim..Asker Sevgilisiyim.. :utangac:
Artık Bende Sevgilimi Özledim Şafağı Şu Diyeceğim Sizlerle Beraber :asigim:

Şafak 54 hihoyyyt

Bilenler Bilir İçinizde Asker Ablasıyım..10 Aydır Kardeşim Asker..

Ama Şimdi Bu Topiğe Girmek İçin Başka Bi Nedenim Daha Var.. Hiç Ummadığım Anda Mutluluğun Yıllardır Yanıbaşımda Olduğunu Görememişim..Asker Sevgilisiyim.. :utangac:
Artık Bende Sevgilimi Özledim Şafağı Şu Diyeceğim Sizlerle Beraber :asigim:

Şafak 54 hihoyyyt

kızz Cadı kimi BekLion bakıyım Sen...
En sonunda aradığın aşkı buLdunmu Bakıyım....hihoyyyt

Back
X