• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

sLm Mervecim üzüLme Canım ....Sonunda kötü bi ayrıLık oLmasında BekLemek güzeL şey...
heLede Yarinin GeLeceğini biLiorsan dahada güzeL....
takma kafana canım bugünün tadını çıkar yanındamı sevgiLin...Seni seviormu buna bak...Gerisini boşver.....

evet canim aslinda haklisin sükür etmem lazim hergün telefonlasabiliyoruz veya msneden camdan görüsebiliyoruz..ya buda olmasaydi senağlama zaten tek tesellim bu günlerin gecici oldugunu bilmek canim sizlerin sayesindede bu zaman ins. cabuk gecer :)
ucak biletlerimizede aldik istanbula ucus tarihimiz 29 temmuz daha cok var ama olsun :dance:
yüzünden gülücük, icinden sevgi ve huzur eksik olmamasi dilegiyle a.s.

ayyy hadi gel beraber yapalim ozaman bu sihirir:dance:

aminn canim ins. burdaki herkessss sevdigine kavusur mutlu mesut saglikli yasarlar :) birden nasil neselendim yaa :)

oyy keşke yapabilsekkkk ya off keşkee amma zevkli olur yaaa:sm_cool:

ay çok sevindim cnm ii olduğunaa hehh şölee gül bakalımmmmmmmmmm:1hug:

iyiki varsinizzz yaa :1hug::1hug:
bende bundan sonra safak sayicam sizinle beraber benim istanbula ucus tarhimin 29 temmuz ama böyle sanki ben askerlik yapiomusum gibi yaasırnaşık şey

safak 220 delikafadulden

ben geldim yeniden :ecrin_bebek: ya nasıl bi forum bu kayboluyorum her girdiğimde sonunda veremicem dersleri okul uzicak o zaman görücem kendimi sırnaşık şey

Back
X