• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

he gı bende başını getiriyom sonu gelmiyo yaa he walla artık ciddi ciddi gidiyozz ewliliğe doğru:jeyyar:

he gı bende başını getiriyom sonu gelmiyo yaa he walla artık ciddi ciddi gidiyozz ewliliğe doğru:jeyyar:

ayy ne güsel kıııs tebrik ederim şimdiden ..a.s. bizim de öyle mutlu haberleri 3-5sene sora alırsınız burdan sırnaşık şey
tamam hade bunu anlatmamana bişe demios fazla özele kaçabilir de,seninki de hediyesini verdi mi ne olduğunu öğrenmeden bırakmam baştan anlaşalım yerimseniben :roflol:

tamam sölerim kıss neyi sakladım ki hatta değişikliği sölüyüm ayy öptü beni ama küçük we masum bi öpücüktü içim bi tuhaff olduu:utangac: 7 sene sonra değişik bişey oldu:asigim:

amma yaptın kıs asabiye daha kartlaşcak yaşa gelmedik sırnaşık şey

geleceği görüorum anacım sırnaşık şey 4sene sora ben 25olacaam,e hade ozaman hemen evlendim diyelim 1-2sene gezip tozma dedik mi çoluk çocuğa anca 28imde karışiciiimm :çok üzgünüm: sırnaşık şey

heeh bak yola gelmiş bile kaydirigubbakcemile5 demekki adam hep kalpli boxer'ın hayaliyle bekleşmiş,iyi bi kaynaştınız bu vesileyle kıııs :jeyyar::roflol:
devamı da sana alacağı hediyeden sora,azzzz soraaa kaydirigubbakcemile4

ewet ilk defa yazdım zateennn aboww oda bana bişey aldığında bişeyler olsaa bu işin sonu kötü:roflol::roflol:

o da sana aldıgında sen nabıcan şimdiden ayarla sırnaşık şey
asabiyenin dedigi gibi herlde senden boxer bekliyomuş öpmek için :asigim:

anaaam iki dakka yannıs bırakmaya gelmio sizi kıııs sırnaşık şey

ozaman sen adam hediyeyi almadan bianönce tak şu yüzükleri,sora rahat rahat sen de o hediye verdiğinde öpersin :jeyyar:

hee öpmek istesem çoktan öperdimm ama arada çok çekiniyo insan ne biliyim ya diyosun belki onunla ewlenmeyeceksin niye yapıyosunn ama artık saçma geliyo o düşüncelerr

Back
X