- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar nasılsınız?Bayağıda kaynatmışsınız?Zaten ben yokken kaynatın siz hep?klava:

selam kızlar bende öldüm öldüm dirildim,babam önce dedi yemin törenine git,sonra k.validem ben gelemiycem dedi,babam da dedi o zaman sende git ama kalma günü birlik git gel,o kadar moralim bozuldu ki,meğrsem benm uçak bileti paramıda k.pederim vercekmiş,e tabi 3 kişi ağır gelcek,bende nişanlıma dedim bak annen gelmesse ben gelemem,ben babana biletimi aldım diycem dedim,nitekim dedim ve k.pederim bana çok kızdıneyse sonra barıştık ama :) sonra nişanlım konuşmuş babasıyla şimdi k.validem de geliyor,kendi biletimi de ben bugn almaya gidiyorum allah izin verirse bende aşkımı doyasıya 3 gün görcem,bugn kalacak yer rezv.yaptırdım,ama kızlar beni en çok etkileyen k.validemin fedakarlığı,beni gönderiyor kendi oğlunun yemin törenine gitmiyor,çok kötü oldum,neyse herşey halloldu sonunda ,ikimizde görücez :))))
hoşgeldiin ..
saol sen nasılsın?
yok yav bence durulmuşlar bile.. a.s bi herkesi biarada yakalayamıorum yahuu![]()
Aynen canım yemin törenine bugün dahil 16 gün kaldı. Biz Kayseri yolcusuyuz siz ne tarafa...
selam kızlaaaaaaarrr kaydirigubbakcemile3
bugün çok mutluyum aşkım sabah nasıl olduysa aradı,2gün sesini duymamıştım yine:1no2:
kıs meltem sen benden de önce gidecektin dimi görmeye :uhm: napıosun sesin çıkmıo pek![]()
naber kıslar çok şükür bugün sewgilimle sinamaya gittik ilk filmimiz muro :lepildu birazdan da düğündeki resmimizi buraya koyarım toplaşın toplaşın:dance::dance: