- 14 Aralık 2008
- 282
- 0
- 96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kizlarrr :)
yine kaynatiosunuz bende evlendigimde ins. istanbulda oturcam banada beklerim misafirlige gelirsiniz benim bütün arkadaslarim almanyada olucak akrabadan baska pek gelen gidenimde olmaz valla:çok üzgünüm:
malesef =( ama dha çook beklememz lazım
anaaam nolyo kıslar?anlaşılan bu hatunların yarısından fazlası en fazla 15ay sonra evli hatunlar kervanına katılacak..
ondan sora da 'sevdiğine kavuşanlar,diğerlerini çatlatanlar' grubu açar bizi burda yalnız bırakırsınız artık :dilcikar: sırnaşık şey
heh topiğin gece kuşu geldinaniknanik
ben gelirim sana canım merak etme:1hug:
basim üstünde yerin var cnm burdaki herkesi beklerim bigün istanbulda yasadigimin zaman :))
gece kusuyum hakkattende hihoyyyt ben daha yeni geldim sen gidiyosun kiz bak aklin burda kalir söylim sengözlerimebaksanab
anaaam nolyo kıslar?anlaşılan bu hatunların yarısından fazlası en fazla 15ay sonra evli hatunlar kervanına katılacak..
ondan sora da 'sevdiğine kavuşanlar,diğerlerini çatlatanlar' grubu açar bizi burda yalnız bırakırsınız artık :dilcikar: sırnaşık şey
hehehe evet o bendiim sırnaşık şey
evlenmek de istiyorum ama 4sene kadar daha okumayı planladığım için,3-4seneye kdr yolu var :çok üzgünüm:
eveeet sizin artık saç baş dağılmış,ev işlerinden bunalmış halinize karşılık biz sevgi böcükleri modunda yaşayan yeni evli hatunlar olcaass hihoyyythihoyyythihoyyyt :roflol:
hehehe evet o bendiim sırnaşık şey
evlenmek de istiyorum ama 4sene kadar daha okumayı planladığım için,3-4seneye kdr yolu var :çok üzgünüm:
eveeet sizin artık saç baş dağılmış,ev işlerinden bunalmış halinize karşılık biz sevgi böcükleri modunda yaşayan yeni evli hatunlar olcaass hihoyyythihoyyythihoyyyt :roflol:
kocasını seven bi kadın evinde saç baş dağınık oturmaz bikerem :dilcikar: dışarda ne halde olursa olsun kocasını güler yüzle karşılar isteklerine cevap verir ve çekiciliğini korumak için gerekeni yapmasını da bilir :dilcikar: öyle kadınları da şiddetle kınıyorumklava:
kocasını seven bi kadın evinde saç baş dağınık oturmaz bikerem :dilcikar: dışarda ne halde olursa olsun kocasını güler yüzle karşılar isteklerine cevap verir ve çekiciliğini korumak için gerekeni yapmasını da bilir :dilcikar: öyle kadınları da şiddetle kınıyorumklava:
valla bravo canim haklisinda ama bikac yillik evli olan ciftlerle yeni evli ciftlerin arasinda yinede biraz fark vardir dimi :) yeni evlilerde daha bi heyecanli oluyodur hersey :jeyyar:
bizde sizlerden daha gec evlenicez diye böyle avutuyoruz kendimizi istenaniknanik
iyi geceler kızlarr
şafak: 035 izmirdeyizz bugün
bitaneciğimi görmeme 24 saat kaldı, kimler gidiyo bakalım yemin törenine :)