• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

ya kızlar valla şükredecek o kadar şey var ki zaten başka türlü geçmiyor.. duygucum dediğin gibi Allah kaybettirmesin yoksa nereye gitseler ne kadar sürse gelirler Allahın izniyle :asigim:

Öyle canım benim sonuçta ne olursa kısmet diyoruz ama insanın aklına kurt düşüyor ya ne olursa olsun kabullenemiyorsun :)
:1hug:

NERGİS 20 CİM inşallah sende çabucak tek hanelilere yaklaşırsın ama var ya zaman hakketen çabuk geçiyo ya daa dün gitti gibi diyemiyorum ama 132 gün geçmiş öyle yada bölee...

NERGİS 20 CİM inşallah sende çabucak tek hanelilere yaklaşırsın ama var ya zaman hakketen çabuk geçiyo ya daa dün gitti gibi diyemiyorum ama 132 gün geçmiş öyle yada bölee...

işaLLah Canım işaLLah geçerim bende önce çift rakamLara geLiyimde hayırLısıyLa...
Geriside gelir herhaLde hayırLısıyLa....
Benimde Canım yaaa AsLında geçmio gibi gözüküyorda Geçior bir şekiLde...Bende 460 La BaşLadım ...BugünLere geLdim aLLahımın izniyLe gerisi diğer arkadaşLarın başına işaLLah....

segilimiz yok bişiyim yok nabıcaz ki yaabenneyaptımki neyime yanii eglenmek fln
o orda sıkıntı çkerken bişi yapmak istmym

benımde pek canım biişey istemıyo ama sevgilim git eglen arkadaslarınla diyo birdahaki yılbasında zaten birlikte olucas diyo ben yokum diye yaas tutma diyo bilmiyorum ben ne yaparım bilmiyorum belki eskişehire giderim bilmiyormmm

benımde pek canım biişey istemıyo ama sevgilim git eglen arkadaslarınla diyo birdahaki yılbasında zaten birlikte olucas diyo ben yokum diye yaas tutma diyo bilmiyorum ben ne yaparım bilmiyorum belki eskişehire giderim bilmiyormmm

amaaan 2008 iyi bi yıl olmadı zate inş 2009 güsel olckbenneyaptımki
belkim arkadaşları toplarım eve bilmem:1ninca:

işaLLah Canım işaLLah geçerim bende önce çift rakamLara geLiyimde hayırLısıyLa...
Geriside gelir herhaLde hayırLısıyLa....
Benimde Canım yaaa AsLında geçmio gibi gözüküyorda Geçior bir şekiLde...Bende 460 La BaşLadım ...BugünLere geLdim aLLahımın izniyLe gerisi diğer arkadaşLarın başına işaLLah....

inşşş cnmm tertibim benimmmsengözlerimebaksanab
140lar da bitiyo beh

Benimde beLki yıLbaşında aşkım Yanımda oLabiLir kızçeLer....
bugün hazota iniyor şuan yoLda canımın içi ....pazartesi günü GeLebiLirim dedi...
çok mutLuyum çokk ...

slm kızlar nasılsınız dün upuzun bi msj yazmıştım ama bağlantı koptu gitmedi:(((((
nasılsınız???
az kaldı benim gerçtekten umutla hevesle heyecanla sevinçle biran önce aşkımın gelmesini bekliyorum çok zor günler geçiriyorum ve ona çok ihtiyacım var yanımda olmasına beni dinlemesine dertelerimi paylaşmasınai elinden bişley gelmese de yanımda olduğunu hissettirmesine ihtiyacım var... ama ben onun sesini bile duyamıyorum, telefonda konuşamıyoruz bile arayamıyor:(((( bırakın aramayı 48 saat uyumamış hiç:(((( okdr yoğunki uyumaya bile vakti yok bi de beni ara laflayalım diyemiyorum...sadece arayamadım 48 saattir uyumuyorum yatacağım şimdi iyiyim merak etme dedi...:(((((
onu gerçekten çok özledim....gel artık yaaa:(:(((((((

slm kızlar nasılsınız dün upuzun bi msj yazmıştım ama bağlantı koptu gitmedi:(((((
nasılsınız???
az kaldı benim gerçtekten umutla hevesle heyecanla sevinçle biran önce aşkımın gelmesini bekliyorum çok zor günler geçiriyorum ve ona çok ihtiyacım var yanımda olmasına beni dinlemesine dertelerimi paylaşmasınai elinden bişley gelmese de yanımda olduğunu hissettirmesine ihtiyacım var... ama ben onun sesini bile duyamıyorum, telefonda konuşamıyoruz bile arayamıyor:(((( bırakın aramayı 48 saat uyumamış hiç:(((( okdr yoğunki uyumaya bile vakti yok bi de beni ara laflayalım diyemiyorum...sadece arayamadım 48 saattir uyumuyorum yatacağım şimdi iyiyim merak etme dedi...:(((((
onu gerçekten çok özledim....gel artık yaaa:(:(((((((

ne güzel cnm az kaldı senin geliyo
yaw ben de konuşamdm kaç gündür fisfisfis aradım devriyeye gitmiş gene duyamdm sesini beeesenağlama

Back
X