• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

selamlar bende geldiim yerimseniben aslında iyiyim ama çok özledim üzgünüm senağlama büyük ihtimal izin kullanmam biran önce gelirim diyor o zaman izin kullanmazsa bi ay mı düşücem delikafadulden

selamlar bende geldiim yerimseniben aslında iyiyim ama çok özledim üzgünüm senağlama büyük ihtimal izin kullanmam biran önce gelirim diyor o zaman izin kullanmazsa bi ay mı düşücem delikafadulden

cnm varya en iyisi.izin kullandıkça şafak bitmezki...hem kızlar diyolar hep izinden sonra ayrılmak daha bi zor oluyomuş

herkese selam nasılsınız kızlar ben pek iyi değilim eşimden bi haber alamadım sinir krizi geçirmişti yollayacaklardı ama günlerdir haber alamadım gelecekmi gelmeyecekmi yada iyimi başka kötü bişimi oldu aklım hep onda haber alamayınca deli gibi oluyorum kaç gündür hiç huzurum yok neyse sizleride sıkmak istemem siz nasılsınız bakalım

herkese selam nasılsınız kızlar ben pek iyi değilim eşimden bi haber alamadım sinir krizi geçirmişti yollayacaklardı ama günlerdir haber alamadım gelecekmi gelmeyecekmi yada iyimi başka kötü bişimi oldu aklım hep onda haber alamayınca deli gibi oluyorum kaç gündür hiç huzurum yok neyse sizleride sıkmak istemem siz nasılsınız bakalım

cnm benm sakın takma kafana,eminimki haber alırsın en kısa zamanda.hem biz ne güne duruyrz anlatcan rahatlıycan tabii.inşallah biraz gelir eşin hem ona hem sana iyi gelir bu kavuşmaaaa:1hug:

ayy gamzecimm çok geçmiş olsun yaa noldu ölee çok üsüldüm gerçekten SABIR WERSİN RABBİM ONAA denizcim üzülme kız biter biterr

inşallah kızlar biticek ama bende bitcem işte.kız nesli bu arada hayırlı olsun istemeye gelceklermiş...

nesli kızzz istemeyemi geliyor lar? e iş buldumu canım?işi felan hazırmı kızzzzzz? vaşşa yenı duydum hayırlı olsun canım..

ohh ohh annem de bugün diedi bana çeyiz bile yapmasınla bitek gelinlik bitek yuzuk alsınlar ama dedi ev i olcauk işi de olcauk kızım dedi ona göre hazırlasın kendini dedi bende anne şimdi onu öylemem ben dedim :( off ya ben nasıl derim annem böyle böyle diyo diye:(

herkese selammmmmmmmmmm uzun zaman oldu o yeni arkadşlar katılmış aramıza ben eskilerdenim bayağdır gelmiordum bakıyorum şafaklar azalmış maaşallah allah tez wakitte kavuştursun hepinizi..

nesli kendine ait evi yokki:(annem kaynana yanına vermez benimkide istemez zaten..meslegi var canım makina teknikeri zaten..
bu arada tugçe hoşgeldin uluçla aran düzeldi heralde?hala uluç yazıyo:)

Back
X