• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

anladım canım hayırlısı sizde kiraya çıkarsınız senide yazim byakkabının altınaakaydirigubbakcemile3

nesli kendine ait evi yokki:(annem kaynana yanına vermez benimkide istemez zaten..meslegi var canım makina teknikeri zaten..
bu arada tugçe hoşgeldin uluçla aran düzeldi heralde?hala uluç yazıyo:)

hoşbulduk canım hayır canım 6 ay oldu ayrılalı biz aman kalmış ismi burda şerefsizin girmiyorum diyede düzelttirmedim...

anladım canım hayırlısı sizde kiraya çıkarsınız senide yazim byakkabının altınaakaydirigubbakcemile3

kız yoksa senınki askere gitmeden öncemi kendine ait ev aldı:)
valla helal olsun benımki 25 yasınd ama anca okuluunu bitirdide askere gitti de gelicek:)

yokk kıss öle değil kendi babasının bi kaç tane ewi war birisini benimkine werecekler öle yanii

ooooo eniştenın durumu iyimiş maşallah bende düşündüm nasıl ev aldı hemen:) sen iyi yere kapak atmışsın valla:)allah mesut etsin canım hayırlısı ile geçinmek nasip etsin inşallah..

walla iş ewle bitmiyo kii maleseff daaha şimdiden bir sürü sıkıntı çıktı bilee keşke dedğin gibi ii yere kapak atabilseydim :))))

walla iş ewle bitmiyo kii maleseff daaha şimdiden bir sürü sıkıntı çıktı bilee keşke dedğin gibi ii yere kapak atabilseydim :))))

olsun canım hiç yoktan kira derdiniz olmıcak sadece düğün borcunuz olur onuda siz ikibizde çalışır ailelerde yardım eder çalışır ödersiniz allahın izniyle.. ama bizim burlarda 450ytl den aşagıya kira yok hep pahalı zaten askeri ücret 500 lira:) birimizin aldıgı kiraya gider işte.. herşeyi düşünücez bu devirde bide ben okuyom ya kalmassam seneye biter inşallah okul ozaman kadar ben de evden gelenlerden bikaç bişey arttırmaya ugraşıyom işte ne yapayım:(

ewet bu dewirde herşeyi ii düşünmek lazım bencee çok şükür işi çok ii ama aralıktan marta kadar boş inş bende bir yere yerleştirilirsem herşey çok ii olacakk

offf ya deli olacağım aalahım iki gündür kendimi resmen soyutladım herşeyden hiç birşeyle alakam kalmadı koptum hayattan sanki bi sesini duymak istiyorum çok şeymi istiyorum yaaa sadece bi sessss..................:Saruboceq:senağlama:delphin:

ii akşamlar kızlarrrrrrrr
şafak 12den sonra:16
offf ya bugün 29 aralıkkk aşkımla benim tanışma yıldönümümüzzz ama o benim yanımda yoksenağlama
iyisiyle kötüsüyle dolu dolu tam 6 yılı doldurmuşuz yaaaaaaaaa yarından itibaren 7. yılımıza giriyoruzz
ondan ayrı ilk yıldönümümüz keşke yanımda olsaydı off offf yasenağlamasenağlama
az öncede telde atıştık biraz ya bu son günler ne kadar stresli oluyo ya

bende çooook özlediimm nişanlımı 1 ay oldu gideli önümüzde 2 ay var daha. sizin askerlikler biter ama bizim ömür boyu böyle denizcilerin eşleri hep özler hep bekler...Az önce sesini duydum çok mutluyumm

Günaydın CanLarım ciğerLerim NasıLsınız BakaLım....NasıL gidio...
Ben aşkımı çok özLedim yaa bu sabah aşkımın MesajıyLa uyandım...
Ve mesajLaşMayı çok özLemişim....
Artık Cep teLefonu kuLLanıo ..Aşkım Medeniyete indik dio...kaydirigubbakcemile3

Şafak:110

gunaydın kızlarrrrr şafak 138:)
hergun yanıbir başlangıç..hergun guneş dogar ve batar..
şafak dogan güneş demek bizede nasip olur tez zamanda inşallahhhh:)

Back
X