şey sanırım kaynananla ilgili olan kısım. valla ben kötü kaynananın şerrinden korkarım yani o yüzden biz küçükler olarak herşeye katlanmamız gerekiyor galiba :ecrin_bebek: sevdiğin için katlanman lazım bazı şeyleremalum sevgi fedakarlık işi :teselli: ama evlendikten sonra yakın olmazsın belli mesafeni de koyarsın kırk yılda bi geldiğinde de iki gülersin olur biter. çünkü sizin aranız kötü olursa bu sevdiğine de kötü yansır onu da düşün bence -tatlicadiarzu-
yok cnm yaa aslında evet kaynanayla ilgili kısımda var ama başka bi sorun şimidi uzunca yazmak istemiyorum ondan dedim ordan oku diye.ama yüzeysel antayım.benm aşkımın ailesi evlenince bizimle birlikte oturma düşücesindeler.ve bu benm canımı sıkıyo.iki cocugunada ev aldı adam ama bize para kalmamış kendi oturdukları evde hep birlikte yaşayacakmışız.kafayı yediricekler bana cnm.tabi daha başka şeylerde var ama diyorumya biraz uzun.ve ben cok yalnız kaldım.gecen aşkımın ailesi davet ettiler beni bunları orda söylediler.ve ben aşkımla konuşamıyorum bu durumu.canı sıkılır diye cekiniyorum.içime attım ama patlamak üzwreyim