• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

valla bende yazdıım kızlar şafağı şimdi.yazarken bi düşündümde 25gün bitmiş yaa.zorda olsa nasıl geçti inanmıyorum.inşallah diğer aylardada böle su gibi geçer.ama tabi içinde bogulmadannnnn:(ben özleme dayanırım ama rahat bırakmıyolarki beni.huzursuz ediyolar yaa.gecen kaynana bana ne dedi biliyomusunz.oglum seni kaç günde bir arıyo dedi.bende hergün dedim bu bozuldu.şimdi aşkıma cep tel götürüyolar içeriye sokmaya çalışıcak aşkım.bana diyoki kaynana teli var diye oğlumu sık sık arama dio gülerek espri yapıyo aklınca.bende gülerek dedimki o beni arar,ben değilki dedim.benden önce o dayanamaz dedim.iyi demişmiyim???

çok iyi demişsin canım,hey allahım ya oğlundan seni kıskanıyor daha şimdiden yani,ya ben cesaret edemiyorum götürmüycem cep tel.birini yakalamışlar ya 25 gün uzatmış askerliğini,o yzden çok korkuyorum allah korusun hergün 2-3 defa konuşuyorz yeter bana,ankesörlünün tel.nunu verdi bende arayabiliyrm akşam,artık böyle idare edicez :(

çok iyi demişsin canım,hey allahım ya oğlundan seni kıskanıyor daha şimdiden yani,ya ben cesaret edemiyorum götürmüycem cep tel.birini yakalamışlar ya 25 gün uzatmış askerliğini,o yzden çok korkuyorum allah korusun hergün 2-3 defa konuşuyorz yeter bana,ankesörlünün tel.nunu verdi bende arayabiliyrm akşam,artık böyle idare edicez :(

cnm aslında benmkide cok korkuyodu ama bulunduğu birlik değişicekmiş yemin töreninden sonra.orada kullanan cokmuş.bide benm eltinin erkek kardeşi o bölükte.sanırım o yardım edicek ama yine de bilmiyorum.ben hafta sonu rahatca konuşucaz diye seviniyorum yani o bile yeter bana...

h.sonu cep tel,kiralıyorlarmış canm çok da ucuz oluyormuş, zaten msnede girer kameradan görürüm diye düşünüyorum,bakalım canmm durumlar ne göstercek,hayırlısı olsun inş,zaman da çok çabuk geçsin

ben açtım bacım şafak panosu yaptım adınıda duygu bilir gt den özendim yaptım iyi oluyo bak deniz ne demiş yadım şafağımı baktım 25 gün geçmiş demiş kızlar şafakalrını yazdıkça azaldığını hissederde rahatlarlar die düşündüm ah erkeklerde bacılarımm beklerizz şafak düşmeye:roflol:

kızlar bugün okulda miting vardı filistin için
beyazıta yüründü orda toplanıldı.coşkuluydu baya kalabalıktı
"Kahrol İsrail Filistinden defoll" diye bagırdık tepkimizi gösterdik

ohhhhhhhhhhhh iyi etmişiniz walla orda olmak isterdim sana yemin ederim tamda 2 dk önce nerde bu merve yaaa gözükmüyo die geçirdim aklımdan ve nerdesin die yazacaktımmkaydirigubbakcemile5

valla canım sesim kısılana kadar bagırdım bi sürü de kamera tv vardı israile kadar gider sanırım
siz de konuşuyodunuz geçenlerde gidebilsek diye fln aklımdan geçtin yani
o şarkıyı dinliyorum cnm a.s

sen bi şarkı sölemiştin o şarkı süper ya ilk senden ögrenmiştim o yüzden her dinleyişte sen aklıma geliyosun a.s
metin arolat ın çok özledim seni die

kızçeler nasılsınız bakalım
şafaklar ne alemde be ya
kısa dönemlerin az kaldı hee

sen bi şarkı sölemiştin o şarkı süper ya ilk senden ögrenmiştim o yüzden her dinleyişte sen aklıma geliyosun a.s
metin arolat ın çok özledim seni die

evet bacım biliyom ben dediydim o şarkı manyak bişi yaaa o şarkının üstüne şarkı tanımam ben ama bunlarda güzel tabi onun yeri başka

ÇOK ÖZLEDİM SENİ ÖKSÜZ KALDIM
İKİ SATIR YAZSAN YETER SANDIM
AYNAYA BAKTIM O AN ANLADIM
NERDE OLURSAN OL RUHUM SENLE .....................

KENDİNE DİKKAT ET ORALARDA
ÜŞÜTÜP EDİPTE HASTALANMA
BEKLEYENİN VAR BAK BURALARDA
BEBEK GÖZLÜM BİLKİ AKLIM SENLE.....senağlama:delphin::nazar:

Back
X