• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

teşekkür ederim güzeller güzeli sevdiğine bi an önce kavusursun :))) inş

yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar
aşrı aşrı memleketten kız sevmesınler
aşkısının birtanesini hor görmesinler
uçanda kuşlara malum olsun
ben aşkımı özledimmmmmmmmmmmmmmmmm

cnm dünde yazdımya boydan kurtarmıyorum 163 ü gecmez yani.kpssyede bu sene gircem daha yeni.

pek iyi sayılmam bu arada.kaynana şükür kavuşucak aşkıma yarın arar havasını yapar şimdi bana.onun askeriymişyaaa:(((

kusura bakma canım benım gormemıstım hayırlısı olsun ya ümidini kesme hersey girer yoluna sen mutlu gunlerın yakın olduguna ınan.kaynana ısıne gelınce bırak sevınsın sımdı nasıl olsa sonunda sevınen sen olacaksın haticeye bakma minik kuşum neticeye bak sen

sağool cnm öyle düşünmeye çalışıyrm zaten.senin askerin neredeydi cnm?uzun dnmmi kısa dnmmi?

asker degıl canım benım polis ama askerden farkı yok hakkaride özel harekatçı sayabılecegımız safagımız bıle yok :((((

Son düzenleme:
len nolcek işte aliye hiç gözükmedi bu bölümde koğuşa yeni bi mahkum geldi özge die deli bişi değişik bi cins sanırım aliye çıkacak filmden ve yerine bunu soktular filme ama bilemem savcı tansel handandan yana gibi gözüküp kendi kafasına göre işler yapıyo ekremi koruyo sonra yeni savcıyla osman arasında bişiler oluyo ziynet öğreniyo osmanı getir dio ekreme ekrem getiremiyo handan yakalıcak die ziynet çarşafları ateşe verdi getireceksin die en son yanıyodu heryer bitti bacım bukadar pek önemli bişi yoktu buhafta :çok üzgünüm:

cnm benm ya üzmüyosun dimi kendini:teselli:en azından mesleği var ve orada kalıcı olmayacak bildiğim kadarıylakaydirigubbakcemile5hatta belli bi seneden sonra istediğiniz şehirde kalıcı olabiliyosunuz dimi?sabretmen lazım...seninki kaç yıldır polis?

ben zaten anlamıstım o kadında bı kıllık oldugunu ya aliye çıkarsa tadı kalmaz ya eline diline saglık bacım

Back
X