• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

cnm benm ya üzmüyosun dimi kendini:teselli:en azından mesleği var ve orada kalıcı olmayacak bildiğim kadarıylakaydirigubbakcemile5hatta belli bi seneden sonra istediğiniz şehirde kalıcı olabiliyosunuz dimi?sabretmen lazım...seninki kaç yıldır polis?

daha bu yıl polis oldu ozel harekat oldugu ıcın en az 2kere sark yapıo orda 2yıl kalacak daa yenı gıttı uzulmek degılde endıse var ozlem var ama inşallah bu yaz hazıran ya da temmuzda evlenıcez allahtan bısey cıkmazsa daha tarıh belırlenmedı henuz o yuzden safaksızız bende gıdıcem nasıp olursa seneye onunla olsunda neresı olursa razyım
senın askerın nerde canım

cnm cok sevindim düğün yakın yani ne güzel.benm aşkım istanbul metriste yapıyo cnm kısa dnm gitti.26gün oldu daha.bizde döner dönmez düğün düşünüyoruz.ama ilk önce onunda iş bulması lazım.sende bende 2010a evli gireriz inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.ALLAH huzurlu mutlu yuva nasbetsin ikimizede....

neyse sekerler ben kacar denızcım sende depresyondan cık uzulme güzelim gececek hersey askerın gelecek mutlulugun dorugunda olacaksın o gunlerı dusun yıpratma kendını daha sen anne olcaksın bebıslerın olacak.kaynana senı ayrı evde oturtmazsa sana nıspet yapıp hava atarsa biz itinayla yolarız sen merak etme arkadasımızı uzmesın hadi gülümse artık yarın gorusmek uzere byyyyyyyyyyy

cnm cok sevindim düğün yakın yani ne güzel.benm aşkım istanbul metriste yapıyo cnm kısa dnm gitti.26gün oldu daha.bizde döner dönmez düğün düşünüyoruz.ama ilk önce onunda iş bulması lazım.sende bende 2010a evli gireriz inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.ALLAH huzurlu mutlu yuva nasbetsin ikimizede....

inşallah canım ya üzülme bak sayılı gün çabuk geçer inşallah bi an önce işini de bulur allah ev yapanla yuva kurana yardım edermıs merak etme canımıniçi güzel günlere yürüyoruz hersey yoluna girecek sen içini ferah tut kendini ayakta tut hersey düzelirkaydirigubbakcemile5:1hug:

kızlar iyi geceler bende yatıyorum ayakta durmaya yatmamaya çalışıyorum ama olmuyo şu hastalığı atamadım günlerdir yarın dr.a gitcem böyle olmuyo...neyse herkes kendine dikkat etsin hasta felen olmayın bitane hasta yeter.iyi geceler askerli rüyalar herkese öptüm mirmirmirmir:a015:Şeniz

pek iyi sayılmam bu arada.kaynana şükür kavuşucak aşkıma yarın arar havasını yapar şimdi bana.onun askeriymişyaaa:(((

Canım açmayın dersen daha çok dikkat çeker ve açarlar bence.Aslında daha başka bir çözüm bulmak lazım.Bere al iç tarafını polarla kapla siçine mektupu koy ama zarfla koyma ayrı koy kağıtları belli etmesin içinde bişey olduğunu.Dik yolla.Ben benimkine şapka örmüştüm sıcak tutsun diye içine polar dikmiştim.Sonra aklımdan neler geçti.İçine telefonmu saklasam acaba falan diye bile düşündüm:jeyyar:

Son düzenleyen: Moderatör:
kurban olurum senin o yüreciğine
kuzum izne gelecekmi mıstığın

abLam yaa 4 ay kaldı kullanmadı hala izin ...Benimki istioda vermiolarki...
ama diom bu saatten sonra kullansa ne olur ...4 ay sonra tamamen gelicek...
ama bakalım kısmet gelirsede hayır demem ...
çünkü inanılmaz özLedim....

nezordur özlemek ama kavuşmakda muhteşemdir
badem gözlümde şubatta gidio senağlama

Back
X