• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

öyle walla canmm askere gittgnde değişen bişi olmıcak sanırım pek:)
bide adam öyle rahat kı yaz için planlarımızı yarın olcakk gibi anlatıoo bana da öyleymş gibi gelioo ama yaza daha çok oldugunu düşününce içimi kaswet kaplıoo offfffffffffffffff

Canım hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5

Ayy sorma bitanem ya..Gelmesine yakın tavladım ama sırnaşık şeysırnaşık şey
36 kız şafak 1 saat sonra :jeyyar: O kadarda büyük konuştum asla bi erkeği askere gönderip beklemem diye Çok üzgünüm çoook Kesin bu duygunun bedduası tuttu uyus karı nolcek hııhhh :mymeka:

benm de hiç istemedigim bişiydi çok uzak geliyodu ama sevgilimin tecili birden kaldırmasıyla askerlige maruz kaldımsenağlama kadeer kısmett

bide adam öyle rahat kı yaz için planlarımızı yarın olcakk gibi anlatıoo bana da öyleymş gibi gelioo ama yaza daha çok oldugunu düşününce içimi kaswet kaplıoo offfffffffffffffff

az kaldı be cnmm öle düşünmezsen plan yapmazsan nasıl geçer ki hayatt:mymeka:

Kız seninki gene iyiymiş benim kardeşim bi plan yapıyo sanarsınki Akşama dedikleri olacak sırnaşık şeysırnaşık şey

hayaller,planlar çok güzel ama ben fazla aceleciyim galiba hemen olsun istiyorum:) o ise çok normal şeyler yaşıyomuşuz gibi bi tavır içinde ahh ben de öyle rahat olablsemm yada alışcamm gene

Kız seninki gene iyiymiş benim kardeşim bi plan yapıyo sanarsınki Akşama dedikleri olacak sırnaşık şeysırnaşık şey

ayy evett benmkı de öyle nasıl rahat bi insan anlatamamm sanki arasam görüşcekmişiz gibii bi plan yapıo ne yicek ne iççegimize kdrr ilginç insan hayatını sanki dondurmss döndgnde mıkrodalgaya atcakk çözcek kaldgı yerden dewam etcekk:)

hayatımızın heyecanı hiç bitmesin yaww yoksa ne zevki kalır kiii
ya da ben kaçak gizli şeyler yapmaktan adrenalin bağımlısı oldum sırnaşık şey

ayy evett benmkı de öyle nasıl rahat bi insan anlatamamm sanki arasam görüşcekmişiz gibii bi plan yapıo ne yicek ne iççegimize kdrr ilginç insan hayatını sanki dondurmss döndgnde mıkrodalgaya atcakk çözcek kaldgı yerden dewam etcekk:)

sevgilin ne burcuuu:1rolleyes: yengeç deme:smiley-cool:

burçlara çok inandıgımdan diil de laf olsun işte sırnaşık şey
sen seviyosan güveniyosan sorun yok :)

Ayy sorma bitanem ya..Gelmesine yakın tavladım ama sırnaşık şeysırnaşık şey
36 kız şafak 1 saat sonra :jeyyar: O kadarda büyük konuştum asla bi erkeği askere gönderip beklemem diye Çok üzgünüm çoook Kesin bu duygunun bedduası tuttu uyus karı nolcek hııhhh :mymeka:

uleyn snnkide beklemekmi bee
bn 441 gündür bekliorm:)
:1closedeyes: :sm_cool:

Back
X