• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

hatta az önce msnde bi arkadaşım aaa geç cewap yazıyosa kesin başkasıyla konsuodur diyince dellendim:) megersem oyun oynuyomuş çocukcagız:)

o kadar paranoyak olma
güveniyorsan sorun etme öyle şeyleri bence

ama şu da var ben 1 gün görüşmesem özlerim
ve arama ihtiyacı hissederim ister istemez yani

sende böyle olmuyor mu? yada onda?:uhm:

o kadar paranoyak olma
güveniyorsan sorun etme öyle şeyleri bence

ama şu da var ben 1 gün görüşmesem özlerim
ve arama ihtiyacı hissederim ister istemez yani

sende böyle olmuyor mu? yada onda?:uhm:

eskiden çok normal geliodu ve zaten kendi hayatımı yaşarken (biraz fazla gezentiyimdir de:) ) bunun eksiklğini pek çekmiyodm o da bana hep benim hyrsızlıgımdan dem vurur şakayla karışık. ama 3 gündür hastayım evden dışarı adımımı atmıyorum üstüne de hep bu tarz yönlendirmelere maruz kalınca da paranoyaklık başgösterdi. bugun neden bana geç cevap yazıosun dedğimde bile şaşırdı çocukcağız:) alışık değil benden böyle davranışlara hayrola hayatım canın mı sıkkın dedi direkt:):)
yokk yokk bana evde oturmak yaramıyomuşş onu anladmm

eskiden çok normal geliodu ve zaten kendi hayatımı yaşarken (biraz fazla gezentiyimdir de:) ) bunun eksiklğini pek çekmiyodm o da bana hep benim hyrsızlıgımdan dem vurur şakayla karışık. ama 3 gündür hastayım evden dışarı adımımı atmıyorum üstüne de hep bu tarz yönlendirmelere maruz kalınca da paranoyaklık başgösterdi. bugun neden bana geç cevap yazıosun dedğimde bile şaşırdı çocukcağız:) alışık değil benden böyle davranışlara hayrola hayatım canın mı sıkkın dedi direkt:):)
yokk yokk bana evde oturmak yaramıyomuşş onu anladmm

gezerken sevgilinin eksiklğini hissetmiyorsan bişey diyemem sanafisfisfis
hasta olunca yalnız hissetmişsin bence kendini ondan böyle olmuş

eğer gerçekten seviyorsan ve gercekten sevildiğini hissediyorsan sorun olmamalı bu bence..çünkü oturunca bazı şeyler değişmeye kalkınca sorun olur

ama ben yinede birbirinize biraz daha ilgi alak göstermenizi tavsiye ederim
en azından bi deneyin :jeyyar:

bu arada geçmiş olsunkaydirigubbakcemile2

gezerken sevgilinin eksiklğini hissetmiyorsan bişey diyemem sanafisfisfis
hasta olunca yalnız hissetmişsin bence kendini ondan böyle olmuş

eğer gerçekten seviyorsan ve gercekten sevildiğini hissediyorsan sorun olmamalı bu bence..çünkü oturunca bazı şeyler değişmeye kalkınca sorun olur

ama ben yinede birbirinize biraz daha ilgi alak göstermenizi tavsiye ederim
en azından bi deneyin :jeyyar:

bu arada geçmiş olsunkaydirigubbakcemile2

sağol canımm:( belkı de dedgn gibi hastayken insan daha duygusallaşıo ondandır belkı..
sevdiğinden verdiği değerden zerre kadar şüphem yokk ama o beni sanırım şu halimle seviyo yani çok ilgilenmeyen,kendi hayatına önem veren kızı seviyor sanırım o. bigün bana vazgeçilmezsin çünkü başkalrından çok farklısın çok güçlüsün demişti
ne bileyim insan en azndan hasta zamanında güçsüz olmak istiyo ama bizm ilşkimiz 1 seneyi geçkin olmasına ragmen çok yüz yüze görüşemedik beyfendinin işi yüzünden:( toplasan günleri 1 ay eder:(
yanyanayken herşey o kadar güzel ki gören bizi yıllardır dipdibe bunlar sanar ama mesafe girince böyle oluyoruz

valla ben hergun konuşamasamda 1 tanede olsa mj atar,bende aklıma geldikçe atarım o cvp vermesede çünkü benım mjlarımı okudugunda sevınır :)) illa hergun konuşmamız gerekmıo ondan haber alayım yeter zaten asker yakalanırsa da ayvayı yer;) 2. gunde 1 konuşuruz en azından.. geç cvp verirse mjlara ama zaten herkesin yanında kullanımıo teli biri görür gıcık kapar şikayet eder diye o zaten bana müsaiyt oldugunda mj atar bilirim yani ben onuuuu:)) benı aramıcakta kimi arıcak benım sevgilimmm askerde de başka kimlekonuşucak valla bende hiç kötü düşünmem vardır bişeyi mj r atamamıştır hemen askerde adam ne zaman ne olcagı belli degilki..
bu arada herkse ii geceler kızlarrrrrr yarın saabah son finalimi oluyorum veee kutahyadan sakaryama gidiyorummmmm..tatlı ve bol askerli ruyalarrrr:)

canım sana başarılar
hadi bakalım Allah zihin açıklığı versin :)

sağol canımm:( belkı de dedgn gibi hastayken insan daha duygusallaşıo ondandır belkı..
sevdiğinden verdiği değerden zerre kadar şüphem yokk ama o beni sanırım şu halimle seviyo yani çok ilgilenmeyen,kendi hayatına önem veren kızı seviyor sanırım o. bigün bana vazgeçilmezsin çünkü başkalrından çok farklısın çok güçlüsün demişti
ne bileyim insan en azndan hasta zamanında güçsüz olmak istiyo ama bizm ilşkimiz 1 seneyi geçkin olmasına ragmen çok yüz yüze görüşemedik beyfendinin işi yüzünden:( toplasan günleri 1 ay eder:(
yanyanayken herşey o kadar güzel ki gören bizi yıllardır dipdibe bunlar sanar ama mesafe girince böyle oluyoruz

ya herkesin ilişki yaşayışı farklı canım..
dediğin gibi belki sevgilin bu şekilde olmasından hoşlanıyor
üzerine düşmeni istemiyor sende öylesin demek

biz 1 gün görüşmesek ertesi gün mutlaka..
he şimdi askerde o başka
her zaman müsait değil elbette ama
o aramasa ben , ben aramasam o sitem eder :)

bizde böyleyiz yani..mutluysan kimsenin dediine kulak asma bencea.s.

bende çıkiyim rüyamda aşkımı görürüm belkiŞeniz

görüşürz ii geceler hepinize sevdikleriniz sizinle olsun :sm_cool:

canım sana başarılar
hadi bakalım Allah zihin açıklığı versin :)

ya herkesin ilişki yaşayışı farklı canım..
dediğin gibi belki sevgilin bu şekilde olmasından hoşlanıyor
üzerine düşmeni istemiyor sende öylesin demek

biz 1 gün görüşmesek ertesi gün mutlaka..
he şimdi askerde o başka
her zaman müsait değil elbette ama
o aramasa ben , ben aramasam o sitem eder :)

bizde böyleyiz yani..mutluysan kimsenin dediine kulak asma bencea.s.

bende çıkiyim rüyamda aşkımı görürüm belkiŞeniz

görüşürz ii geceler hepinize sevdikleriniz sizinle olsun :sm_cool:

sağol canımm dışarı çıksamm bi sosyal hayata karışsam özüme dönerim heralde:)
iyi geceler canımm umarmm rüyanda çok çok mutlu oldugunuzu görürsün
:):)

valla ben hergun konuşamasamda 1 tanede olsa mj atar,bende aklıma geldikçe atarım o cvp vermesede çünkü benım mjlarımı okudugunda sevınır :)) illa hergun konuşmamız gerekmıo ondan haber alayım yeter zaten asker yakalanırsa da ayvayı yer;) 2. gunde 1 konuşuruz en azından.. geç cvp verirse mjlara ama zaten herkesin yanında kullanımıo teli biri görür gıcık kapar şikayet eder diye o zaten bana müsaiyt oldugunda mj atar bilirim yani ben onuuuu:)) benı aramıcakta kimi arıcak benım sevgilimmm askerde de başka kimlekonuşucak valla bende hiç kötü düşünmem vardır bişeyi mj r atamamıştır hemen askerde adam ne zaman ne olcagı belli degilki..
bu arada herkse ii geceler kızlarrrrrr yarın saabah son finalimi oluyorum veee kutahyadan sakaryama gidiyorummmmm..tatlı ve bol askerli ruyalarrrr:)

ahh ahh işte cnm bnmm benimki asker de değil
ama zamanında ilgisizlk yaptım çok o da şimdi aynı ben nasıl davranıyosam öyle davranıyo:)
ve kötü yanı bizim sonumuzda yokk askerlik gibi bitip gitmicek anca evlilk falan olursa aynı şehirde yaşayabilcez ve mayıstan önce gelmesi de imkansızgibi bişey:(
bide daha askere gitmemiş olması da cabası off ki ne offf:S

sen gittin gideli sanki canımdan can gitti.çok özledim yanımdaki varlığını yüreğimi ısıtan sıcaklığını ve seni.129 gün sonra kavuşucaz inş.kocacım.seni özlüyorum özlüyorum ve özledikçe bitiyorum seni çok seviyorum aşkım

Kızlar çok özledim aşkımı.Neyse yarın çarşıya çıkıyor bir sorun olmazsa.Bu arada sanırım yakında gece gündüz sizinle olucam çünkü istifa etmeyi düşünüyorum:uhm:

Kızlar çok özledim aşkımı.Neyse yarın çarşıya çıkıyor bir sorun olmazsa.Bu arada sanırım yakında gece gündüz sizinle olucam çünkü istifa etmeyi düşünüyorum:uhm:

günaydın asker gülleri
neden ayrılacaksın işinden hozefin

kızlar nefes filmini sevgilime gösterdim
diyoki askerlik bittikten sora bi daha asker görmek istemem sırnaşık şey
ama istersen gideriz :D

ya benımki, izinden dönduğünden beri çarşıya çıkması yawww:((
bide bugünkü finalim ingilizceydi ve okadar iç açıcı geçmedi:(
merve sen özel de vakıf üni demi okuyorsun?

yok canım benımkide devlet.. dunyada ingilizeden en çok kim nefret ediyor deseler butun dunya benı gösterebilir yanii sevmiyorum yaaaa..

gunicen bitmiş bitmiş kızzzz:)
hozefın iş bulmadan çıkma derim çünkü çalışmaya alışan bi insan işten bi anda çıkıpta evde oturmaya başladıgında psikolojisi bozuluyo:(

Back
X