• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

ayy geçen yıl bende 11 ocakta aşkımın yemin törenine gitmiştim :asigim:
urfada nereye düştü askerin
sınıfı ne

canım benim ki tam merkezde artık 4 ay orda,piyade,yemin töreni oldu şimdi bu ara çavuşluk diplomasını hazırlamışlar onu alcak :) cicikız geldin aklıma gerçekten h.sonu askerler vardı çarşıda sen geldn aklıma :) gerçekten çok gzel bi yer ama, gittiğimz arte hotel de çok güzeldi,aklında bulunsun,zaten bütün oteller lüks,balıklı göl ,etrafı falan çok güzel,ben böyle ummuyrdm,diğer yerleri nasıl bilmyrm gerçi tabi ama merkez güzel..

canım benim ki tam merkezde artık 4 ay orda,piyade,yemin töreni oldu şimdi bu ara çavuşluk diplomasını hazırlamışlar onu alcak :) cicikız geldin aklıma gerçekten h.sonu askerler vardı çarşıda sen geldn aklıma :) gerçekten çok gzel bi yer ama, gittiğimz arte hotel de çok güzeldi,aklında bulunsun,zaten bütün oteller lüks,balıklı göl ,etrafı falan çok güzel,ben böyle ummuyrdm,diğer yerleri nasıl bilmyrm gerçi tabi ama merkez güzel..

gitmek isterim ama görmek nasip olmıycak sanırım :(
ilerde beraber gidelim fln diyorum bi daha adımımı atmam diyo sırnaşık şey

birde yanında olupta özleyenler vardır benim gibi :((
birkaç gündür bazı sorunlar yaşadık.çözüldü bile aslında ama ben eskisi gibi olamıyorum.
eski halimize özlem var bende ...

hayırdır kötü bişi mi var hasta mısın hım
iyi diyelim iyi olalım..şükür :Saruboceq:

gitmek isterim ama görmek nasip olmıycak sanırım :(
ilerde beraber gidelim fln diyorum bi daha adımımı atmam diyo sırnaşık şey

aman zaten gelsinlerde hayırlısıyla bizde daha gitmesek de olur,bakalım bu haftadan itibaren çarşı iznine çıkıcaklar mı merak ediyrm daha belli değilmiş,nöbetlerde başlıycakmış haftaya,allahtan nöbetleri 2 kişi tutuyorlarmış 2 saat.muhabeet ederk geçer artk.çok sevindm öyle olmasına.

hımm ne diceemi bilemedim hakkınızda hayırlısı olsun ablam

Yok orda iyi değilmiş birsürü kişiyle kavga etmiş..mişte miş miş miş.!! O benim iş stresimi başka streslerimi kaldırıyomuydu ki ben onu kaldırıcam ya senağlama kaldı 33 gün ne stresinden bahsediyo yan gelip yatıyo zaten askerde senağlama

Yok orda iyi değilmiş birsürü kişiyle kavga etmiş..mişte miş miş miş.!! O benim iş stresimi başka streslerimi kaldırıyomuydu ki ben onu kaldırıcam ya kaldı 33 gün ne stresinden bahsediyo yan gelip yatıyo zaten askerde

cnm ama bu askerlik olayının hem gidişinde bi psk bozulması bi de gelişinde adapte olma çabası neticesinde bi psk bozukluk olurmuş
az kaldı gitcem napcam nerden başlıycam bilmem ne..
ne zor yarabbimmm :Saruboceq:
hepiniz hazırlıklı olun kızlar...
azcık anlayış göster abla beaa

aman zaten gelsinlerde hayırlısıyla bizde daha gitmesek de olur,bakalım bu haftadan itibaren çarşı iznine çıkıcaklar mı merak ediyrm daha belli değilmiş,nöbetlerde başlıycakmış haftaya,allahtan nöbetleri 2 kişi tutuyorlarmış 2 saat.muhabeet ederk geçer artk.çok sevindm öyle olmasına.

bizde de nöbetler öle oluyo konuşa konuşa geçiyomuş tek olmaktan iyidir
aman gelsn de urfayı da görmeyiveriyim :)

duygucum bu haberim sana sırnaşık şey

Televizyon ekranlarının yakışıklı sunucusu Vatan Şaşmaz nöbetten döndü! Aralık 2007’de yapılan dağıtım kurasında Şırnak Cizre’yi çeken Şaşmaz; “Annem çok gurur duyuyor. Orada büyük bir operasyon var, bu yüzden üzülüyor elbette ama kolay adapte olacağımı düşünüyorum. Rahat uyuyun biz nöbetteyiz” demişti.

Uzun dönem yaptığı askerliği bitirip dönen Şaşmaz, önceki gün katıldığı bir programda da anılarını anlattı.
Sabah'ın haberine göre “Orası bambaşka bir dünya” diyerek, üç arkadaşının şehit olduğunu ve yaşadığı değişimleri dile getiren Şaşmaz, ilginç bir açıklamada bulundu:

“Tüm askerlerin dolaplarını Aysun Kayacı resimleri süslüyordu. Önce çok şaşırdım. Bizden önceki jenerasyon Gülben Ergen’in resimlerini asarmış. Daha eskiler ise dolaplarını Hülya Avşar ve Müjde Ar’ın mayolu fotoğrafları ile süslermiş.”

Back
X