- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
cicikıss zaten urfa senün sewgülün war diye güzeldirr
bence de şekerim :) mersi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cicikıss zaten urfa senün sewgülün war diye güzeldirr
işte gidio gelio öle geçiyo günlerr babam biraz düzelince inş bi nişan yapacaz bizide hep aksililar buluyo haa
ayy geçen yıl bende 11 ocakta aşkımın yemin törenine gitmiştim :asigim:
urfada nereye düştü askerin
sınıfı ne
canım benim ki tam merkezde artık 4 ay orda,piyade,yemin töreni oldu şimdi bu ara çavuşluk diplomasını hazırlamışlar onu alcak :) cicikız geldin aklıma gerçekten h.sonu askerler vardı çarşıda sen geldn aklıma :) gerçekten çok gzel bi yer ama, gittiğimz arte hotel de çok güzeldi,aklında bulunsun,zaten bütün oteller lüks,balıklı göl ,etrafı falan çok güzel,ben böyle ummuyrdm,diğer yerleri nasıl bilmyrm gerçi tabi ama merkez güzel..
hoş geldin kız ablaa nasılsın
hayırdır kötü bişi mi var hasta mısın hım
iyi diyelim iyi olalım..şükür :Saruboceq:
gitmek isterim ama görmek nasip olmıycak sanırım
ilerde beraber gidelim fln diyorum bi daha adımımı atmam diyo sırnaşık şey
Keyfim yok biraz..Duygularımdan emin değilim..Dün tartıştık ve şuan buz gibiyim ona karşı
hımm ne diceemi bilemedim hakkınızda hayırlısı olsun ablam
günaydın kızlar ŞAFAK:73 ŞIRNAĞA SELAM
Yok orda iyi değilmiş birsürü kişiyle kavga etmiş..mişte miş miş miş.!! O benim iş stresimi başka streslerimi kaldırıyomuydu ki ben onu kaldırıcam ya kaldı 33 gün ne stresinden bahsediyo yan gelip yatıyo zaten askerde
aman zaten gelsinlerde hayırlısıyla bizde daha gitmesek de olur,bakalım bu haftadan itibaren çarşı iznine çıkıcaklar mı merak ediyrm daha belli değilmiş,nöbetlerde başlıycakmış haftaya,allahtan nöbetleri 2 kişi tutuyorlarmış 2 saat.muhabeet ederk geçer artk.çok sevindm öyle olmasına.
ayh bnmkide zaten aysun kayacı yı çok beğenir kör olmayasıca:)