walla biri anlatsa iyi olacak yaa aslında istesem netten bulurum ama bilmem oynarım paralı olur yanarım walla zati para yok o yüzden iyice bilgi almadan oynamak istemiyorum walla...
sorma ya yazmıştım okudunmu bilmiyorum saçlarımı siyaha boyattım pazaatesi telde dedim bana çok büyük ayıp ettin dedi teli yüzüme kapattı nasıl kırıldım yaa ne ayıbı ettim ben anlamadım sanki namussuzluk ettim çok büyük ayıpmış..aramadı sonra bugün gündüz aradı ben konuşmak istemedim telde evet hayır hımmm falan dedim görüşürüz dedim yüzüne kapattım sonunda akşam gene aramış konuşmayınca yüzüne kapatınca kötü olmuş o saçları eski haline getircen diyo getiremem dedim neden diyo ben böyle sevdim böyle istiyorum dedim sonra tamam yaa naparsan yap ama nolursun seni seviyorum demeden kapatma teli nolursun sıkılmadan bıkmadan seni seviyorum de bana nolur iki gündür demedin konuşmadın benle yalvarırım seni seviyorum de ihtiyacım var diyo diyiverdim bende walla
ama deli ediyolar yaaa yaptığı şey normal mi ya saç boyattım die bana çok büyük ayıp ettin demek sanki ben o...... ettim hala kırgınım birazcıkk

:1no2::dilcikar: