• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

canım ben windows movie maker programında yaptım orda slayt bitir diyorsun ve kaydediyorsun,sen slayt olarak powerpointte mi hazırladın anlamadım canmm

sağol denizcim ya bir tane var aslında kayahandan masal yüzlüm enstr.söz yok onu mu yapsam bilmyrm :(

evt yaw yanlış mı oldu :) p pointte olmaz mıydı nası olcakk

kızlar bakın hayatanın konusu
hani evliydinn

http://www.kadinlarkulubu.com/bir-derdim-var/228231-yardim-lutfen.html

daha foyanı çıkarmadan bas git burdan handeeee
yalancılarla işimiz yok bizim yaa
dahada çıkartırım bütün mesajlarını görürüsn

kızlar biz başka bi siteden tanışıyoruz
gerçek adıda hande bu kızınn
herkezin arkasından atıp tutuyor

canım ben windows movie maker programında yaptım orda slayt bitir diyorsun ve kaydediyorsun,sen slayt olarak powerpointte mi hazırladın anlamadım canmm

sağol denizcim ya bir tane var aslında kayahandan masal yüzlüm enstr.söz yok onu mu yapsam bilmyrm :(

cnm bende bakarım senin için ya.nasıl olsa boşum bütün gün:)iyice bi araştırmak lazım.

evt yaw yanlış mı oldu :) p pointte olmaz mıydı nası olcakk

canım ben hep movie maker da hazırlıyorum,o güzel oluyor çünkü öteki türlü hazırlandığı falan bariz belli olur anca tam ekran diycek kendi bascak öyle geçicek,movie makerda sen kendin ayarlıyorsun herşeyi işte nasıl gelceğini mesela atıyrm kalp şeklinde falan değişk şeyler var,sonra hazır sadece başlat diyor arkada da müzik çalıyor öyle..programlardan window movie maker a bak orda kendi kendine öğrenirsin canım o yönlendiryr zaten..

noluyo kızlar burda forum birbirine mi giriyo bana mı öyle geliyo
life_city noldu yavrum

yalan söyleyen birini yakaldımda canım sizlere gösteriyodum:)
küçük beyniyle yalan söylüyor yaa
şimdide defolmuş gitmiş işteee

bize yalan söylese nolurrrrr
söylemese nolurr
madalya falan veriyolar da bizim mi haberimiz yok :roflol:

Allah senin eline düşürmesin duygucum :D
lady esracım okudum yazdıklarını sagolasın a.s.

kızlar ben sabahtan beri oturdum pcnin başına.bişey yapmayı unuttum.yemek yemeyi:)))))zaten 3kilo vermişim.bi yemek yiyim gelirim yine.öpüldünüz

yalan söyleyen birini yakaldımda canım sizlere gösteriyodum:)
küçük beyniyle yalan söylüyor yaa
şimdide defolmuş gitmiş işteee

kızzz hiç bişey kaçmıyor var ya senden:)) kızlar ben çıkyorum,cicikız canım ben akşam girer sana anlatırım istersen,şimdi eve gidiyorum :))) öpüyorum hepiniziiiii

Back
X