• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

ayy kızlar aşkımı msn den de olsa gördüm çok şükür,biraz morali bozuk gibi geldi bana,biraz değil hatta baya ,ama bir tek nazını bana geçiriyor,annemlere bişey söyleme diyor,duyanda işkence yapıyorlar ona zannetcek,ya gittim gözümle gördüm ortamını,arkadaşları hepsi morali iyiydi,bi bu benm ki hiç zorluk çekmedi ya bu zamana kadar zor geldi onaa,offf 4 ay nasıl geçicek diyor,daha gideli 1 ay oldu,ben ne yapıcam,işim var vallahi..

ayy kızlar aşkımı msn den de olsa gördüm çok şükür,biraz morali bozuk gibi geldi bana,biraz değil hatta baya ,ama bir tek nazını bana geçiriyor,annemlere bişey söyleme diyor,duyanda işkence yapıyorlar ona zannetcek,ya gittim gözümle gördüm ortamını,arkadaşları hepsi morali iyiydi,bi bu benm ki hiç zorluk çekmedi ya bu zamana kadar zor geldi onaa,offf 4 ay nasıl geçicek diyor,daha gideli 1 ay oldu,ben ne yapıcam,işim var vallahi..

Gecer canim sen hic merak etme.
Biz bir yili devirdik, birbirimize dokunamadan.
Aci tatli geciyor iste zaman.
Sabirli ol, alttan al.
Senle konusurken rahatlasin.
Birdahaki konusmaniza sevinsin.
Seni kirsada birsey söyleme, su an asker psikolojisi iyi olmayabilir.

Nerde yapiyor askerligini?

SAFAK: 19:asigim:

kızlar yarın gelio aikım ama okdr garip bi hiski sanki alışmışım gelmesi hayalmiş gibi gelio:((((
heyecan falan yok içimde enterasan... öle ruhsuz duygusuz ve sakinimkiii

ewet canım ilk geleceği zaman öle oluyoo sen okadar alışmış oluyosunn kii gelmesi tuhaf bi olay oluyo senin için ama ben ilk gördüğümde hiç heyecanlamamıştım sanki her gün görüşüoz gibi olmuştu

bende öle olacağım sanırım hiç gitmemişte sıradan bi buluşma gibi:)))
özel bişekilde hazırlıkta gelmio hiç içimden duymasında hahahha:)))))
her daim hazırım:PPP
siz naptınız nesliciğim sular duruldumu???

ciciş şarkı olarak ne seçtin
şarkıda bizimkisi bir aşk hikayesi mi?

bizim şarkımız seni seviyorum_rafet el roman
ya onu koycam yada başka bişey henüz karar vermedim

nerde canım askerin?

hoşgeldin canım tertibiz senle kaydirigubbakcemile5
bizimde 10 ayımız var bende 2 aydır görmüyorumsenağlama
nerde askerin?
benim askerim şırnakta canım sınır karakolundasenağlama

günaydın herkese ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!!!!!!!!

hadiiii gözünaydın canımmm
bi daha ayrılmassınız inş.

kızlar yarın gelio aikım ama okdr garip bi hiski sanki alışmışım gelmesi hayalmiş gibi gelio:((((
heyecan falan yok içimde enterasan... öle ruhsuz duygusuz ve sakinimkiii

aynen canım banada sanki hep askeriyede kalıcak gibigeliyor
biletini falan aldık ama yok yani hala hayal gibi:)
anca gözüm gördüğü zaman inanıcam heralde
hatta inanmıcam yine gidicek gibi gelicek:)sırnaşık şey

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
allah kavuştursun hepinizi :teselli:

elif06 benim sevgilimde şırnak'ta
snnki neresinde tam olarak?

hadiiii gözünaydın canımmm
bi daha ayrılmassınız inş.

aynen canım banada sanki hep askeriyede kalıcak gibigeliyor
biletini falan aldık ama yok yani hala hayal gibi:)
anca gözüm gördüğü zaman inanıcam heralde
hatta inanmıcam yine gidicek gibi gelicek:)sırnaşık şey

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
allah kavuştursun hepinizi :teselli:

elif06 benim sevgilimde şırnak'ta
snnki neresinde tam olarak?
canım benimki andaçta sınır karakolunda seninki neresinde

aman canım işte son günler kavga ile geçio kapris kapris nedir ondan çektiiim:)))))

aslında ortada elle tutulur bişey yok ama işte kapışıoz... gıcık gidiorum... bencillik yapıo... sürekli dert yanıp duruo ama benim anlattıklarımı dinlemio pohpohlanmak istio sanırım...

canım benım ya allah yardımcın olsun uzaklıklar kucuk sevgılerı oldurur buyuklerını yuceltırmıs tıpkı ruzgarın mumu sondurup atesı alevlendırdıgı gıbı.ruzgara karsı mum olmayın ates olun gecırme aklından kotu seyler bak yuzmus yuzmus kuyruguna gelmıssınız sabredın ıkınızde.onuda dusun aynı yerde aynı ınsanlar baskı altında empatı yap kendını onun yerıne koy dusun.muhakkak ben oyle yapmazdım dıyecegın seyler olacaktır ama ona hakverdıgın yerlerde olacak.mutlu ol sekerrrrrrrrrrrr

canım benım ya allah yardımcın olsun uzaklıklar kucuk sevgılerı oldurur buyuklerını yuceltırmıs tıpkı ruzgarın mumu sondurup atesı alevlendırdıgı gıbı.ruzgara karsı mum olmayın ates olun gecırme aklından kotu seyler bak yuzmus yuzmus kuyruguna gelmıssınız sabredın ıkınızde.onuda dusun aynı yerde aynı ınsanlar baskı altında empatı yap kendını onun yerıne koy dusun.muhakkak ben oyle yapmazdım dıyecegın seyler olacaktır ama ona hakverdıgın yerlerde olacak.mutlu ol sekerrrrrrrrrrrr

tşk ederim canım desteğin için:))))
haklısın canım ztn sürekli öyle düşünerek sabrettim sanırım artık benimde gücüm kalmadı ama napayım... onu da anlıyorum... gelecek olmanın verdiği bi rahatlıkla farkında deil söylediklerinin ve yaptıklarının bende ilgi bekliorum haklı olarak ve tartışma çıkıo... bugün hallettik gibi aramızdaki problemi ztn birasda dağ dağa küsmüş dağın haberi yok durumundaydım:)))) ben burada kızgınlıımla beklerken o hiçbişey olmamış gibi benimle konuşuordu... bi de ben özlediim zmn çekilmez oluorum, bana bunu yaşattı için onu özlediim için ona kızıorum ozmnda kötü oluo... bende de işte herşey üst üste....
ama yrn onu görünce eriyeceimi de biliorum:D çok özledim ztn......

ya sorma aynı dert bendede var ozledıgımde havadan nem kapıyorum cekılmez oluyorum ya

Back
X