kızlar ben çıkıyorum
iyi geceler hepinize ve sooooonnn
![]()
![]()
Hayyy ben senin 10 una emi kötükedihüso Yürü lem msn ye ne iyi geceleri :mymeka:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyorum
![]()
![]()
kızlar iyi geceler herkese keyifler nasıl..
cicikızım askerin adına üzüldüm canım
ama inş. bişey olmaz..
asker arkadaşlığı başka bişey
kimbilir ne düşünerek öle fevri davrandı
umarım ceza almaz
Hayyy ben senin 10 una emi Yürü lem msn ye ne iyi geceleri
sağol ogesim yaa bazen anlayamıyorum onu..
zaman ne göstercek beklemekten başka yapck bişi yok
tam herşey yoluna girmişti tlf serbestçe kullanıyodu
ona ilk zmnlar kendi tlf verip kullandıran arkdşı onu ispiyonluyo
hayat işteeeeee
kızlar ben çıkıyorum
![]()
![]()
kızcaaz uyucak ayoll rahat bırakın![]()
ceza işi kötü tabi ya
bizde öyle bi korku atlattık
az kalsın yakalanıyordu tel :S
bende çok korkuyorum ceza almasından
inş. olmaz bişey
ne demek ayrıldık hozefinaşkımı çok özledim ama ayrıldık...........
ne demek ayrıldık hozefin
canım allah kavuştursunnn
ne demek ayrıldık hozefin
canım allah kavuştursunnn
Dün nete geldi çarşısı vardı.Çok iyiydi canımlar cicimler.Sonra ablası geldi nete.Siz konuşun dedim.Yarım saat yazmadım rahat görüşsünler diye.Kuzenini görmüş,onun için birinci sırada gelir.Hastaymış ona dalmış.Kaçta çıkcan unuttun beni yazdım yarım saat sonra.Yok ceylin hasta ona dalmışım dedi.Ardından kimse ondan değerli olamaz dedi.Bişey demedim derken bende kızdım patladım.Oda patladı.Bitti dedi diretti falan.Akşam aradım sudan sebepler dedim.Yok kıskanıyosun yok şöyle böyle dedi.Olmayacak dedi.2 3haftadır düşünüyodum dedi.Ama 1haftadır resim diye diretiyo bana.Nette geldiğinde de özledim aşkım canımlar evlilikler.Ben sana kıyamamlar falan.İşte ölürüz birbirimiz olmadan diyoruz ya kimseye bişey olmaz falan demeler.Ailenmi istemiyor dedim ailem neden istemesin seni dedi.Olmayacak dedi.Arkadaş kalırız yine sırdaşın olurum ama canımlar aşkımlar yok artık dedi.Düşün falan dedim.Bugün annesini aradım öylesine aramış gibi.Kadın benimle çok iyi konuştu bişeyden haberi yok olsa derdi.Bende renk vermedim.Hepsi bu...Çok önemli bi durum var aklıma bişey geldi ama kararsızım.Sabah uyanma saatlerine yakın arayıp nöbetçiye hasanın kız arkadaşıyım belki arayamam daha notum var iletirmisiniz desem.Onu çok sevdiğimi söylediğimi iletirmisiniz desem nasıl olur.Özellikle bu konuda fikir istiyorum.Yoksa ben kafaya koydum bingöle kaçıcam.Ne olursa olsun.En azından bi kere görürüm.
ay hala bingöl diyo bayılacamkafamçokkarıştı
yaa dilek yaa .2 3haftadır düşünüyodum ve kuzeni için
kimse ondan değerli olamaz demesi benim kafamı karıştırdı..
hem ayrılığı daha önce düşünmüş hemde sana yakın davranmiş yinede..
ayrıca insan sevgilsine der mi kimse ondan değerli olamaz diyefisfisfis
msnde dediğim gibi sen bırak nöbetçiyi sabah ara
Dün nete geldi çarşısı vardı.Çok iyiydi canımlar cicimler.Sonra ablası geldi nete.Siz konuşun dedim.Yarım saat yazmadım rahat görüşsünler diye.Kuzenini görmüş,onun için birinci sırada gelir.Hastaymış ona dalmış.Kaçta çıkcan unuttun beni yazdım yarım saat sonra.Yok ceylin hasta ona dalmışım dedi.Ardından kimse ondan değerli olamaz dedi.Bişey demedim derken bende kızdım patladım.Oda patladı.Bitti dedi diretti falan.Akşam aradım sudan sebepler dedim.Yok kıskanıyosun yok şöyle böyle dedi.Olmayacak dedi.2 3haftadır düşünüyodum dedi.Ama 1haftadır resim diye diretiyo bana.Nette geldiğinde de özledim aşkım canımlar evlilikler.Ben sana kıyamamlar falan.İşte ölürüz birbirimiz olmadan diyoruz ya kimseye bişey olmaz falan demeler.Ailenmi istemiyor dedim ailem neden istemesin seni dedi.Olmayacak dedi.Arkadaş kalırız yine sırdaşın olurum ama canımlar aşkımlar yok artık dedi.Düşün falan dedim.Bugün annesini aradım öylesine aramış gibi.Kadın benimle çok iyi konuştu bişeyden haberi yok olsa derdi.Bende renk vermedim.Hepsi bu...Çok önemli bi durum var aklıma bişey geldi ama kararsızım.Sabah uyanma saatlerine yakın arayıp nöbetçiye hasanın kız arkadaşıyım belki arayamam daha notum var iletirmisiniz desem.Onu çok sevdiğimi söylediğimi iletirmisiniz desem nasıl olur.Özellikle bu konuda fikir istiyorum.Yoksa ben kafaya koydum bingöle kaçıcam.Ne olursa olsun.En azından bi kere görürüm.