• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar ben çıkıyorum
iyi geceler hepinize ve sooooonnn

53398471eg9.gif
38589062tr4.gif

Hayyy ben senin 10 una emi kötükedihüso Yürü lem msn ye ne iyi geceleri :mymeka:

kızlar iyi geceler herkese keyifler nasıl..

cicikızım askerin adına üzüldüm canım
ama inş. bişey olmaz..

asker arkadaşlığı başka bişey
kimbilir ne düşünerek öle fevri davrandı
umarım ceza almaz

İyi Geceler Canım H g kaydirigubbakcemile2

sağol ogesim yaa bazen anlayamıyorum onu..
zaman ne göstercek beklemekten başka yapck bişi yok
tam herşey yoluna girmişti tlf serbestçe kullanıyodu
ona ilk zmnlar kendi tlf verip kullandıran arkdşı onu ispiyonluyo
hayat işteeeeee

ceza işi kötü tabi ya

bizde öyle bi korku atlattık
az kalsın yakalanıyordu tel :S

bende çok korkuyorum ceza almasından
inş. olmaz bişey

kızlar ben çıkıyorum
iyi geceler hepinize ve sooooonnn

53398471eg9.gif
38589062tr4.gif

oo duygu 31 aralıktan 1 ocağa geçer gibi
10-9-8 lere düştün hee :lepi:

vay bee :)

Dün nete geldi çarşısı vardı.Çok iyiydi canımlar cicimler.Sonra ablası geldi nete.Siz konuşun dedim.Yarım saat yazmadım rahat görüşsünler diye.Kuzenini görmüş,onun için birinci sırada gelir.Hastaymış ona dalmış.Kaçta çıkcan unuttun beni yazdım yarım saat sonra.Yok ceylin hasta ona dalmışım dedi.Ardından kimse ondan değerli olamaz dedi.Bişey demedim derken bende kızdım patladım.Oda patladı.Bitti dedi diretti falan.Akşam aradım sudan sebepler dedim.Yok kıskanıyosun yok şöyle böyle dedi.Olmayacak dedi.2 3haftadır düşünüyodum dedi.Ama 1haftadır resim diye diretiyo bana.Nette geldiğinde de özledim aşkım canımlar evlilikler.Ben sana kıyamamlar falan.İşte ölürüz birbirimiz olmadan diyoruz ya kimseye bişey olmaz falan demeler.Ailenmi istemiyor dedim ailem neden istemesin seni dedi.Olmayacak dedi.Arkadaş kalırız yine sırdaşın olurum ama canımlar aşkımlar yok artık dedi.Düşün falan dedim.Bugün annesini aradım öylesine aramış gibi.Kadın benimle çok iyi konuştu bişeyden haberi yok olsa derdi.Bende renk vermedim.Hepsi bu...Çok önemli bi durum var aklıma bişey geldi ama kararsızım.Sabah uyanma saatlerine yakın arayıp nöbetçiye hasanın kız arkadaşıyım belki arayamam daha notum var iletirmisiniz desem.Onu çok sevdiğimi söylediğimi iletirmisiniz desem nasıl olur.Özellikle bu konuda fikir istiyorum.Yoksa ben kafaya koydum bingöle kaçıcam.Ne olursa olsun.En azından bi kere görürüm.

Dün nete geldi çarşısı vardı.Çok iyiydi canımlar cicimler.Sonra ablası geldi nete.Siz konuşun dedim.Yarım saat yazmadım rahat görüşsünler diye.Kuzenini görmüş,onun için birinci sırada gelir.Hastaymış ona dalmış.Kaçta çıkcan unuttun beni yazdım yarım saat sonra.Yok ceylin hasta ona dalmışım dedi.Ardından kimse ondan değerli olamaz dedi.Bişey demedim derken bende kızdım patladım.Oda patladı.Bitti dedi diretti falan.Akşam aradım sudan sebepler dedim.Yok kıskanıyosun yok şöyle böyle dedi.Olmayacak dedi.2 3haftadır düşünüyodum dedi.Ama 1haftadır resim diye diretiyo bana.Nette geldiğinde de özledim aşkım canımlar evlilikler.Ben sana kıyamamlar falan.İşte ölürüz birbirimiz olmadan diyoruz ya kimseye bişey olmaz falan demeler.Ailenmi istemiyor dedim ailem neden istemesin seni dedi.Olmayacak dedi.Arkadaş kalırız yine sırdaşın olurum ama canımlar aşkımlar yok artık dedi.Düşün falan dedim.Bugün annesini aradım öylesine aramış gibi.Kadın benimle çok iyi konuştu bişeyden haberi yok olsa derdi.Bende renk vermedim.Hepsi bu...Çok önemli bi durum var aklıma bişey geldi ama kararsızım.Sabah uyanma saatlerine yakın arayıp nöbetçiye hasanın kız arkadaşıyım belki arayamam daha notum var iletirmisiniz desem.Onu çok sevdiğimi söylediğimi iletirmisiniz desem nasıl olur.Özellikle bu konuda fikir istiyorum.Yoksa ben kafaya koydum bingöle kaçıcam.Ne olursa olsun.En azından bi kere görürüm.

ay hala bingöl diyo bayılacamkafamçokkarıştı

yaa dilek yaa .2 3haftadır düşünüyodum ve kuzeni için
kimse ondan değerli olamaz demesi benim kafamı karıştırdı..

hem ayrılığı daha önce düşünmüş hemde sana yakın davranmiş yinede..
ayrıca insan sevgilsine der mi kimse ondan değerli olamaz diyefisfisfis

msnde dediğim gibi sen bırak nöbetçiyi sabah ara

ay hala bingöl diyo bayılacamkafamçokkarıştı

yaa dilek yaa .2 3haftadır düşünüyodum ve kuzeni için
kimse ondan değerli olamaz demesi benim kafamı karıştırdı..

hem ayrılığı daha önce düşünmüş hemde sana yakın davranmiş yinede..
ayrıca insan sevgilsine der mi kimse ondan değerli olamaz diyefisfisfis

msnde dediğim gibi sen bırak nöbetçiyi sabah ara

kuzen 4 yaşında bide zor doğmuş cadı.ondan annesinden bile değerli kuzeni.varsın olsunda.3haftadır düşünen adam parmağında yüzük taşırmı:1shok:

kızlar selam,o gün msn de knuştuk ya sonra teslim olduktan sonra yine aradı,sesi çok iyi geliyordu,sen beni takma kafana,kendine iyi bak dedi,herhalde psikolojisinin bozulduğunun kendide farkında :)) ama sen kötüysen bende kötüyüm dedim yani direk etkileniyorum çünkü,neyse dün akşam aradı,görevleri daha belli olmadı bugn belli olcak sanırım benm için dua et dedi,inşşş.hayırlısı neyse o olsun.mektup yolladım bugün bakalım eline ne zaman ulaşır..

kıs delirdin mi bingöle gidiyomuşşmirmirmirmir
nöbetçiyemsj bırakmak biraz tuhaf olmaz mı dalga konusu olmasın çocukbenneyaptımki

Back
X