- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol MERWECİM ewet welwedii kısmetsee halamın oğluna isticezzz :))
canım çok üzüldüm
ama biliyorum ve şahit oldum gerçketen oldum ki
sen elinden gelenin fazlasını yaptın
oraya gitmeye kalkışman bile fazlaydı bence
istedin olmadı ama denedin herşeye rağmen..
için rahat..onu bekleyecektn çünkü çok seviyordun
ama o bunu istemedi..üzülen o olmalı sen değil
senin gibi fedakar birini kaybetti
dilağim çok züüldüm tatlım üzülme dicem neye yarar ama allah herzaman dediğimiz gibi hayırlısını versin..
amma bak sayesinden zayıflamışsın:)
arkadaşıyla karşılaştım msnde.diycek bişey bulamıyorum dedi.seni sevio dedi.sevse yapmazdı böyle dedim.eşyalarını yollayacağımı söyledim.yapma bekle asker psikolojisindedir dedi.herkes kafamı karıştırıyor ama bugün hiç üzgün değilim.içim biraz buruk ama üzülmüyorum.çünkü gerçekten terk eden kaybeder terk edilen değil bu bir gerçek.iş görüşmesine gittim.fön çektirdim makyaj yaptım.oh dedim çıkınca kuaförden kendime geldim.işte dilek bu.erkekler vampir gibi.makyaj yapma onu giyme şunu yapma fön çektirme derken insan kendini salıyor.hasana üzülmekten 5aydır uykusuzdum.10 15gündür de yemekten içmekten kesilmiştim ama çok sevinçliyim sayesinde kilo verdim.arkadaşlarım şaşırıyorlar görünce nasıl oldu ne kadar çabuk diye.şaheser yarattı bence
arkadaşıyla karşılaştım msnde.diycek bişey bulamıyorum dedi.seni sevio dedi.sevse yapmazdı böyle dedim.eşyalarını yollayacağımı söyledim.yapma bekle asker psikolojisindedir dedi.herkes kafamı karıştırıyor ama bugün hiç üzgün değilim.içim biraz buruk ama üzülmüyorum.çünkü gerçekten terk eden kaybeder terk edilen değil bu bir gerçek.iş görüşmesine gittim.fön çektirdim makyaj yaptım.oh dedim çıkınca kuaförden kendime geldim.işte dilek bu.erkekler vampir gibi.makyaj yapma onu giyme şunu yapma fön çektirme derken insan kendini salıyor.hasana üzülmekten 5aydır uykusuzdum.10 15gündür de yemekten içmekten kesilmiştim ama çok sevinçliyim sayesinde kilo verdim.arkadaşlarım şaşırıyorlar görünce nasıl oldu ne kadar çabuk diye.şaheser yarattı bencekaydirigubbakcemile5