• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

canım bişeylerin başlaması gibi bitmeside çok normal.daha 1gün önce kıskançlıktan ölen adam.evi arayamadığından sesimi duyamadı diye duygu sömürüsü yapan,sabah koşa koşa nete gelen adam o gün gereksiz bir tartışmadan sonra bitti diye diretiyor.sebep yok ayrılmakta sadece bahaneler.yok kavga ediyoruz yok şöyle yok böyle.verdiği sözlere önem veren ve yapamayacağım şeyi söylemem diyen.ayrılmadan daha yarım saat önce özlemini dile getiren adam bitti diye söylüyor.duycak bişey yok artık.şunu çok iyi biliyorum ve eminim benden iyisini asla bulamayacak.geçen hafta bitti diye konuştu.ben 2gün önceye kadar aradım.en son çok rahatsızlandım üzüntüden.yengem aramış ve konuşmuş.bitti demiş.sebep sormuş.ikimiz yaşadık bu ilişkiyi oda bizde kalsın demiş ama benim bildiğim bir sebep yok.o günden sonra aramadım bidaha.bugün 2gün olucak.sadece 15 20gün bekleyeceğim ve sonra bende olan herşeyini yollayacağım.kararım bu şimdilik.konuştuğum arkadaşları şaşkın.o seni çok seviyor bekle dediler ama ben onu zaten hep bekledim.o yüzden bu ilişki için elimden geleni yaptım ve üzülmüyorum.beni tek üzen kafamdan ve kalbimden atamadığım ve heran içimde olan anılarımız.yorumun için çok teşekkür ederim canım.benim artık sayacağım bir şafağım yok ama sizleri bırakmak istemiyorum(Her ne kadar şafağım yok desemde biliyorum ki içten içe sayıyorum yine de)

Ne güzel anlatmışsın kendini...

28 Ocak senağlama

bugun bizim yıldönümümüz kızlar..
birlikteliğimizin 4.yılına girdik:asigim:

geçen sene bugün ne durumdaydık şimdi ne durumdasenağlama

inş. gelecek sene bambaşka bir 28 ocak olacak bizim için

Seni çok seviyorum herşeyim!
iyi ki benim aşkımsın:asigim:

inş arar esra varlığı için;bizi sevdikleri için;bizleri birbirimize yazdığı için allaha şükrettiğimiz günlerden en değerli olan günler böyle günler inş ararda duyarsın sesini

sağol gamze inş..

bilirim ben aşkımı ne yapar eder arar o beni Şeniz

walla ben artık hasret denen meleti iliklerime kadar hissettim hiçbişeyle hiçkimseyle uğraşacak ne dermanım var nede isteğim....buzamana kadar kimsenin kötülüğünü istemedim istememde inşallah herkes mutlu olsun bu yüzden herkese duacıyım...dualarım herkese...bende duyamadım sesini günlerdir sesini duyamadıkçada kabuğuma çekiliyorum hayatla bağlarımı koparıyorum sanki ama duyduğumda dünyalar benim oluyor...işte bu yüzden çok isterim arasında sesini duy :Saruboceq:

günaydın gününüz aydın olsun yüzlerinizdeki o tebessüm hiçbirzaman eksik olmasın kızlar...
şafak:60 günler azaldıkça çoğalıyor sanki,bu bebek olayını yaşadıktan sonra ben eşimi nekadar sevdiğimi bikez daha anladım.
sizleri çooko seviyorum iyiki varsınız

günaydın gününüz aydın olsun yüzlerinizdeki o tebessüm hiçbirzaman eksik olmasın kızlar...
şafak:60 günler azaldıkça çoğalıyor sanki,bu bebek olayını yaşadıktan sonra ben eşimi nekadar sevdiğimi bikez daha anladım.

bebek olayı derken hamilemisin yoksa kızhihoyyytŞeniz

Adana Adana duy sesimiziii
bu gelen aşkımın ayak seslerii

adanadayız bugünn
yuppiiiiiiiiii
459 gündür hayalini kurduğum yerdeyimmmm
şafak sadece 1 :)

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:asigim::asigim::sm_cool::sm_cool:

valla bititrdin life cıgım:)
darısı başımıza inşallah:) 41kere maşllahh amin aminnnnnn...

canım kıyamam walla yaa bende çok istiyorum bebek allahım nasip etmedi 2 yıldır ama inşallah nasip eder artık eşimde orda duysa havalara uçar walla ne güzel olurdu ilk dileğim eşim sağsalim gelsin 2.ci olarakta bi bebek istiyorum başkada bi isteğim yok allahımdan ...yaşımız daha genç inşallah allahım bizede tattıracak annelik duygusunu....herşey güzel olacak birgün ....:emir_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::nazar::CüvCüv:

düngece hastanedeydim kızlar dişim için kullandığım antibiyotikler kalp ritmimi bozmuş ağır geldi galiba çok kötü kalp sıkışması oldu bi ara nefesim kesildi ölcem sandım çok korktum muhammedim napar bensiz dedim ondan ayrılcam die çok korktum ....bugün öğlen geldim eve allaha şükür daha iyiyim şimdi....

Back
X