• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

günaydın kızlar nasılsınız?ben keyifsiz bir halde oturuyorum evde.keşke bende şafak saysaydım sizler gibi.

slm kızlar aşkıma slaytını yaptım gönderdim kızlar çok güzel oldu mektupta yazdım içine azöncede yolladım:)
şafakımız bugğn 107:)

merve kız sen niye banlandın:)

tşkler kızlar saygısızlık yapmışım da ondan banlanmışım giremedim o yüzden kaç gündür

güzel olmuş cicim güle güle kullan da evlilik için geri saymaya başla inşallah :emir_bebek:

kızlar dayanamadım ve aradım hasanı.5gündür sesini duymamıştım.Bulamadım ilk aradığımda 10dk sonra arayın dediler.Aradım yine öyle oldu.Sonra neyse dedim ben ararım sonra.İsim sordular söyledim.10 15 dk sonra aradı.Merak ettim seni ondan aradım dedim.İyi yapmışsın dedi.İşte öyle havadan sudan konuştuk.İş baktın mı diye sordu.Hava soğuk burda donuyoruz dedim.Burasıda öyle kar yağıyor dedi.Durdu bi sonra dikkat et kendine üşütme hasta olma dedi.Tamam dedim.Resimler ve mektup geldi dedi.Teşekkür ederim dedi.Neyse kapatıyım ben dedim.Bi isteğin varmı dedi.Olmadığını söyledim.Sonra kapatırken arada sırada ara dedim.Tamam arıycam dedi.Vefasızlık yapma dedim,tamam dedi gülümsedi.Kapadık...Ne kadar acı yabancı gibi.Tek sevindiğim taraf sesini duydum.Aradığımı söylediklerinde araması(Geçen hafta olay yeniyken 5 6 kere aramış olmama rağmen aramamıştı)birde sesi geçen haftaki gibi soğuk değildi.Çok seviyorum ben onu çok özledim ve de.Neyse bunun üzerine tam net birşey olmasa da şafağı yazayım belki uğur getirir...

ŞAFAK 302

olur mu dersin?offff offfff çok zor böyle ya.gece uyandım saate baktım 04.04...ne yapıyordur acaba dedim.düşünüyormudur dedim.bgn aramıycaktım ama işte aradım yoksa daha çok üzülcektim.Bu beni bi 5gün daha idare eder sanırım.içim buruk ama onu tamamen kaybettim gibi bir korku yok.bi yerlerde umutlar mı var.ondan mı böyle rahat bilmiyorumsositososito

aşkta gurur olmaz cnm çok seviyosun belli içinden geldigi gibi davran keşke dememek için.
iyi yapmışsın istedigin gibi davran.umut var tabii hiç belli olmaz bu işler araması bi umut olabilir

dilekcim cnm yaa zaman herşeyin ilacı.ilerde inşallah bu günleri hatırlayıp gülüceksiniz.eminmki düzelicek aranız sen üzme kendini.ama kendini dizginle bence biraz arama yaa o seni arasın

Back
X