kızlar dayanamadım ve aradım hasanı.5gündür sesini duymamıştım.Bulamadım ilk aradığımda 10dk sonra arayın dediler.Aradım yine öyle oldu.Sonra neyse dedim ben ararım sonra.İsim sordular söyledim.10 15 dk sonra aradı.Merak ettim seni ondan aradım dedim.İyi yapmışsın dedi.İşte öyle havadan sudan konuştuk.İş baktın mı diye sordu.Hava soğuk burda donuyoruz dedim.Burasıda öyle kar yağıyor dedi.Durdu bi sonra dikkat et kendine üşütme hasta olma dedi.Tamam dedim.Resimler ve mektup geldi dedi.Teşekkür ederim dedi.Neyse kapatıyım ben dedim.Bi isteğin varmı dedi.Olmadığını söyledim.Sonra kapatırken arada sırada ara dedim.Tamam arıycam dedi.Vefasızlık yapma dedim,tamam dedi gülümsedi.Kapadık...Ne kadar acı yabancı gibi.Tek sevindiğim taraf sesini duydum.Aradığımı söylediklerinde araması(Geçen hafta olay yeniyken 5 6 kere aramış olmama rağmen aramamıştı)birde sesi geçen haftaki gibi soğuk değildi.Çok seviyorum ben onu çok özledim ve de.Neyse bunun üzerine tam net birşey olmasa da şafağı yazayım belki uğur getirir...
ŞAFAK 302